tmanolov написа:honda написа:blue avalanche написа:Не можеш да ми казваш какво да правя по една проста причина - ти си никой. Нула!
Всъщност "сметката" за Веласкес е още по-зле.
За шампионата:
Генчев - 19 мача/13 победи/1 равен/5 загуби - 40т.
Веласкес - 18 мача/9 победи/8 равни/1 загуба - 35т.
Бягай да играйш! И друг път не се изказвай неподготвен.
Момчета , не сравнявайте круши с ябълки.
Тази статистика не показва нищо.
Това ,че Генчев е спечелил повече точки не значи почти нищо - тези точки са спечелени срещу отбори от типа на Монтана. Трябва ли да напомням ,че след изиграване на мачовете от първото завъртане между всички отбори при Генчев, Левски беше извън зона ЕКТ.
От тези 19 мача на Левски начело с Генчев ние спечелихме всичко на всичко един мач срещу що годе сериозен отбор -Арда с 2:1 след кански мъки на Герена и като в последната минута онези изтърваха чисто положение. От мачовете срещу отбори от топ 4 , Генчев спечели цифром и словом -0т. Трябва да отбележем ,че и 3 -те мача бяха като гости.
срещу същите отбори при Веласкес ние спечелихме 5 т само срещу Лудогорец (3 мача) , 5т срещу Арда (3 мача) , 4т срещу Черно море (3 мача ,ако включим и мача за за Купата 4 мача)
При Генчев загубихме на Герена от Берое и Септември , при Веласкес ние победихме тези отбори като гости. От 8- те равенства на Левски при Веласкес 5 са от мачове срещу отбори от първата четворка .
И двамата и Генчев ,и Веласкес работиха с цялото си същество за Левски и аз не виждам смисъл да бъдат противопоставяни един на друг.
Както не виждам смисъл и да бъдат сравнявани Мъри и Веласкес - пак е все едно да бъдат сравнявани круши и ябълки .
Мъри има по-големи успехи в ЕКТ , Веласкес е бил треньор на отбори на които ,никой отборите тренирани от Мъри може да се сравнява . Испанеца има над 80 мача като треньор в 2 от 4-те най-силните първенства в света. Колко мача има Мъри на отбори на такова ниво?
Много ясно ,че за един испанец е много по-лесно отколкото на един българин да бде треньор на отбор от топ първенствата.
Баче Хонда, ми точно ти сравняваш ябълки с круши в случая - да сравняваш отборът на БотевЪ (при това домакин) със Зингаревич и после съшият (като гост) без Зингаревич, е меко казано смешно. Или уреденият мач с делиорманци за добре дошъл на хуйлото с реално играният при Генчев. Врътките със Септември - също. Хуйло имаше 2 важни мача дотук - Ил Ил го изигра и изрита от купата, литъл Урсула го извади срещу еврейците, което си е сериозна победа (макар с два хикса), както и да го погледнем и не я омаловажавам.
Па Мъри и хуйло да се сравняват - ми добре - аз по-блестящ мач и по-голяма еуфория от мача с маляките, не съм виждал от Киево насам. Отделно, понеже има и разни лафчета за невероятния ни, ръиш ли, маркетинг - глупости на търкалета - просто народът забогатя и то рязко, та 50 лева билет са му дребни пари, както и 100 лева фланелка - толкова изкарва общак за няколко часа! Малко като през инфлация към просперитет, но да не влизам в полемики с каката.
Та Левски има потенциал, епизодично прави някакви дребни неща, благодарение на парите от феновете, и дотам - път напред няма или поне аз не го виждам. Дано греша
Това ,че на Зингаревич му е битата дузпата се знаеше много преди есенния мач с Ботев( и много преди да бъде обявено официално) ,може да провериш кога бате ти хонда го е написал . ;) . Но аз лично не виждам това по какъв начин се отнася км нас. Факт е,че след изиграване на първите мачове между всички отбори ние бяхме извън зона"Европа" . Не отричам качествата на Генчев , той и екипа му свършиха много добра работа в някои много важни компоненти на играта - като играта в защита, физическата подготовка , работата при статични положения ( и в защита , и в атака) .Но е също така факт и ,че във втората половина на есенния полусезон отбора въобще не изглеждаше добре. Записа 4 загуби в 5 мача , измъчени победи срещу отбори от второто ниво .
Няколко пъти съм те помолил да споделиш по каква причина Лудогорец ще ляга на Левски? Какво може да предложи Сираков на Домусчиеви ? Само не ми казвай ,,че мачовете на Левски с Лудогорец, Септември и Берое са били уредени ?
Не знам дали знаеш,че няко от най-големите успехи на Левски в ЕКТ са постигнати след 2 равенства - срещу Динамо(К)( много вероятно и да не се бил роден), Щутгарт(втория двубой 1984), Славия(Пр) . Това не ги прави по-малко значими. Двубоят срещу Апоел си беше напълно равностоен и можеше да завърши във всяка една посока - както Св. Вуцов си свърши много добре работата, така и израелския вратар също си свърши работата не само в първия мач , в последната минута на редовното време в реванша извади 2 удара от упор.
Във футбола без късмет не може - както ни помогна срещу ПАОК ( двата мача бяха перфектно изиграни , но и в двата мача откриващите голове гърците сами си ги вкараха, едва ли в плановете ни е влизало ,гърците да извеждат Уелтон и Роналдо сами срещу вратаря им) , после срещу Хамрун късмета пък ни обърна гръб ( и слабата физическа подготовка на нашите) .
Няма ка да сравнявам Беласкес и Мъри - аз не виждам по какви обективни критерии може да бъдат сравнявани. Условията при ,които са работили двамата са много различни не са съпоставими.
Би ли сподели откъде имаш информацията, че "народа рязко е забогатял" По официална статистика в последните 15 години от всички държави от ЕС реалната покупателната способност се увеличила само в 2 държави (Германия и Нидерландия) и във Франция практически се е запазила .Във всички останали е спаднала. България разбира се е в групата на държавите , в който реалната покупателна способност е спаднала.