Пак опорки от типа:
Да си стоят еди-кои си, щото другите може да са по-зле. Или, пък, щото изобщо няма други.
По-малкото зло си е зло. И когато го избираш, избираш зло. Няма увъртане.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- blue avalanche
- Контакти:
-
Re: Левски: Всичко около клуба
"Опорка" може да се каже на нещо, дето не е било факт.
А на фактите, те са си такива.
Да, появиха се нЕкви като Цеката, половин година след "палмите" и заявиха на висок тон - "Ма, аз 'Ку бех, к'Фи милиони щех да изливам, искАх, ма немАх желание" ... :lol:
Да, появиха се нЕкви като Цеката, половин година след "палмите" и заявиха на висок тон - "Ма, аз 'Ку бех, к'Фи милиони щех да изливам, искАх, ма немАх желание" ... :lol:
Това на Цеката беше преди палмите. Всъщност беше по времето на Божков импийчмънт.THE G.A.M.E написа:"Опорка" може да се каже на нещо, дето не е било факт.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."
пак ще кажа и с това ще да свърша."
THE G.A.M.E написа:Генералният спонсор си ги е избрал тях.koisa написа:Аз за разлика от хора като Сираков и Боримиров си знам възможностите и не бих се натискал да бъда "пазител на акции" а.к.а мажоритар или директор, ако знам, че повече ще вредя на любимият ми отбор, отколкото ще помагам.
И ако те са... "Слаби управници", къде е логиката, че други щяха да са "успешни" ?
По нЕква извратена логика от на част от "левскарите", спонсорите не искат успешен Левски и за т'ва са избрали некадърници ! :roll: :lol:
Въобще, всичките им ходове и решения, са анти-Левски, и остава въпроса, що, аджебЪ, въобще са се навили да хвърлят нЕкви кинти, като можеше просто да ни оставят да фалираме ... ?
В смисъл, въобще можеха да не се захващат, щото то-други, немаше ... :?
Гаранция няма, но винаги е по-добре да се опита с нови, отколкото да си стоят старите, които са доказали, че не стават за тази работа. Това важи за всичко в живота, не само за спорта...
И точно затова такива притежатели на акциите без кинти искащи да бъдат собсвеници е добре да имат мандат и да носят отговорност за действията и бездействията си. Само тогава Левски ще заприлича отново на нормален футболен клуб.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
blue avalanche написа:Трансфер в полски клуб е краят на кариерата. Преди още да е започнала. Оттам посоката е една - по надолнището. Който не вярва, да пита Мартин Минчев, Алекс Колев и някои други, които са джиткали или джиткат в Полша.
Марин ми е любимец, но не мога да кажа, че е по-класен от Минчев и Колев. Непостоянен е, куца му техниката, дрибъла и физиката. В последните мачове се видя разликата между него и Кирилов. Смятам, че в Левски е достигнал тавана си. Трябва да отиде навън за да се развие. Сега е момента. Колкото повече отлагат, толкова ще намаляват шансовете му за приличен трансфер. Нивото на полската Екстра класа е доста над това на ефбет лигата. Ако се развие като футболист от Полша много по-лесно би могъл да отиде на Запад. Ако ли не - Турция, Китай, арабския свят. От него си зависи. Това с трите милиона според Трансфермаркт е несериозно. Струва толкова колкото дадат за него.
С тази визитка ако Марин бе сърбин или хърватин щеше да струва поне 10мил. Все пак трансфер под милион едва ли е приемлив. В същото време той вече стигна своя таван в Левски.
Марин няма нужната бързина и експлозивност за поста, на който играе. А играта му в защитен план не ми се коментира - всеки бек изпитва трудности, когато Марин е на крилото. Видимо е, че с нетърпение очаква трансфер.
Може би правилната позиция за него е да бъде зад нападателя. По-пълноценно ще се използва нелошия му удар.
1 млн евро е добра цена за него.
Може би правилната позиция за него е да бъде зад нападателя. По-пълноценно ще се използва нелошия му удар.
1 млн евро е добра цена за него.
-
- Контакти:
Малко пари са 1 млн евро. Налагаш голобрад юноша, който не е бил феномен в нито един момент, но пък вече сигурно около 150 мача и е имал своя принос. То за такива пари продаваме разни чужденци, някои от тях със спорен принос и представяне, без да ги чакаме по 4-5 години.
- LoveAndPeace
- Контакти:
Снощи гледах на общинския 100+ милионен стадион жълтата кочина , която преди 20 дни беше аха - аха да се самозакрие.
На екипите им има 3 спонсора , а на паната на стадиона спрях да броя след 15тата фирма която рекламира.
Толкова за "чудесното и правилно" управление на мажоритарния ни собственик Наско Сираков.
На екипите им има 3 спонсора , а на паната на стадиона спрях да броя след 15тата фирма която рекламира.
Толкова за "чудесното и правилно" управление на мажоритарния ни собственик Наско Сираков.
Ние може да смятаме, че Марин струва 10 млн, ама никой не дава дори и милион. От поне година се пише за някакви интереси за него (дори Милан), ама никой не вади пари.