efbet Лига: Левски (София) - Монтана (Монтана), Неделя от 21:15 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига: Левски (София) - Монтана (Монтана), Неделя от 21:15 ч.
Надявам се на промени по състава, особено хората играли 120 минути в четвъртък трябва да отпочинат максимално. Дори и част от тях да са титуляри, развитието на мача трябва да позволи ранни смени. В този ред на мисли, длъжни сме да ударим рано и здраво, за да не си създават илюзии.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- levskarcheto96
- Контакти:
Сангаре ще наказва с 2 гола и поне 3 спъвания във вятъра.
Това, че отстранихме евреите не отменя факта, че в нападение играем без идея как да вкараме гол. Продължаваме да сме неубедителни и това ме кара да съм неспокоен за днешния мач. Все пак домакинско 1:0.
Последна промяна от realno на 20 юли 2025 15:45, променено общо 1 път.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
-
Един от онези мачове, които фаворитът трябва сам да си направи лесен.
Щото съперника едвали е дошъл с идеята да пусне 2-3 гола през първите 45 мин.
Още повече, че си спомням добре първото полувреме в контролата срещу тези, когато почти нямахме положения, че и някакви опасни удари.
тЕй че, едно наум за довечера ...
Всичко, освен победа, ще е излишна драма преди двубоят с Брага ...
А левскарската общност, доказано в последните години, умее да създава изключителни драми, след негативни мачове ... :lol:
Щото съперника едвали е дошъл с идеята да пусне 2-3 гола през първите 45 мин.
Още повече, че си спомням добре първото полувреме в контролата срещу тези, когато почти нямахме положения, че и някакви опасни удари.
тЕй че, едно наум за довечера ...
Всичко, освен победа, ще е излишна драма преди двубоят с Брага ...
А левскарската общност, доказано в последните години, умее да създава изключителни драми, след негативни мачове ... :lol:
Ще прогнозирам пестеливо 1-0, но на този етап не ми и трябва повече. Важното е да съхраним сили за Юропата, а който чат пат гледа мачове от португалското първенство, знае защо всяка силичка ще ни е много нужна срещу топ отбор от тази страна.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Ще ни закъснее предаването
САМО ЛЕВСКИ!
-
- Контакти:
Търдин в четвъртък е бягал 16км и днес е титуляр. Ще излезе машина това момче.
icemanbg33 написа:Търдин в четвъртък е бягал 16км и днес е титуляр. Ще излезе машина това момче.
Днес ще играе централен защитник, а там може би няма да му се наложи да бяга много.
Гледам без звук и се чудя защо пеят химна и си викам тиквата се е спукала и празнуваме спасението,пък то било щото започвал сезона
САМО ЛЕВСКИ!
icemanbg33 написа:Търдин в четвъртък е бягал 16км и днес е титуляр. Ще излезе машина това момче.
Търдин е футболиста с най висок процент точни подавания. Смятам че той и Фабиен ще бъдат открития на сезона.