Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот metodito » 19 юли 2025 06:12

Това "правило" се оказа бошлаф. Както и "глобата". Просто не им дават едни пари, които им се полагат. Трябваше да е реална глоба. Но пък те тогава сигурно щяха да съдят БФС.При тези условия никога няма да имаме свестен клубен и национален футбол.

Инак Брага имат двама много интересни футбалери. Единият са го взели от школата на ПСЖ. Габри Мартинес и Исмаел Гхарби.
https://www.youtube.com/watch?v=dyuT1bQum6A
"Левски" само може да спечели от мачовете си с Брага. Дано са заявили националния. А за конференциите половината поставени са преодолими. Стига да не е някой измежду Бешикташ, АЗ или Спарта Прага.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 19 юли 2025 08:45

Странджата написа:Питам за дохода - като се удържат наем и други разходи, каквито има.

Извинявай, аз прочетох приход, а не доход. Моя е грешката.

metodito написа:Това "правило" се оказа бошлаф. Както и "глобата". Просто не им дават едни пари, които им се полагат.

Е те го казаха от самото начало това.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: Левски: jusi

Мнениеот Странджата » 19 юли 2025 09:27

Благодаря!
Нямам такова мислене, което да ми позволи да реша дали това е пренебрежима сума....

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 19 юли 2025 09:29

На Васил Левски на 21ви забиват Гънс и по всеобщи приказки разглабянето на сцени , прибирането на инвентар и почистване на района е 2 дни.
Та освен състоянието на тревата , проблем беше и задължителната тренировка на гостите в часът на мача.
НО! От Брага вчера са казали , че в България тренировка няма да имат.
Та положението е 50 на 50.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re:rhaegarСпоко

Мнениеот Странджата » 19 юли 2025 09:32

Споко! Само Левски!

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 19 юли 2025 09:41

LoveAndPeace написа:На Васил Левски на 21ви забиват Гънс и по всеобщи приказки разглабянето на сцени , прибирането на инвентар и почистване на района е 2 дни.
Та освен състоянието на тревата , проблем беше и задължителната тренировка на гостите в часът на мача.
НО! От Брага вчера са казали , че в България тренировка няма да имат.
Та положението е 50 на 50.

Бая забиване ще пада, след като после ще трябват 2 дни да се разковава.
Сигур им е много готино и спокойно на живущите наоколо!

Иначе след изявлението на Брага, че няма да тренират в България, то не е зле нашите да се задействат и да сменят стадиона в оставащите 4-5 дни. Време има достатъчно, но дали има желание от наша страна?
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 19 юли 2025 10:05

jusi написа:
Странджата написа:Питам за дохода - като се удържат наем и други разходи, каквито има.

Наема за такъв мач ще е около 50 000 лева. Да кажем средната цена на билетите на Герена е 30 лв, а на националния би била около 25, то разликата ще да е в порядъка на 300 000 лева. Г/д седмица и половина заплати, което е нищо. Въпроса е телевизионите права!

Ясно е, че всяка такава сметка е без кръчмар, но забравяме нещо важно. Когато играем на Герена, всички дошли имат достъп до магазина, което е сериозен приход. Разликата между бусчето и официалния магазин е огромна. Отделно са съпътстващите неща, като посещения в музея, кетъринг в "А" и т.н.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 19 юли 2025 10:22

За Марин нещо сумата е неясна.
В Гонг първо пише няколкостотин хиляди,после малко под милион евра.
Ако е второто и ако играчът е съгласен по-добре да тръгва,.
Според мен по-добри изяви едва ли ще видим
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 19 юли 2025 10:41

Стадионът не може да се смени. Националният е зает, и то отдавна.

WPWW
Контакти:

Мнениеот WPWW » 19 юли 2025 11:10

Преди 20 години като говореха за 10-те малки негърчета на Беверен, едва ли са подозирали, че и тук може да заприлича на Беверен. За разлика от Западна Европа, по тези ширини поняието идентичност има значение. Иначе, тактиката не Веласкес няма общо с атакуващия футбол, който остана само на приказки. Последните 10 минути се разиграха, но преди това разчитаха на късмет да остане нула на нула. Като ще играе така, поне да ги изтегли едно 15-20 метра напред, което дава възможност за нормални контри. Като дълбочина на резервната скамейка, селекцията е добра, липсва футболист подобен на Миланов във последната фаза.

Върни се в “Левски”