Това "правило" се оказа бошлаф. Както и "глобата". Просто не им дават едни пари, които им се полагат. Трябваше да е реална глоба. Но пък те тогава сигурно щяха да съдят БФС.При тези условия никога няма да имаме свестен клубен и национален футбол.
Инак Брага имат двама много интересни футбалери. Единият са го взели от школата на ПСЖ. Габри Мартинес и Исмаел Гхарби.
https://www.youtube.com/watch?v=dyuT1bQum6A
"Левски" само може да спечели от мачовете си с Брага. Дано са заявили националния. А за конференциите половината поставени са преодолими. Стига да не е някой измежду Бешикташ, АЗ или Спарта Прага.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Странджата написа:Питам за дохода - като се удържат наем и други разходи, каквито има.
Извинявай, аз прочетох приход, а не доход. Моя е грешката.
metodito написа:Това "правило" се оказа бошлаф. Както и "глобата". Просто не им дават едни пари, които им се полагат.
Е те го казаха от самото начало това.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Странджата
- Контакти:
Re: Левски: jusi
Благодаря!
Нямам такова мислене, което да ми позволи да реша дали това е пренебрежима сума....
Нямам такова мислене, което да ми позволи да реша дали това е пренебрежима сума....
- LoveAndPeace
- Контакти:
На Васил Левски на 21ви забиват Гънс и по всеобщи приказки разглабянето на сцени , прибирането на инвентар и почистване на района е 2 дни.
Та освен състоянието на тревата , проблем беше и задължителната тренировка на гостите в часът на мача.
НО! От Брага вчера са казали , че в България тренировка няма да имат.
Та положението е 50 на 50.
Та освен състоянието на тревата , проблем беше и задължителната тренировка на гостите в часът на мача.
- Странджата
- Контакти:
Re:rhaegarСпоко
Споко! Само Левски!
LoveAndPeace написа:На Васил Левски на 21ви забиват Гънс и по всеобщи приказки разглабянето на сцени , прибирането на инвентар и почистване на района е 2 дни.
Бая забиване ще пада, след като после ще трябват 2 дни да се разковава.
Сигур им е много готино и спокойно на живущите наоколо!
Иначе след изявлението на Брага, че няма да тренират в България, то не е зле нашите да се задействат и да сменят стадиона в оставащите 4-5 дни. Време има достатъчно, но дали има желание от наша страна?
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."
пак ще кажа и с това ще да свърша."
jusi написа:Странджата написа:Питам за дохода - като се удържат наем и други разходи, каквито има.
Наема за такъв мач ще е около 50 000 лева. Да кажем средната цена на билетите на Герена е 30 лв, а на националния би била около 25, то разликата ще да е в порядъка на 300 000 лева. Г/д седмица и половина заплати, което е нищо. Въпроса е телевизионите права!
Ясно е, че всяка такава сметка е без кръчмар, но забравяме нещо важно. Когато играем на Герена, всички дошли имат достъп до магазина, което е сериозен приход. Разликата между бусчето и официалния магазин е огромна. Отделно са съпътстващите неща, като посещения в музея, кетъринг в "А" и т.н.
За Марин нещо сумата е неясна.
В Гонг първо пише няколкостотин хиляди,после малко под милион евра.
Ако е второто и ако играчът е съгласен по-добре да тръгва,.
Според мен по-добри изяви едва ли ще видим
В Гонг първо пише няколкостотин хиляди,после малко под милион евра.
Ако е второто и ако играчът е съгласен по-добре да тръгва,.
Според мен по-добри изяви едва ли ще видим
САМО ЛЕВСКИ!
Стадионът не може да се смени. Националният е зает, и то отдавна.
Преди 20 години като говореха за 10-те малки негърчета на Беверен, едва ли са подозирали, че и тук може да заприлича на Беверен. За разлика от Западна Европа, по тези ширини поняието идентичност има значение. Иначе, тактиката не Веласкес няма общо с атакуващия футбол, който остана само на приказки. Последните 10 минути се разиграха, но преди това разчитаха на късмет да остане нула на нула. Като ще играе така, поне да ги изтегли едно 15-20 метра напред, което дава възможност за нормални контри. Като дълбочина на резервната скамейка, селекцията е добра, липсва футболист подобен на Миланов във последната фаза.