Serafim написа:metodito написа:mikata написа:Ради Кирилов и Луков трябваше да ги привлечем преди 5-6 години.
Важното е, че са тук. Инак и Алекс трябваше преди толкова.
Мен Ради много ме радва. Само се надявам Хулио да не прилага тая тактика с обърнатите крила постоянно. Нито Марин се чувства комфортно от дясно, нито пък сякаш на Ради му е от ляво мястото.
Това не знам как не спираш да го повтаряш постоянно. Явно упорито вярваш в това, че обърнатите крила са нещо непродуктивно във футбола. Да, не е за всеки отбор тоя тактически прийом, да не става всеки играч да играе от обратната страна на силния му крак, особено ако не може да се надиграва един на един и да преодолее противник (както например Марин не умее това, но пък като цяло има добър удар от дистанция). Тактиката е според наличните футболисти. Или пък ги учиш на това, което искаш, като треньор. Марин откак е пробил в първия отбор играе почти винаги, като дясно крило. Не знам колко треньори са се сменили от тогава. Ради Кирилов има над 230 мача като ляво крило...
Аз разбирам логиката на обърнатите крила и все пак.... Повтарям го защото е вярно. И заради това беше пейка при Уелтън. А Веласкес го сложи отдясно. Преди е играл по-скоро при нужда.