Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Мнениеот metodito » 16 юли 2025 03:49

Serafim написа:
metodito написа:
mikata написа:Ради Кирилов и Луков трябваше да ги привлечем преди 5-6 години.

Важното е, че са тук. Инак и Алекс трябваше преди толкова.
Мен Ради много ме радва. Само се надявам Хулио да не прилага тая тактика с обърнатите крила постоянно. Нито Марин се чувства комфортно от дясно, нито пък сякаш на Ради му е от ляво мястото.

Това не знам как не спираш да го повтаряш постоянно. Явно упорито вярваш в това, че обърнатите крила са нещо непродуктивно във футбола. Да, не е за всеки отбор тоя тактически прийом, да не става всеки играч да играе от обратната страна на силния му крак, особено ако не може да се надиграва един на един и да преодолее противник (както например Марин не умее това, но пък като цяло има добър удар от дистанция). Тактиката е според наличните футболисти. Или пък ги учиш на това, което искаш, като треньор. Марин откак е пробил в първия отбор играе почти винаги, като дясно крило. Не знам колко треньори са се сменили от тогава. Ради Кирилов има над 230 мача като ляво крило...

Аз разбирам логиката на обърнатите крила и все пак.... Повтарям го защото е вярно. И заради това беше пейка при Уелтън. А Веласкес го сложи отдясно. Преди е играл по-скоро при нужда.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 16 юли 2025 08:10

Щом Мъри го беше взе може да излезе нещо от него. Ако се е оправил от контузията.

https://www.transfermarkt.com/isaac-sol ... ler/569373

Реналдо Сифъс е крило май.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 16 юли 2025 12:54

https://www.transfermarkt.com/andre-clovis/profil/spieler/564890

Това май ще е новият ви нападател.

Впечатлява със статистика през сезон 22/23, когато става голмайстор с 28 гола

https://youtu.be/a3efoLQ-DX8
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 16 юли 2025 13:32

metodito написа:
Serafim написа:
metodito написа:
mikata написа:Ради Кирилов и Луков трябваше да ги привлечем преди 5-6 години.

Важното е, че са тук. Инак и Алекс трябваше преди толкова.
Мен Ради много ме радва. Само се надявам Хулио да не прилага тая тактика с обърнатите крила постоянно. Нито Марин се чувства комфортно от дясно, нито пък сякаш на Ради му е от ляво мястото.

Това не знам как не спираш да го повтаряш постоянно. Явно упорито вярваш в това, че обърнатите крила са нещо непродуктивно във футбола. Да, не е за всеки отбор тоя тактически прийом, да не става всеки играч да играе от обратната страна на силния му крак, особено ако не може да се надиграва един на един и да преодолее противник (както например Марин не умее това, но пък като цяло има добър удар от дистанция). Тактиката е според наличните футболисти. Или пък ги учиш на това, което искаш, като треньор. Марин откак е пробил в първия отбор играе почти винаги, като дясно крило. Не знам колко треньори са се сменили от тогава. Ради Кирилов има над 230 мача като ляво крило...

Аз разбирам логиката на обърнатите крила и все пак.... Повтарям го защото е вярно. И заради това беше пейка при Уелтън. А Веласкес го сложи отдясно. Преди е играл по-скоро при нужда.

А, е добре, щом е вярно. И щом Веласкес е сложил Марин отдясно

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 16 юли 2025 13:34

MASTER_COOL написа:https://www.transfermarkt.com/andre-clovis/profil/spieler/564890

Това май ще е новият ви нападател.

Впечатлява със статистика през сезон 22/23, когато става голмайстор с 28 гола

https://youtu.be/a3efoLQ-DX8

Любопитното е че олигархичната прохообразна кауза са го искали преди 2 г.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

На линия
Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 16 юли 2025 13:44

Не виждам смисъл от такъв трансфер - 28 годишен, ще иска висока заплата, трудно ще спечелим от евентуален следващ трансфер. А и от коментарите за него - лоша дисциплина. От един се отървахме, защо трябва да си слагаме отново таралеж в гащите. Много по-добре е да налагаме Рупанов.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 16 юли 2025 13:50

noo написа:Не виждам смисъл от такъв трансфер - 28 годишен, ще иска висока заплата, трудно ще спечелим от евентуален следващ трансфер. А и от коментарите за него - лоша дисциплина. От един се отървахме, защо трябва да си слагаме отново таралеж в гащите. Много по-добре е да налагаме Рупанов.

Не съм чел коментари, но на клипчето впечатлява. Буквално я вкарва отвсякъде с крака, глава и други органи :lol:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

На линия
Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 16 юли 2025 13:55

MASTER_COOL написа:
noo написа:Не виждам смисъл от такъв трансфер - 28 годишен, ще иска висока заплата, трудно ще спечелим от евентуален следващ трансфер. А и от коментарите за него - лоша дисциплина. От един се отървахме, защо трябва да си слагаме отново таралеж в гащите. Много по-добре е да налагаме Рупанов.

Не съм чел коментари, но на клипчето впечатлява. Буквално я вкарва отвсякъде с крака, глава и други органи :lol:

Преди 2-3 години Лудогорец са го искали. А сега е имало интерес от Карабах. https://www.youtube.com/watch?v=a3efoLQ-DX8&ab_channel=R14TV

На линия
Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 16 юли 2025 15:49

Ще дадем 1 млн. евро за футболист но не в този живот и не при този Мажоритар. Излишно го обсъждате, особено след като отпаднем утре, което е с огромна вероятност, защото като гости в Европа бием много трудно, а утре ни трябва победа. На дузпи не разчитам.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 юли 2025 20:26

Serafim написа:

А, е добре, щом е вярно. И щом Веласкес е сложил Марин отдясно

Не съм казал, че е първи.

Върни се в “Левски”