honda написа:Защо се правиш на гламав . Максималния продължителност на договор на един професионален футболист в България е 5 години, а минималната е 1 година. 3 години се приема за стандартния срок за продължителност на договор - еднакво добре защитаващ интересите и на двете страни.
През последните 4 сезона броя на играчите ,които са играли повече от 3 последователни сезона в един същ отбор от ППЛ е под 2% от всички играчи , ако говорим за играчи които са били над 60% от игралното време на терена ( титулярно ядро на съответния отбор) то отива под 1% .
Мисля ,че коментара е излишен . Като ние сме един от отборите с "най-стабилни " състави и най-малко текучество.
Когато фактите говорят... е по-добре да замълчиш.
За твоя информация Мюлдер ,а и С.Грийн , и А.Слори въобще не бяха за "без пари" - всеки един от тях дойде за доста повече ( в сравнение с тогавашните реалности) отколкото настоящите. И в момента в Холандия и Белгия е пълно със свободни агенти само ,че като им кажем месечната заплатата , питат " това е за седмица ,нали" ?
Няма "максимален"/"минимален". Няма и такъв "стандарт"(3г.) Пак питам: кой го наложи този "стандарт"? Коя институция? И какъв е този "стандарт", който за Л-ц е един, за ЦСКА - друг, за нас - трети, за Ч.море - четвърти и т.н.?
"Сезон 2009/2010 се оказва изключително разочароващ и отборът(Ваалвийк) завършва на последно място с едва 15 точки, двойно по-малко от АДО Ден Хааг, който е последният спасил се. Дъстли Мюлдер напуска отбора си като СВОБОДЕН АГЕНТ."
Я, пак?
За Грийн и Слори не съм писал и не ме интересуват.
Още веднъж: Мюлдер дойде без пари, а днес караме ментета за пари.
Като ние сме един от отборите с "най-стабилни " състави и най-малко текучество.
От сезона 2023/24 от отбора отсъстват:
Рикардиньо
Пл.Андреев
Кордоба
Фадига
Кап
Чандъров
Галчев
Краев
Роналдо
Уелтон
Петрис
Дарлан
Попов
Стефанов
Бачев
Бари
вече и Джемили
Много сме стабилни и никакво текучество.