ЛЕ: Апоел (Беер Шева) - Левски (София), Четвъртък от 21:00 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

ananas
Контакти:

Re: ЛЕ: Апоел (Беер Шева) - Левски (София), Четвъртък от 21:00 часа

Мнениеот ananas » 15 юли 2025 12:20

Дано не са верни писаниците за Лима като титулярен бек. Това би било направо психопатско решение и може драстично да ни намали шансовете. Много е опасно да имаме такъв играч дълбоко в собствената си половина срещу сериозен отбор, особено в 4-ка отзад.

ElCochino
Контакти:

Мнениеот ElCochino » 15 юли 2025 12:54

Очевидно имаме проблем със състава след случилото се с Майкон и Цунами, но за щастие си имаме треньор, който наблюдава лично футболистите всеки ден и има повече идея за състоянието на отбора от разни форумни специалисти. Убеден съм, че ще подбере и подреди най-добрите стартови 11 според своите и техните възможности. Апоел не са нещо особено и вярвам, че ще ги отстраним след минимална победа в Унгария, въпреки че шансовете са ни тип 40/60 след първия мач. Истината е, че преди него мислех, че са ни дори по-малки. Естествено, не трябва да допускаме малоумни грешки. Да не забравяме, че ще има и сериозна подкрепа от страна на нашата публика. Да си пожелаем мачове с Брага, без да хвърчим в някакви облаци.

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 15 юли 2025 13:13

ElCochino написа:Очевидно имаме проблем със състава след случилото се с Майкон и Цунами, но за щастие си имаме треньор, който наблюдава лично футболистите всеки ден и има повече идея за състоянието на отбора от разни форумни специалисти. Убеден съм, че ще подбере и подреди най-добрите стартови 11 според своите и техните възможности. Апоел не са нещо особено и вярвам, че ще ги отстраним след минимална победа в Унгария, въпреки че шансовете са ни тип 40/60 след първия мач. Истината е, че преди него мислех, че са ни дори по-малки. Естествено, не трябва да допускаме малоумни грешки. Да не забравяме, че ще има и сериозна подкрепа от страна на нашата публика. Да си пожелаем мачове с Брага, без да хвърчим в някакви облаци.

Не е нужно да си форумен специалист, за да видиш и прецениш капацитета на Дон Хулио, който иначе е толкова симпатичен испанец. С треньор като него ще отстраним някой отбор в Европа, точно толкова колкото отстранихме Черно море за купата. Казвам го със съжаление, но с Хубчев и Костов, Апоел ги елиминирахме.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 15 юли 2025 13:34

ananas написа:Дано не са верни писаниците за Лима като титулярен бек. Това би било направо психопатско решение и може драстично да ни намали шансовете. Много е опасно да имаме такъв играч дълбоко в собствената си половина срещу сериозен отбор, особено в 4-ка отзад.

Wing-back в схема с трима централни, предполагам. Иначе е нелепо. Ма понеже говорихме за това че дон Хулио няма как да обърка състава, нищо чудно да ме изненада и да успее.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

На линия
Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 15 юли 2025 17:01

Ееее няма какво да ни спре! 0:3 ПОНЕ :)
Рилдо си бил подновил цветовете на татуировките , значи поне 2 гола от него ще има.
Очевидно мисли за тренировки , възстановяване , правилно хранене , почивка .........

На линия
Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 15 юли 2025 18:30

Aronaks написа:Пожелавам си отново да гледам мач като Ружемберок - Левски, и резултата да бъде същият. Но уви реалностите са едно, а мечтите друго. С този немец за съдия, и знаейки техните комплекси на тема Израел, нищо добро не ни чака. Охене си излиза с червен картон в джоба.

Дано дядо му на тоя съдия-немец е бил член на СС , а самият той да е с някакви прикрити нео-нацистки възгледи - тогава шансовете ни се повишават драстично. Иначе наистина болшинството немци за жалост за с яки комплекси от Израел, но този се надявам да е антисемитски настроен.

Върни се в “Левски”