honda написа:Колко мача на Серкан Юсеин си гледал ? И в колко от тях ти е харесал ? Въобще имаш ли представа на каква позиция играе и номинално колко играча имаме на тази позиция?
На няколко пъти го поставяш като заместител на Бала , според мен те са съвсем различни типове играчи .
Стаси след като се завърна от Америка поиска много висока заплата - по-висока от тавана в нашия отбор. Не е тайна ,че в Арда ( и в Ботев) заплатите са по-високи от тези ,които ние можем да си позволим . Опитвали ли сме освен него да привлечем и други футболисти от Арда ( Л.Котев, Ив.Тилев, Сисоко, Офор, Т.Йорданов) , но там те получавах повече отколкото можем да им предложим.
Гледал съм достатъчно мачове на Серкан, харесал ми е в по-малко от половината. За сравнение Бала ми хареса в 4-5 през миналия сезон, с Числото, Славия, Хебър и още 1-2. Серкан е вътрешен халф, може и като по-дефанзивен или офанзивен, пасваше в схемата на Генчев и ставаше за титуляр до лятото, а после да се бори за място след летните трансфери. Идеята за заместването е по отношение на статичните положения, то
Бала друго почти не прави. Много ясно, че са различни играчи.
В Левски наистина имаше голямо безпаричие в първата година на Мъри, но за незнаен бразилец като Роналдо пак се намериха за трансферна сума. За доказани българи не може явно. Понеже знаеш какви заплати искали Миланов и Стаси, може ли да ни просветлиш? Повече ли са от платените цени + заплатите на Роналдо и Бала. За Лима, Фабиен, Фадига и т.н. да не говорим. Ти искаш да ме убедиш, че Миланов и Стаси са искали по 20-35 хил. евро на месец ли? И защо да не вярваме на играчите и на логиката, а да вярваме на Раев и такива като тебе, които само му смучат сливите?
Твърдението ти за парите в Арда е едно от най-абсурдните неща, които съм чел дори в тоя тъп форум.За поледните 3 сезона Левски и Ботев се борят за 3-то място по-харчене. После са Числото, Арда и Морето. През миналия сезон имаме огромно предимство пред Арда, съставът ни е по-широк, с много повече чужденци и даваме милиони за трансфери, а те си цъкат предимно със свободни агенти. Испанците също са много по-скъпи от Тунчев. Трудно е да те взима човек насериозно с такива приказки.
Защо си написал цяла биография на играчите, а за нито един не си отговорил на въпроса дали е вървял надолу или нагоре при идването му в Левски?