Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Drunken_Master » 13 юли 2025 14:47

Хубаво е малко да се научиш, да четеш с разбиране. Казвам, че разликата между това мача да се играе в Болоня, дето е на 200 километра от Милано и във Виена е огромна. Феновете на Интер няма да имат абсолютно никакви проблеми, да напълнят стадиона и да смажат психически нашите футболисти. Съвсем друго е когато мача се играе на неутрален терен, в чужда държава. Хубаво е малко да правим разлика между едното и другото.

А "тъп" се вижда кой е... Не преставаш, да изопачаваш и да нагласяш фактите, както само на теб ти изнася.

Вече съм го направил, дал съм ти и една дузина други примери, само дето когато не ти харесват, ти услужливо ги пропускаш... Пак повтарям... няма да преповтарям нещо по 200 пъти само щото от отсрещната страна не са в състояние да мислят.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

AntonToni
Контакти:

Мнениеот AntonToni » 13 юли 2025 14:50

Кръстили си стадиона на някъв послушко на Комунистите,"ненадминат" голмайстор който,о чудо бил единствен път голмайстор на БГ,лансиран от ДС ,техен агент и тия ще говорят,че са репресирани :mrgreen:
Имало е по-добри от Гошо милиционера,както лефскари,така и играчи от други отбори,например Чико и Бонев!

AntonToni
Контакти:

Мнениеот AntonToni » 13 юли 2025 14:53

damyanov1963 написа:
AntonToni написа:Лефски никога не е бил репресиран през комунизма!
Дамянов тия ги разправяй на малките телета!

Аз дадох факти, ти изобщо не ме интересуваш.

Кви факти си дал,че ви наказали 85та?
Ми кво да ви правят,като не успяхте на терена тръгнахте на бой,че и съдията нападнахте,кво да ви правят,бонбони да ви почерпя?
Да не говорим,че и зетя на Тато ви бяха сложили за началник,да ги е страх всички от вас!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 13 юли 2025 14:57

Drunken_Master написа:Не, аз направо съм потресен от "дискусията" с тоя... Баси дебила, майна.

Ами като няма с какво да отговориш МАЙНА е така.
Толкоз ли ти е трудно МАЙНА, да отговориш защо откакто го няма Милко ви Балев не сте играли напролет в Европа и да направиш съпоставка на наще и ваще играчи лишавани от състезателни права МАЙНА?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 13 юли 2025 15:00

Що? Вие да не сте се скъсали от някакви невероятни успехи в Европа откакто падна социализма? Изображение

Между другото, кво по-точно се опитваш, да постигнеш, като ми задаваш един и същ тъп въпрос, на който вече съм отговорил? Опитваш се, да затвърдиш мнението ми за теб ли?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 13 юли 2025 16:30

Drunken_Master написа:Ае, неадекватник... Георги Аспарухов отивайки в Ботев Пловдив, как по-точно ви е "най-добрият футболист"!? Ти ще спреш ли тая година, да манипулираш и да изопачаваш фактите както само на един болен син фен му изнася? Гунди до отиването си в Ботев Пловдив дори не е и национал Изображение

Не ти се сърдя, че не ги чувстваш нещата, щото не си ходил в казармаТА.
Червената хунта праща за 2 години всеки младеж в казармата, за да я пази от империалистите. Червената хунта взема всеки спортист до 80-те години при себе си, а другите разпраща по провинциалните армейски дружества. Нещо повече - има случаи , когато преди мач с Левски военните вземат в запас сини футболисти на другия край на страната. Е, с Гунди са се объркали.

Dani Kiki
Контакти:

Мнениеот Dani Kiki » 13 юли 2025 19:21

Drunken_Master написа:Не, аз направо съм потресен от "дискусията" с тоя... Баси дебила, майна.

Айде имай поне малко уважение към по-възрастните. Човека доста повече е видял и преживял от теб. И то неща, за които ти само си чувал, а ние сме им били свидетели.
Не зная дали си чувал, че до към 1980 г. ЦСКА започваше първенството с 8-10 точки преднина. Ботев Пд (тогава Тракия), Черно море, Сливен, Дунав Русе бяха армейски отбори като червените. Със заповед "отгоре" те трябваше да лягат на ЦСКА, а да скачат на кръв на Левски. Отделно почти всички добри футболисти като войници минаваха през ЦСКА и другите армейски отбори. Преди няколко месеца писах как Г. Димитров (Джеки) беше принуден да подпише с армейците, след като му изтече срока на службата. Запознахме се, когато беше в Гарнизонния арест, защото искаше да се връща в Стара Загора.
Отделно ЦСКА нямаше публика, така многобройна като на Левски. На мачовете им редовно се водеха войници от близките поделения, за да допълват масовката. Поне до края на 70-те години беше така.
Така че кой е отбора на Народа и кой галеника на Властта - прецени сам.
realno: Бройчо сега се оплаква като клиент изпуснал евтино олио? :)

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 13 юли 2025 20:07

Drunken_Master написа:Що? Вие да не сте се скъсали от някакви невероятни успехи в Европа откакто падна социализма? Изображение

Между другото, кво по-точно се опитваш, да постигнеш, като ми задаваш един и същ тъп въпрос, на който вече съм отговорил? Опитваш се, да затвърдиш мнението ми за теб ли?

Кога ми отговори защо след милковиблев, не сте играли напролет в Европа и кога направи съпоставка на наще и ваще наказани играчи?
Като нямаш доблестта да признаеш нещо, поне не се излагай повече.
А твойто мнение за мене познай през къде ми е.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 13 юли 2025 20:33

NOMER14 написа:Е, с Гунди са се объркали.
Кройф, и аз не ти се сърдя, че за пореден път не си наясно, за какво точно се спори. Спора беше, дали Левски били "орязани" от БКП, понеже Георги Аспарухов им бил "отнет", преминавайки в Ботев, а в същото време бил и "най-добрият играч" на Левски. Това както обикновено в спора с Дамянов се оказа лъжа. Гунди по това време дори не е и още национал на България. Благодаря за вниманието.
Dani Kiki написа:Така че кой е отбора на Народа и кой галеника на Властта - прецени сам.
И тоя пак е от "разбралите". Ние не спорим, кой е "отбора на властта", а дали Левски са били "репресирани". До момента не сте доказали по никакъв начин, че аз греша. Единствено и само разтягане на локуми. Типично по милиционерски.
damyanov1963 написа:Кога ми отговори защо след милковиблев, не сте играли напролет в Европа и кога направи съпоставка на наще и ваще наказани играчи?
Това за съпоставката между наще и ваще играчи, още колко пъти смяташ да ме питаш? КОЛКО!? Не ти ли отговорих вече на този въпрос?! Я ми погледни ферманите по-назад. Дадох ти една дузина примери от миналото. Бахти невменяемият тип... Ако искаш задай ми пак тоя въпрос още 20-30 пъти... Даже те контрирах, питайки те, при положение, че само ние сме с привилегии в ония години, що ни режат и нас? Отговор не съм получил, както обикновено. Няма и да получа. То... все едно споря с Помияра в момента.
damyanov1963 написа:Кога ми отговори защо след милковиблев, не сте играли напролет в Европа
Отговорих ти. Хубаво е да четеш с разбиране ПОНЯКОГА. Никой отбор в България вече не играе "напролет"... Дори и Лудогорец. Т.е. тезата ти отново издиша тотално.
Изображение

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 13 юли 2025 20:51

Drunken_Master написа:
NOMER14 написа:Е, с Гунди са се объркали.
Кройф, и аз не ти се сърдя, че за пореден път не си наясно, за какво точно се спори. Спора беше, дали Левски били "орязани" от БКП, понеже Георги Аспарухов им бил "отнет", преминавайки в Ботев, а в същото време бил и "най-добрият играч" на Левски. Това както обикновено в спора с Дамянов се оказа лъжа. Гунди по това време дори не е и още национал на България. Благодаря за вниманието.
Dani Kiki написа:Така че кой е отбора на Народа и кой галеника на Властта - прецени сам.
И тоя пак е от "разбралите". Ние не спорим, кой е "отбора на властта", а дали Левски са били "репресирани". До момента не сте доказали по никакъв начин, че аз греша. Единствено и само разтягане на локуми. Типично по милиционерски.
damyanov1963 написа:Кога ми отговори защо след милковиблев, не сте играли напролет в Европа и кога направи съпоставка на наще и ваще наказани играчи?
Това за съпоставката между наще и ваще играчи, още колко пъти смяташ да ме питаш? КОЛКО!? Не ти ли отговорих вече на този въпрос?! Я ми погледни ферманите по-назад. Дадох ти една дузина примери от миналото. Бахти невменяемият тип... Ако искаш задай ми пак тоя въпрос още 20-30 пъти... Даже те контрирах, питайки те, при положение, че само ние сме с привилегии в ония години, що ни режат и нас? Отговор не съм получил, както обикновено. Няма и да получа. То... все едно споря с Помияра в момента.
damyanov1963 написа:Кога ми отговори защо след милковиблев, не сте играли напролет в Европа
Отговорих ти. Хубаво е да четеш с разбиране ПОНЯКОГА. Никой отбор в България вече не играе "напролет"... Дори и Лудогорец. Т.е. тезата ти отново издиша тотално.

Къде се слагаш при другите бе, Левски игра два пъти оттогава, втория път до 1/4 финал, но ти си толкова умствено изостанал, та не можеш да разбереш, че шумкарските номера пред мене не минават.
Какво става със съпоставката на наказаните ни играчи?
Отговори бе, бързоизоставащия умствено.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Левски”