Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот koisa » 13 юли 2025 09:15

noo написа:С Веласкес станахме втори, след десетгодишно чакане. Факт! Аргументи от сорта, че другите били слаби - за това нямаме вина.
Юноши ще имаме, когато дойде нещо добро отдолу. Видяхме юношите ни в Ботев Враца - дори и там бяха резерви.
Докато имаме дългове ще е така - продаваме при всяка добра оферта.
....
Веласкес ще видим що за стока е в ЕКТ. Въпреки, че като се върна назад си спомням за Беверен. Трябваше ли тогава да изгоним Мъри?

Откога второто място се брои за нещо като спечелване на ШЛ, че толкова много го налагате като невероятен успех?
Аз нямам 40г. още, ама си спомням как с чорбарите (докато ги имаше) се подигравахме на вторите места. Тогава да си втори си беше провал. Освен, ако не си взел купата за малко утеха. Докато сега се радваме неистово на второ място и го броим за невероятен успех...
После пак ми обяснявайте, че славизацията не се е настанила сред нас.
Помните ли как беше прието второто място след мача със Славия и автогола на Везалов... Това успех ли беше, или всички го броихме за тотален провал?

Колкото до юношите: да чакаш нещо да дойде отдолу е като да чакаш да ти се падне шестица от тотото. Докато не се заработи професионално в школата, нищо добро няма да дойде. Ще си останем с чакането.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 13 юли 2025 11:11

koisa написа:
noo написа:С Веласкес станахме втори, след десетгодишно чакане. Факт! Аргументи от сорта, че другите били слаби - за това нямаме вина.
Юноши ще имаме, когато дойде нещо добро отдолу. Видяхме юношите ни в Ботев Враца - дори и там бяха резерви.
Докато имаме дългове ще е така - продаваме при всяка добра оферта.
....
Веласкес ще видим що за стока е в ЕКТ. Въпреки, че като се върна назад си спомням за Беверен. Трябваше ли тогава да изгоним Мъри?

Откога второто място се брои за нещо като спечелване на ШЛ, че толкова много го налагате като невероятен успех?
Аз нямам 40г. още, ама си спомням как с чорбарите (докато ги имаше) се подигравахме на вторите места. Тогава да си втори си беше провал. Освен, ако не си взел купата за малко утеха. Докато сега се радваме неистово на второ място и го броим за невероятен успех...
После пак ми обяснявайте, че славизацията не се е настанила сред нас.
Помните ли как беше прието второто място след мача със Славия и автогола на Везалов... Това успех ли беше, или всички го броихме за тотален провал?

Колкото до юношите: да чакаш нещо да дойде отдолу е като да чакаш да ти се падне шестица от тотото. Докато не се заработи професионално в школата, нищо добро няма да дойде. Ще си останем с чакането.

Трябва да се прави връзка с реалността. Собствениците ни след появата на Бойко Борисов са много или малко, собственици насила. Даваме/разрешаваме ти това или онова, но в пакет със спонсориране на Левски. Резултатът го видяхме - натрупване на дългове и стигане до закриване. Затова второто място, на този етап, трябва да се счита за успех. Можем ли повече? За съжаление на този етап отговорът е "не". Ние изплащаме дългове, а другите купуват играчи за по няколко милиона. Трябва първо да нямаме дългове, а след това да мислим за нещо повече.
За професионална работа в школата ще говорим, когато първо си подредим нещата. Топчо, дал много за отбора, не става за треньор. Връзкарството е взело връх. Като почнеш от синът на Боримиров, от двамата сина на Йовов, от сина на този или онзи и т. н.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 13 юли 2025 11:43

noo написа:За професионална работа в школата ще говорим, когато първо си подредим нещата.

"Подреждането на нещата" започва от школата. Като нямаш пари да си пазариш "отвън" си произвеждаш собствено. Така и така по регламент сме длъжни да я държим тази школа.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 13 юли 2025 12:29

За качествени и добри треньори в школата също трябват пари. Безплатно няма да работят.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 13 юли 2025 12:56

1914.1902 написа:За качествени и добри треньори в школата също трябват пари. Безплатно няма да работят.

Що, на зетя на г.з. кво му е
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 13 юли 2025 12:57

Ще дават по-малко пари за ментета и повече за школата.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 13 юли 2025 13:51

Къде може да се гледа Уимбълдън и нашите девойки срещу американките. Лайвтиви е блокирана.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 13 юли 2025 16:39

Странджата написа:Къде може да се гледа Уимбълдън и нашите девойки срещу американките. Лайвтиви е блокирана.

https://freestreams-live.fi/tennis-channel-1/

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 13 юли 2025 16:39

Девойките на Максспорт2

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: NOMER14

Мнениеот Странджата » 13 юли 2025 16:44

Жив да си! Тъкмо бях загубил надежда и за капак се бях зачел в Без цензура. Нямам думи за простотията и наглостта онзи мастер...
Още веднаж - много ти благодаря. Спаси ми неделния следобед, но и ми скъси дрямката :)

Върни се в “Левски”