ЛЕ: Левски (София) - Апоел (Беер Шева), Четвъртък от 20:30 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

ikar
Контакти:

Re: Стефанов

Мнениеот ikar » 11 юли 2025 12:10

Странджата написа:Не знам добър или лош пророк съм, ама ще трябва да почакаме май доста, за да се израдваме истински. Засега не скърбим и се надяваме. Левски беше това, което може. Един гол нямаше да е зле, но нямаше да е решаващ, докато един техен ни довършване. В Унгария животът започва отново....

Абсолютно съм съгласен с всяка дума, трябва да признаем, че зад всяка победа стои определено количество загуби. Пълното щастие е недостижимо, но си заслужава да тичаш срещу него!

Air_Smuggler
Контакти:

Re: ЛЕ: Левски (София) - Апоел (Беер Шева), Четвъртък от 20:30 часа

Мнениеот Air_Smuggler » 11 юли 2025 12:15

Струва ми се, че тоя неможач, дон Хулио, нещо не може нито да ги нареди както трябва, нито да им даде правилни насоки и т.н.
Седнал да ми говори за пространства, чакай бе, Ринус Микелс през 1970 год. говореше за пространства.
С един български треньор, примерно това момче, Данчо Господинов, което коментираше в студиото на Дием, на тия щехме да им вкараме поне 2 гола, и мача щеше да е съвсем друг.
Тоя инатлив катър обърка както стартовия състав, така и времето за смените, така и самите смени. Друг въпрос е, че нямаме адекватни футболисти поне на 4-5 поста...
За мен, ръководството и Хулио осраха мача !
Последна промяна от Air_Smuggler на 11 юли 2025 12:19, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 11 юли 2025 12:16

Sstefanov написа:
koisa написа:Според мен бяхме по-добрият отбор, но старата слабост в атака си каза думата. При малко по-класни играчи в атака можеш да ги отнесем с два-три гола.
Мога да кажа, че този мач беше един от малкото добри мачове на отбора под ръководството на Веласкес. Въпреки, че има още много какво да се желае в играта докато Левски заприлича на себе си.

Може би аз не виждам вече (от годините ще е). Но какво точно видя снощи, да си говорим за добри мачове? Какво видях аз - изхабени футболисти, нямащи идея какво да правят топката. Видях един треньор, който няма идея как да нареди футболистите си и най вече, грам не е помислил как да си подават напред. Това кюскане на топката от Вуцата е толкова дразнещо и нашите "нападатели", тичат да я вземат, ама с точно 0 ефиктивност. 2-3 удара направиха за цял мач, което само покзава, че нямат никаква представа какво правят. Смените му на тоя "специалист", са все едно водеше с 3:0. Правиш смени след 80-та минута. Хайдем преди това пусна Сангарето, който е толкова некадърен, колкото е и черен.
Това е според мен, може ти да си видял нещо добро.

Затова съм написал, че е един от малкото добри мачове при Веласкес. Тоест спрямо останалите мачове на отбора под негово ръководство. Ако има нещо добро, то това е доброто!
Че сме далеч от истината е ясно на всеки трезвомислещ. Лично аз очаквах да сме много по-зле предвид играта на отбора в края на сезона и контролите.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 юли 2025 12:20

"Аполон" може и да е по-класен от много български отбори, но Апоел вчера не беше.)))
В най-важния мач треньорът си прави експерименти. Имам чувството, че не е наясно с титулярния състав. Стига с това преквалифициране на играчи! При положение, че си имаш точните играчи за позицията. Майкон си тежи на мястото ИМЕННО като ляв защитник. Като го "хвърлиш" в средата губим неговите пробиви по фланга. И останахме само с Кирилов, който беше "конник без глава". Тичане, финтове, няколко фала и едно голямо нищо.
На Костадинов годините му тежат. Когато ти липсва скорост - фаулираш. Само, че в ЕКТ ти вдигат картони.
Бала ЦН въобще няма да го коментирам.

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 11 юли 2025 12:29

Лошото е, че на реванша ни трябва победа, а Левски много трудно бие навън в Европа. Ако трябваше да играем за хикс, беше по-възможно, но сега ни трябва победа независимо в редовното време или в продълженията или дузпи. А това срещу равностоен отбор ще е много трудно.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 11 юли 2025 12:30

metodito написа:
drvasko98 написа:Сега очаквам Методи да ми обясни за играчите за 20 млн, което на съвременни цени 20 млн за 10 играчи всъщност е суперниско ниво, долна половина Чемпиъншип

Това не го разбрах. Какво имаш предвид?

Ти го пишеш, че УАУ имали сме играчи за 20 млн. Аз казвам - 20 млн са нищо за 2/3 отбор. Един малко над средното ниво за Европа струва толкова. Купили сме били някакъв за 400 000 евро, уау. Това е смехотворна сума. Поне 2 млн евро дадени на глава могат да се коментират и да се претендира за някакво качество. И то поне трима такива в отбора.

Потребителски аватар
darkblue67
Контакти:

Мнениеот darkblue67 » 11 юли 2025 12:35

Sstefanov написа:
koisa написа:Според мен бяхме по-добрият отбор, но старата слабост в атака си каза думата. При малко по-класни играчи в атака можеш да ги отнесем с два-три гола.
Мога да кажа, че този мач беше един от малкото добри мачове на отбора под ръководството на Веласкес. Въпреки, че има още много какво да се желае в играта докато Левски заприлича на себе си.

Може би аз не виждам вече (от годините ще е). Но какво точно видя снощи, да си говорим за добри мачове? Какво видях аз - изхабени футболисти, нямащи идея какво да правят топката. Видях един треньор, който няма идея как да нареди футболистите си и най вече, грам не е помислил как да си подават напред. Това кюскане на топката от Вуцата е толкова дразнещо и нашите "нападатели", тичат да я вземат, ама с точно 0 ефиктивност. 2-3 удара направиха за цял мач, което само покзава, че нямат никаква представа какво правят. Смените му на тоя "специалист", са все едно водеше с 3:0. Правиш смени след 80-та минута. Хайдем преди това пусна Сангарето, който е толкова некадърен, колкото е и черен.

https://www.flashscore.bg/match/soccer/vaPQb7sn/#/match-summary/match-statistics/0

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 11 юли 2025 12:39

darkblue67 написа:
Sstefanov написа:

https://www.flashscore.bg/match/soccer/vaPQb7sn/#/match-summary/match-statistics/0

11 удара - 5 точни. 2-3 застрашаващи вратата и то не много. 2 от ударите във врата, бяха почти подавания. Ако си бил на стадиона, щеше да ме разбереш :)

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 11 юли 2025 13:31

Хубави последни мнения - всеки с вижданията и разбиранията си. За мен се получи приличен мач и добър резултат, при положение че ние бяхме и продължаваме да сме аутсайдер. В този мач, дали заради "гения" на Хулио, или заради безхаберието на еврейците, даже можеше да спечелим - дано го нрпавим втория мач. Обаче да се сравнява този мач с онази епопея срещу ПАОК, е меко казано несериозно. Настроението - съшо - никога няма да забравя всички кадри около пътуването към малякия, особено организацията от пернишката група на магистрала Струма...

Ся за Вцтов - отново казвам, че това е единственият свестен трансфер на експертизата (заедно с Макун), при това за немалко пари (ок, като за Ловеч или Разград са пари за семки, но не и за нас). Обаче Вуцов е ученик на Урсула и е хванал както отличните неща, така и (надявам се да греша) тото изпълненията, но с оглед на голямото нямане след Урсула на вратарския пост (изключвам черногорчето), си е направо находка. дано има късмет и на реванша - все пак онзи европробив преди 20 години до голяма степен се дължеше на Урсула.

Та стискаме палци и се надяваме - изключително важно е да отстраним еврейците, за да можем да вземем коеф на Брага (срещу тях нямаме хептен никакъв шанс) и в трети кръг за пресконференциите да сме поставени. паднем ли от еврейците, срешу АЕК нямаме футболни аргументи и приключваме за нула време
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 11 юли 2025 13:48

ikar написа:Както обикновенно забелязваме доста разнопосочни мнения. Една определена група песимизма и духът на отрицанието никога не ги напуска.
Конкретно за мача: едно много добро да не кажа отлично първо полувреме ...

Мача е от две полувремена. Гледат се и двете. Първото беше добре, но второто е тотал щета. Все едно да бягаш 800 метра и да се хвалиш, че първите 400 си бягал много бързо, но накрая си завършил пети. Освен това, ако второто доминирахме тотално, вместо първото, мнението ми щеше да е по-позитивно. За мен Хулио не води добре мача и няма много поводи за оптимизъм. Смятам, че на един добър треньор второто полувреме трябва да му е по-добро, защото вече е разучил съперника и е елиминирал силните му страни. На Хулио всяко второ полувреме му е по-слабо. Това не говори никак добре за тактическата му грамотност.

Върни се в “Левски”