drvasko98 написа:Сега очаквам Методи да ми обясни за играчите за 20 млн, което на съвременни цени 20 млн за 10 играчи всъщност е суперниско ниво, долна половина Чемпиъншип
Това не го разбрах. Какво имаш предвид?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
drvasko98 написа:Сега очаквам Методи да ми обясни за играчите за 20 млн, което на съвременни цени 20 млн за 10 играчи всъщност е суперниско ниво, долна половина Чемпиъншип
koisa написа:Според мен бяхме по-добрият отбор, но старата слабост в атака си каза думата. При малко по-класни играчи в атака можеш да ги отнесем с два-три гола.
Мога да кажа, че този мач беше един от малкото добри мачове на отбора под ръководството на Веласкес. Въпреки, че има още много какво да се желае в играта докато Левски заприлича на себе си.
metodito написа:При Веласкес "Левски" играе много по-атакуващо от предишните ни двама треньора. Но имам чувството, че самият Хулио е плах и не мИчтае достатъчно. В дефанизвен плам е ок. Но трябва един централен защитник. За напред Бала, Сангаре и Рупанов са достатъчно, стига обаче Рупанов да осъзнае какво птиче му е кацнало на рамото. Защото толкова много юноши са заставали, като централни нападатели и си личи, че нямат топки за там. Има физика, височина, но там трябва да има ...гонзовското. Ако се окаже, че няма топките за деветка, трябва да се привлече такъв. Сангаре е супер за фалшива деветка. Всички защитници него пазят, а други вкарват, докато го пазят. Бала е мултифункционален офанзивен, но и неговата сила е пас да даде, да увлече двама-трима, няма достатъчно агресия. По-елегантен такъв.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Потребители, разглеждащи този форум: Elliah и 132 госта