Сега между другото си пуснах второто полувреме на онова 3-1 с червените от 2002. Контрол - 75%:25%. Да, Костя и тук си е халф...
Между другото, който е гледал всички контроли, как ви се струва Трдин за централен защитник. Аз гледах към един час от мача със сърбите само.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
metodito написа:Сигурен ли си? Може. Не знам защо съм го запомнил като защитник... Мисля, че го пускаха и като защитник.
АбЦЕлютно сигурен съм. Даже го използваха предимно отдясно. Като десен полузащитник забоде важен гол срещу умрелите на един финал за КБ на "Овча купел".
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."
На мен ми се струва, че ще окаже добър играч. Рядко бъркаше пасовете, позиционира се добре и следеше играта, но се надявам Охене повече да не помирише терен с фланелката на Левски, за да може Търдин да играе на негово място, а в защита да е само когато няма кой от другите трима.metodito написа:Сега между другото си пуснах второто полувреме на онова 3-1 с червените от 2002. Контрол - 75%:25%. Да, Костя и тук си е халф...
Между другото, който е гледал всички контроли, как ви се струва Трдин за централен защитник. Аз гледах към един час от мача със сърбите само.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
rane написа:На мен ми се струва, че ще окаже добър играч. Рядко бъркаше пасовете, позиционира се добре и следеше играта, но се надявам Охене повече да не помирише терен с фланелката на Левски, за да може Търдин да играе на негово място, а в защита да е само когато няма кой от другите трима.metodito написа:Сега между другото си пуснах второто полувреме на онова 3-1 с червените от 2002. Контрол - 75%:25%. Да, Костя и тук си е халф...
Да,Търдин стоя добре в контролите като ЦЗ,но той си дефанзивен халф по принцип.Явно имаше нужда от аклиматизация и все повече ще се вписва в отбора.Той и Фабиен са си реално нови попълнения.За Охене също съм съгласен,че трябва да е твърда резерва,а след като му изтетче едногодишния договор да го махаме.Общо взето се поизчистихме от плявата.Останаха за махане Охене и Лима + Джемили(който се надявам да е вярно инфото,че го продаваме)
Методи, Головской беше опорен халф, често го пуснаха и в дясно, много класен играч, с добра физика.
Радимов след нас направи забележителна кариера в Русия, при нас водката му изяде главата. Ако бяха направили компроимис с него подобно на Гарата , като нищо щяхме да гушнем сериозна сума, все пак беше руски национал.
Сега може само да мечтаем за подобни играчи, донякъде по времето на "финягата" имаше кинти и дойдоха играчи като Мариани, Спирингс и Обертан.
Радимов след нас направи забележителна кариера в Русия, при нас водката му изяде главата. Ако бяха направили компроимис с него подобно на Гарата , като нищо щяхме да гушнем сериозна сума, все пак беше руски национал.
Сега може само да мечтаем за подобни играчи, донякъде по времето на "финягата" имаше кинти и дойдоха играчи като Мариани, Спирингс и Обертан.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.
- metodito
- Контакти:
olimpi написа:Методи, Головской беше опорен халф, често го пуснаха и в дясно, много класен играч, с добра физика.
Обертан не направи никъде нищо. Високо надценяван играч. Когато беше в "Левски" той играеше якаква своя игра и само вдигаше ръце в смисъл на: Ева, тея некадърници, с които ме карат да играя. И в Юнайтед беше такъв. Едно високо надценено леке. Щета за всеки колектив.
Мариани беше ентусиаст с висока заплата. Това момче компенсираше такитическите си недостатъци с огромно желание. Много ми прилича на случая с Нани и Гошко Христов. Интелигентно момче, което не виждаше футбола като бъдещето си. Май икономика беше завършил Мариани. Беше ми любимец.
Виж Спиро беше класа. И неслучайно направи нелоша кариера в Лига 1.
Но Обертан беше класическо ла*но. Една от многото грешки на сър-а. Обаче веднъж в Манчестър и после...
- blue avalanche
- Контакти:
rane написа:Това е ясно. Все пак бил най-успешната личност в историята на Левски, според някои негови поддръжници.blue avalanche написа:rane написа:По времето, когато Ференци игра в Левски, в клуба имаше 6(шест) централни нападателя: Гонзо, Чиликов, Кушев, Т. Колев и юношата бледен Макриев. Логично е да не хваща много ръка, нали!? А той хич не беше лош ц. нападател.
6-те централни нападателя ги пишем на сметката на великия спортен директор.
Просто не съм съгласен, че Ференци беше менте, защото го помня в малкото му мачове, които изигра че си я разбираше тази игра и знаеше от коя страна се рита топката.
1. Корекция - най-успешния нападател, може би. Личност? Тц!
2. Що се отнася до Ференци и други такива: уиски "Джак Даниелс" може и да е страхотно само по себе си, но ако ти го пробутат, за да пържиш яйца, значи са ти пробутали менте.
Който разбрал - разбрал. Ференци може и да е добър нападател. Сигурно е добър баща и съпруг. Поздравява всички във входа. И винаги оставя бакшиш на сервитьорите. Но за нас, в Левски, беше менте!
Да доведеш някой в отбора, да изхарчиш един куп пари и да си тръгне след 6 мача - далавера! Ференци е съучастник. Защото без неговото съгласие няма как да се случи.
Aronaks написа:mikata написа:Томислав Русев каза,че ще може да има някаква новина. Нов спонсор или собственик това ли е :oops:
Да не би да е ставало на въпрос за напускането на Джемили?
Да, днес го каза :oops:
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
- metodito
- Контакти:
Очко-Бибочко спомена за нов собственик август.