Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

scooool
Контакти:

Re: Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Мнениеот scooool » 09 юли 2025 19:37

metodito написа:
scooool написа:Халфове има в България който могат да играят при нас. Лъчезар Котев е добър дефанивен, мисля е наша юноша! Йорданов от Лудогорец и Стоянов от Славия стават и най вероятно 400 Хил глоба ще е половината необходима сума за закупуването на един от тях. Реално имаме 8-9 човека българи в първия отбор. Ковачев е свободен и подобрен на Кирилов като качества. Играчи има, дали имат желание е друг въпрос

И кои са им агентите. Понеже има "правилни" агенции и агенти, и неправилни такива.

Това вече е за ръководство, но опита ми в живота ми казва, че раздават ли се пари и начин има :) Нашите обичат свободни агенти, защото там има комисионна, която може да дели.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 юли 2025 19:54

scooool написа:
metodito написа:
scooool написа:Халфове има в България който могат да играят при нас. Лъчезар Котев е добър дефанивен, мисля е наша юноша! Йорданов от Лудогорец и Стоянов от Славия стават и най вероятно 400 Хил глоба ще е половината необходима сума за закупуването на един от тях. Реално имаме 8-9 човека българи в първия отбор. Ковачев е свободен и подобрен на Кирилов като качества. Играчи има, дали имат желание е друг въпрос

И кои са им агентите. Понеже има "правилни" агенции и агенти, и неправилни такива.

Това вече е за ръководство, но опита ми в живота ми казва, че раздават ли се пари и начин има :) Нашите обичат свободни агенти, защото там има комисионна, която може да дели.

Аз съм чувал преди години, отдавна, Лудогорец ги нямаше. Че има и футболисти и треньори, които си плащат да играят в ЦСКА и "Левски", за да си възраждат кариерите, да ги виждат в Европа...

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 09 юли 2025 20:26

metodito написа:
NOMER14 написа:
WPWW написа:Да си припомнят в коя страна и отбор са, абсурд е чужденците да са с предимство. Ако са като Уелтън и Роналдо има смисъл, но халфовата линия трябва да е основно българска, много треньори са видели това.

Ако имаше български халфове, щяха да играят в националния. Същото се отнася и за защитата.

Гошо Миланова, Филипао, Краев. Не следя бг футбол (само "Левски"), но съм сигурен, че още има. Проблемът на националния от много отавна и кадрите е същия като в държавата. Не че няма по-добри от Тиквата и Шиши, но...

Първо за тях се сещам. Заедно играха в Левски и писах, че със Нани карето в националния е готово. Но тия тримата не пожелаха да играят при нас за жълти стотинки.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 юли 2025 21:53

NOMER14 написа:
metodito написа:
NOMER14 написа:
WPWW написа:Да си припомнят в коя страна и отбор са, абсурд е чужденците да са с предимство. Ако са като Уелтън и Роналдо има смисъл, но халфовата линия трябва да е основно българска, много треньори са видели това.

Ако имаше български халфове, щяха да играят в националния. Същото се отнася и за защитата.

Гошо Миланова, Филипао, Краев. Не следя бг футбол (само "Левски"), но съм сигурен, че още има. Проблемът на националния от много отавна и кадрите е същия като в държавата. Не че няма по-добри от Тиквата и Шиши, но...

Първо за тях се сещам. Заедно играха в Левски и писах, че със Нани карето в националния е готово. Но тия тримата не пожелаха да играят при нас за жълти стотинки.

Не, това е причината. Не слушай фалшивките. Тръгването на един човек е причината. Конкретно за Филипао и Гошо. За Краев не знам.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 09 юли 2025 23:16

Да, Човекът съживи и даде тласък на кариерата на момчето. Дано се махне от Холандия.

Потребителски аватар
burchill
Контакти:

Мнениеот burchill » 10 юли 2025 15:25

Защо не взеха централен нападател?Пожелавам успех на Рупанов,дано е готов и оправдае очакванията.Сангаре си го знаем.Трябваше да вземат задължително опитен и перспективен център.

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 10 юли 2025 16:08

burchill написа:Защо не взеха централен нападател?Пожелавам успех на Рупанов,дано е готов и оправдае очакванията.Сангаре си го знаем.Трябваше да вземат задължително опитен и перспективен център.

Както обичат да казват поддръжниците на семейството Раеви, Левски няма пари за централен нападател и за качествени попълнения. Имаме да чистим задължения и благодарение на г-н Сираков всичко се изплаща и Левски е спасен....бла бла бла

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 юли 2025 18:50

metodito написа:
NOMER14 написа:

Става въпрос за халфове, играещи в България, а не просто с български паспорт. Български халфове, играещи в България, които, евентуално, да привлечем.
Миланов, Кръстев и Краев в България ли играят?
Айде да четете малко с разбиране, става ли? А не да се върти една и съща латерна.

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 10 юли 2025 19:05

Кристиан Балов от Славия е интересен и талантлив млад футболист.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 юли 2025 06:35

blue avalanche написа:
metodito написа:
NOMER14 написа:

Става въпрос за халфове, играещи в България, а не просто с български паспорт. Български халфове, играещи в България, които, евентуално, да привлечем.
Миланов, Кръстев и Краев в България ли играят?
Айде да четете малко с разбиране, става ли? А не да се върти една и съща латерна.
Е, не знаех допълнението. За играещи в България не знам.

Върни се в “Левски”