Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли
noo.... Обясни им го това на някой тука ,че отборът няма такива възможности. Всеки иска звезди ама не проумяват, че целта е Левски да изплува от тези задължения които са от минали собственици. Няма да има скъпи покупки. Това е
Как ще изплуваме от задълженията с прахосването на 2-3 млн. лева за селекция и плащането на глоба 400 хил., част от които отиват за преките ни конкуренти? Кажи, моля ти се, ти си председател на клуба на раевистите?
noo написа:ananas написа:Николов е риск, заради контузиите, но беше по-добър от Сангаре и Колев и е левскар. В контролите вече има 2 гола за Арда май. Илиев е друга опция. Да ти напомням ли, че за Сангаре и Колев платихме трансферни суми?
ЕлПутино, ти пак нищо не оборваш, а само с остроумни подмятания, ама така е като не си прав, нали?
Тук много се плюе по Сангаре, ама е добре да се чуе/прочете какво казва за него Лъчо Танев. Мисля, че повече разбира от футбол, отколкото повечето от пишещите в тоя форум.
Един дагеец-чурбар не може да разбира повече и от най-неразбиращия левскар тук.
Да си припомнят в коя страна и отбор са, абсурд е чужденците да са с предимство. Ако са като Уелтън и Роналдо има смисъл, но халфовата линия трябва да е основно българска, много треньори са видели това.
WPWW написа:Да си припомнят в коя страна и отбор са, абсурд е чужденците да са с предимство. Ако са като Уелтън и Роналдо има смисъл, но халфовата линия трябва да е основно българска, много треньори са видели това.
Ако имаше български халфове, щяха да играят в националния. Същото се отнася и за защитата.
ananas написа:Това е твое мнение, а ти май не разбираш много от футбол. Петков се представи прилично за 21-годишен ЦЗ с 1-ви сезон в Левски. Беше доста бавен, но много силен във въздуха и изнасяше добре топката. Той е на подобно ниво като К. Димитров и Каап. Колко от сегашните чужденци са показали "ниво, за да бъдат оставени в отбора" според теб?Djack_84 написа:Алекс Петков беше в Левски и не показа ниво за да бъде оставен в отбора.
Станислав Иванов Е типично крило и винаги е бил. Той пробива много и има доста повече асистенции от Бала и Лима взети заедно в цялата им кариера и неговите са от игра, а не от корнери.
Като така страстно защитаваш Раев, що нищо не каза за прахосаните милиони през последния сезон и пердстоящото(?) плащане на глоба?
Понеже никога не съм гледал Станислав Иванов при юношите били ме светнал на каква позиция играеха Атанас Кабов, Георги Русев и малкия Боримиров ? Понеже си много добре запознат с кариерата на Ст.Иванов не необходимо да споменава, но има колеги от форума ,които не следят юношеските формации на Левски и не знаят ,че тези момчета играеха в една и съща формация при юношите . Стига с глупостите - Станислав Иванов при юношите играеше ЦН, а не крило. Асистенциите му са по-малко от тези на Бала, отделно ако сметнем и не преките асистенции разликата става още по сериозна в полза на Бала. Сериозно ли си мислиш ,че можем да се надцакваме с Лудогорец?
За Г.Миланов - за 2 сезона в Румъния има 2 гола ( и двата от точно изпълнени дузпи) и 6 асистенции .
За Сангаре и от самолет се вижда,че не обработен играч и ,че дървен . Но е от този тип играчи ,който може чисто физически да надделее над всеки един защитник ,ако имаше обработен удар и беше научен да цели ъглите на вратата въобще нямаше да играе в нашето първенство.. Въпреки много високия му ръст не играе особено добре с глава , но при статични положения ангажира двамата най-добре играещи с глава играчи на другия отбор и това е една от причините за смазващото ни превъзходство при игра за висока топка ( същото важи и за Кр.Димитров)
И на мен ми се иска Левски да играе с българи, но кои са тези българи?
Споменаваш Георги Николов - колко мача си му гледал и срещу кои отбори? - имало е мачове в които много ми е харесвал ,но има и мачове в ,които е бил във вреда на отбора си- поне на 3 пъти съм го виждал да прави абсолютно без причина нарушения за чк. И ако бяхме взели Г.Николов , какво щяхме да правим с Рупанов?
Колко българи халфове може да изброиш?