Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот 1914.1902 » 07 юли 2025 13:35

Идеи, действия, развитие, резултати в отделните възрастови групи на ДЮШ, изкарване на футболисти, а след това тяхното налагане и бъдеще.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 07 юли 2025 13:40

При сегашното ни положение, за да се говори дали ще има кой да чака всичко това, трябва да има нещо, което може да загубим. А ние няма какво да загубим, защото нямаме успехи - нито вътрешни, нито външни.

А ако се появи някой богаташ, то той би могъл, хем да купува добри играчи, хем и да влага в школата и развитието на първия отбор и на школата да се случва едновременно.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 07 юли 2025 14:03

от един друг раздел на форума - специално за феновете на г.з. - и някои още чакат някакво позитивно развитие при нас...

Бившият футболист на Левски и на националния отбор Здравко Димитров сподели за серия свои нарушения на Закона за движение по пътищата. В подкаста „Цената на успеха“ крилото на турския Бодрум разказа с усмивка как е карал в София под въздействие на алкохол и с отнета шофьорска книжка. Докато играел за „сините“, Димитров изпил няколко бири в столично заведения, качил се зад волана на чужд автомобил, а пред друг бар го спрели полицаи. Дрегерът отчел 1.25 промила алкохол в кръвта. Въпреки че книжката му била отнета, Димитров си издействал една от служебните коли на Левски.
Играчът разказва и как е бил спрян на входа на Банкя. Там предложил на полицаите „да ги почерпи“. Първоначално те не се съгласили, но историята остава незавършена. Здравко допълва, че точно тогава е бил с екипировка на Левски, като в багажника на служебния автомобил е заредил близо 50 фланелки на „сините“, които да раздава при нужда. Собственикът на Левски Наско Сираков разбрал за изстъпленията на Здравко Димитров. Според футболиста, той му заявил: „Ти си такова перде, това само аз мога да го направя“.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 07 юли 2025 23:00

tmanolov написа:от един друг раздел на форума - специално за феновете на г.з. - и някои още чакат някакво позитивно развитие при нас....... Собственикът на Левски Наско Сираков разбрал за изстъпленията на Здравко Димитров. Според футболиста, той му заявил: „Ти си такова перде, това само аз мога да го направя“.

Два различни свята:
Стоилов обяви, че "затваря чалготеката" и освободи трима, сред които Божинов и Славчев
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 юли 2025 08:57

1914.1902 написа:
metodito написа:Борко Рупанов бил много висок бе. Че и някой мускул натрупал. Дано само не го преотстъпят. Когато чух за Кирилов, с оглед на годините му, си викам: "А стига, бе". Учудваща форма за тези си години. Поне от контролите, което видях, много радва. С тръгването на хърватина, сега освен центраен защитник, ще трябва и вратар. Освен, ако не мислят да налагат Владимиров... В медиите пишат за вариант Трдин да е централен, но звучи като бясна спекулация.

Гледах последното на Тепавичаров. Няма такъв трол, майна. Хулио да си подавал оставката веднага. :mrgreen: Кирилов най-големия злетак, червен. Не знам какво си. Този, заедно с онея там "Левски" на левскарите" много забавляват. Щом Тепавия троли Кирилов, очаквайте Кирилов с 10+гола. Тези в критиките са като оня от вица: "Ти що си с каска, ми що нямаш каска?".

Сираков най-добре да даде акциите на Колев, Тепавичаров, Станков, Жаклин, Касабов, Нико, Пепи, дежурния на фейсбук страницата на ПФК Левски Стрезов и Младежите. Тогава за една година ще бутнем хегемонията на Лудогорец. Тези хора от над две години си имат профили само за хейтене и нищо съществено (общо взето е много лесно само да тролиш в тази страна и да извличаш ползи за себе си). Нека обаче най-сетне ги видим в действие, за да ни докажат колко са уникални.

Все неща, в които няма логика - букмейкърите изведнъж станаха лоши, но преди две години не бяха, второто място е провал, но за четвъртите места и дума не обелват.

Не може да им насмогне човек на тея, верно. Аз също смятам Стоилов за фундаментална фигура в съвременната история на "Левски", но не хейтя всичко друго. Може да съм скептик към Хулио, но много ми се иска да му се получи. Успее ли той, успява "Левски". Ще ми е много забавно, ако Хулио влезе в Конференциите, тея как ще се гърчат. :lol:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 08 юли 2025 09:48

Има един малък нюанс. Ако пускаш шматки като Митков, групи в ЕКТ е като: "Тати ще ми купи колело..."!

На линия
Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 08 юли 2025 09:56

Освен няколко епизодични проблясъци в евротурнирите берем само срам там.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 08 юли 2025 09:57

metodito написа:
1914.1902 написа:
metodito написа:Борко Рупанов бил много висок бе. Че и някой мускул натрупал. Дано само не го преотстъпят. Когато чух за Кирилов, с оглед на годините му, си викам: "А стига, бе". Учудваща форма за тези си години. Поне от контролите, което видях, много радва. С тръгването на хърватина, сега освен центраен защитник, ще трябва и вратар. Освен, ако не мислят да налагат Владимиров... В медиите пишат за вариант Трдин да е централен, но звучи като бясна спекулация.

Гледах последното на Тепавичаров. Няма такъв трол, майна. Хулио да си подавал оставката веднага. :mrgreen: Кирилов най-големия злетак, червен. Не знам какво си. Този, заедно с онея там "Левски" на левскарите" много забавляват. Щом Тепавия троли Кирилов, очаквайте Кирилов с 10+гола. Тези в критиките са като оня от вица: "Ти що си с каска, ми що нямаш каска?".

Сираков най-добре да даде акциите на Колев, Тепавичаров, Станков, Жаклин, Касабов, Нико, Пепи, дежурния на фейсбук страницата на ПФК Левски Стрезов и Младежите. Тогава за една година ще бутнем хегемонията на Лудогорец. Тези хора от над две години си имат профили само за хейтене и нищо съществено (общо взето е много лесно само да тролиш в тази страна и да извличаш ползи за себе си). Нека обаче най-сетне ги видим в действие, за да ни докажат колко са уникални.

Все неща, в които няма логика - букмейкърите изведнъж станаха лоши, но преди две години не бяха, второто място е провал, но за четвъртите места и дума не обелват.

Не може да им насмогне човек на тея, верно. Аз също смятам Стоилов за фундаментална фигура в съвременната история на "Левски", но не хейтя всичко друго. Може да съм скептик към Хулио, но много ми се иска да му се получи. Успее ли той, успява "Левски". Ще ми е много забавно, ако Хулио влезе в Конференциите, тея как ще се гърчат. :lol:

Разликата между мен и много други хора е, че аз споделих - нека се върне Станимир Стоилов, ако ще се спрат наистина споровете и обидите между левскарите. Въпреки всичко написано за него от моя страна.

Винаги ще намерят какво да кажат - късмет с жребия, щастлив гол (веднъж на 100 пъти някой ще вкара така), съперникът не е във форма и всякакви подобни работи. В момента за тях е много лесно, поради това и всеки от тях реши да си направи трибуна (дали с фейсбук страница, дали с канал в ютуб и т.н.).

Но оценката е ясна - Сдружението се провали тотално и поради това вече не се хвалят колко хора били записани в него. Спомням си в началото как имаше клипове, публикации, радост от това кой бил се записал, а сега са кротки и най-известно им видео е това, в което участва Николай Александров. Значи си представям какво им е останалото съдържание в канала.....

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 юли 2025 12:04

1914.1902 написа:[

Разликата между мен и много други хора е, че аз споделих - нека се върне Станимир Стоилов, ако ще се спрат наистина споровете и обидите между левскарите. Въпреки всичко написано за него от моя страна.

Винаги ще намерят какво да кажат - късмет с жребия, щастлив гол (веднъж на 100 пъти някой ще вкара така), съперникът не е във форма и всякакви подобни работи. В момента за тях е много лесно, поради това и всеки от тях реши да си направи трибуна (дали с фейсбук страница, дали с канал в ютуб и т.н.).

Но оценката е ясна - Сдружението се провали тотално и поради това вече не се хвалят колко хора били записани в него. Спомням си в началото как имаше клипове, публикации, радост от това кой бил се записал, а сега са кротки и най-известно им видео е това, в което участва Николай Александров. Значи си представям какво им е останалото съдържание в канала.....

Аз се пробвам да гледам и не издържам. Вече даже не ги и пускам видеата им.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 юли 2025 12:08

tmanolov написа:[
Един път и ти да напишеш нещо, дето да не е утопия - да, така е - ако се налага някоя млада шматка и вземеш, че поиграеш и в групи в ЕКТ, гаранция ще я продадеш тази шамтка за пари. Много пари. Ама се иска време - нали знаеш що у нас няма коркови дъбове - условия имаме, ама няма кой да ги чака 50 години, преди да ги "бере"...

П.С. в следващия ти пост пак си почнал с хипофантастиката - хулиото щял да ни вкара в групи :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Казах го във връзка с тея, канселистите от Сдружението. Ако знаеш какво го правят във видеата си. Чорбари няма да говорят така за него. Относно Веласкес, подчертах на няколко пъти, че съм скептик, но...
Забелязвам тактически неща при него, които ми харесват. Но му трябват бързи футболисти с бърза мисъл за вижданията му. Нито Трдин, нито Сангаре, Лима, Маринчо или Асенча са такива. Джемили е бърз футболист с бърза мисъл, но много муха в тая глава.

Върни се в “Левски”