wilge написа:alexdb написа:ElCochino написа:1914.1902 написа:Дано се случат някакви чудеса и Левски да вземе преднина преди реванша, а след това ще мислим за гостуването в Унгария. В защита да внимават с безумните отигравания.
Защитата е палава и това си пролича срещу средняк в нашето първенство. Аз се надявам на минимална преднина в домакинството, като няма да откажа и по-голяма, но ако не вземем такава, очаквам трансфер към другия турнир.
По едно време се говореше за подготовката на Апоел, нещо ново има ли в тази насока? Слухове, как чужденците им разтрогвали и т.н.? Това май си бяха псевдожурналистически партенки, защото нямат за какво да пишат тези месеци. Все пак, ако някой има информация в тази посока, ще се радвам да я сподели.
Какво е нивото на защитата в приятелски мачове не може да се прецени. Ще видим срещу еврейте.
Слухове не съм виждал. Фифа разреши на всички чужденци ако решат да разтрогнат без неустойки, но май само един го направи. А за проблемите им просто закъсняха ден-два със започване на подготовката си. Нищо драматично. Излезе и новина, че между двата мача ще им се наложи да играят за тяхната им суперкупа. Това не е кой знае какво и не е ясно дали изобщо е плюс или минус за нас. Но да се надяваме, че разходката София, Тел Авив и после до Унгария ще ги поизтощи и няма да могат да тренират.
Надявай се **** на пияни жени. Не се ли стегнат на 100%, а разчитат на умората на противника... Без пълна концентрация и мобилизация на всички сили мача е заминал. Гледах как онзи ден на представянето обруления Берое мушна два леки гола без да си дават много зор, а Левски остана с предимство в притежанието. Добре, че пуснаха децата, та се отсрамихме. Х.В. е поредния треньор който държи на продължително владеене на топката, но в тази игра печели онзи който е вкарал един гол повече. Да, големите отбори го правят, но имат здрава защита, атрактивна средна линия и добри реализатори в нападение. А ние имаме ... публика. Но тази публика желае следващия мач да е с Брага.
То е ясно, че ако нашите не излязат и не играят на 120 процента от възможностите си нищо няма да постигнем. За мен двата отбора са относително равни като потенциал, а ми дава надежда, че на нас срещу еврейски отбори ни връзва. Не, че сме се скъсали да играем с такива, но все пак две от две не е лош показател.