Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Serafim
Контакти:

Re: Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Мнениеот Serafim » 06 юли 2025 10:57

TristaNNN написа:
MASTER_COOL написа:Ради Кирилов очаквано ще се превърне във водеща фигура за отбора ви. След Уелтон не сте имали такъв футболист.
Готов съм да се обзаложа, че ако остане здрав през сезона, ще има най-голям сбор Гол + Асис. сравнено с другите ви играчи

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Баси мамата, надвековната история на Левски почвала с Уелтън и продължавала с някакакъв припок и бивш чорбар от трупата на бат' Цеци-тирееВский, в преклонна футболна възраст, особено за позицията му.
Ти ебаваш ли се с левскарите в тоя форум, честно?

Ами той е казал - СЛЕД Уелтън, ама кой да чете, ти просто искаш да си на контра на всички и бързаш да пишеш. И в действителност Кирлов притежава футболни качества, подобни на Уелтън - на английски го наричат flair, като на български превода е по-общ и зависи от контекста. Но скорост, повратливост, експлозивност и старт от място, както и играта с двата крака (примерно гола му в контролата срещу Берое) все неща, които напомнят малко на Уелтън.
И преди да ме заклеймиш, като БГЛ - подчеравам, че коментирам футболните му умения.

Венелин
Контакти:

Мнениеот Венелин » 06 юли 2025 17:40

Serafim написа:
TristaNNN написа:
MASTER_COOL написа:Ради Кирилов очаквано ще се превърне във водеща фигура за отбора ви. След Уелтон не сте имали такъв футболист.
Готов съм да се обзаложа, че ако остане здрав през сезона, ще има най-голям сбор Гол + Асис. сравнено с другите ви играчи

Баси мамата, надвековната история на Левски почвала с Уелтън и продължавала с някакакъв припок и бивш чорбар от трупата на бат' Цеци-тирееВский, в преклонна футболна възраст, особено за позицията му.

Ами той е казал - СЛЕД Уелтън, ама кой да чете, ти просто искаш да си на контра на всички и бързаш да пишеш. И в действителност Кирлов притежава футболни качества, подобни на Уелтън - на английски го наричат flair, като на български превода е по-общ и зависи от контекста. Но скорост, повратливост, експлозивност и старт от място, както и играта с двата крака (примерно гола му в контролата срещу Берое) все неща, които напомнят малко на Уелтън.
И преди да ме заклеймиш, като БГЛ - подчеравам, че коментирам футболните му умения.

Кирилов е много далече от Уелтън и като физика, и като техника, но пък е много опитен и знае къде да застава. Надявам се да бъде полезен. Чак да стане водеща фигура - не, но ще участва в ротацията според пртивника.

ananas
Контакти:

Мнениеот ananas » 07 юли 2025 12:57

Кога е крайният срок за обявяване на решението за новото правило? Чакам с нетърпение поредното позорно изявление на Мажоводството.
Kris_men2000 написа:бла-бла...Ти не знаеш какво представлява картата той щял да е подновява. Никога през жалкият ти живот не си си купувал карта...
Пий си хапчетата, смешко!!

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 07 юли 2025 13:53

ananas написа:Кога е крайният срок за обявяване на решението за новото правило? Чакам с нетърпение поредното позорно изявление на Мажоводството.

Малко се съмявам да има срок. То правилото е прието (с промяна на текста, да не пише "българи" а "местно тренирани" или нещо такова, за да не е дискриминиращо), а парите се спират от солидарните плащания на УЕФА към останалите отбори от евроучастието на Луноходец. Тъй като тези пари реално биха дошли след сезона, предполагам и тогава ще преценяват на кои отбори БФС да ги плати ако са спазвали и от кои да ги спре, ако не са.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

ananas
Контакти:

Мнениеот ananas » 07 юли 2025 14:23

Трябва да има срок, нали ключова точка беше, че преди сезона трябва де се обяви дали спазваш или не. Жалко, че глобата е само 400хил. , трябваше да 1-2 милиона. Нормално оформлението да е глупаво, когато се прави от глупаци. Важното е, че промъкнаха още една антибългарска промяна с увеличаването на чужденците извън ЕС. Ако отпадне правилото за българите, това с повечето чужденци вероятно ще си го оставят, типично в техен стил.
Интересно дали Раев ще се възползва от опцията да си плати за още чужденци извън ЕС, защо пък не? Така и така е тръгнал да обезбългарява Левски и да финансира конкурентите ни.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 07 юли 2025 19:33

Кого да вземе Раев дай предложение. Аргументирано финансово. Много е елементарно да се проследи колко чужденци сме продали и колко наши момчета. Нали трябва и да се издържа от някъде този клуб.

ananas
Контакти:

Мнениеот ananas » 07 юли 2025 21:03

Вълчан написа:,

Извади си езичето от измежду Раевите бузки!
Как няма да продаваме чужденци, като почти само такива ползваме? Знаеш ли, че основната им функция е да играят за Левски, а не да служат за продажби?
Финансово аргументирано, ти сериозно ли? Къде са финансовите аргументи да плащаш 400хл. глоба? А да смениш Генчев+щаб с Веласкес+щаб за много повече пари, но същите резултати? А да платиш над 1 мил. лева за Бала, Камдем, Фабиен и Търдин през зимата? Можехме да си спестим всичките тия трансфери или да ги уредим чак за лятото, за да не им плащаме заплати до Юни. Същото класиране щяхме да постигнем само с Вуцов, Костадинов, Галчев и Серкан Юсеин. Ние буквално предпочитаме да плащаме за по-скъпи чужденци като Бала, Джемили, Сангаре, отколкото да вземем свободни българи на същото или по-високо ниво като Миланов, Вутов, Цонев, Г. Николов, А. Илиев...
Къде са финансовите аргументи за взимането на Фадига, Маркович, Икена, Лима, Бала, Алдаир, Рилдо, Търдин, Охене, Сангаре? Тия са все твърде слаби или стари, за да спечелим сериозни пари от тях. След Мъри взимаме предимно чужденци около 25 г., които често не стават, за какви продажби може да се говори? Същевременно изпуснахме за без пари Алекс Петков, Стаси, Г. Русев, Г. Николов, които бяха продадени за прилични пари от други отбори. Изпуснахме Панайотов, Миланов, Креав, Стефанов, Попов и т.н.
Сегашният ни състав е купен за повече кинти и взима по-големи заплати от отбора на Мъри и Костов, а качеството е по-ниско!!!
Само с последните 2-3 селекции и смяната на Генчев изгубихме няколко милиона лева, а сега сме на път да прибавим и глобата към тях! Ето ти финансови аргументи!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 07 юли 2025 22:10

Serafim написа:
TristaNNN написа:

О, благодаря за анализа, Плейстейшън експерте, но залудо си загубил време! :mrgreen:
Предпочитам да вярвам малко и на собствените си очи, щото аз съм гледал доста мачове на Кирилов у нас и то съвсем не толкова общо и зависещо от контекста?
Иначе преди да започнеш да се чувстваш длъжен да ми взлизаш и ти рЕзко на шпагати (sliding tackles :o), замисли ли се, че всъщност не съм контра на всички, а само на някои уважаеми потребители? Дали пък няма някаква причина, като например нетърпимост към липсата на елементарен разсъдък?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”