Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Eminem » 05 юли 2025 21:28

Финансовото състояние не е оправдание.
Йовов, Раев и Боримиров и с милиарди да разполагат, нямат ум да ги управляват!

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 06 юли 2025 14:57

Няма връзка, но вчера бях на последния концерт на Ози и Бляк Сабът и най-ме смая факта, че видях 7-8 човека с тениски на Локо София, че аз толкова на мачовете и не съм виждал :)

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 06 юли 2025 15:16

Eminem написа:Финансовото състояние не е оправдание.

Естествено, че не е оправдание, макар и да е изключително важно. Главният проблем е, че няма заложени приоритети, които да се следват, а всичко се прави на парче и за далаверата. Аз лично щях да приема и да стисна зъби ако беше заявен приоритет за бързо изчистване на всички дългове с няколко нулеви години и градене на отбор от млади и переспективни наши момчета.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 06 юли 2025 15:34

Значи евреите се събраха късно , тренират в чужда държава , имат мачове с нас и насрочен мач за суперкупата на Израел. Искат отлагане на този мач и какъв отговор получават ??
Датата е насрочена , мач ще има , оправяйте се!
А ние (българските отбори) отлагахме по 2-3-4-5 мача , а тази година направо ни питаха кога и къде (то почти и "с кой") искаме да играем.
И после :lol: защо затъва българския футбол

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 06 юли 2025 15:38

Реших да си поговоря с Изкуствения интелект за случващото се в любимия ни отбор в последните 4 години. И ми каза доста интересни неща, за които не бях се замислял.
Едно от тях е, че приходите от билети са спаднали наполовина спрямо предходната (2023 г). Другото нещо е това, което ние си го знаем - отчетеният положителен финансов резултат се дължи на обстоятелството, че половината от приходите за 2024 г. са от продажба на футболисти. При положение, че Левски няма потенциал да продава всяка година футболисти за 22 млн. лв. изводът е, че положителния финансов резултат и отчетената печалба не правят положението стабилно и устойчиво, а точно обратното.

Хубавото е, че като го помолих да направи съпоставка между нашето състояние и това на ловешкото отборче без тире изводът му е

Левски е в по-добра финансова форма: с ясна отчетност, печалба и намалени рискове.

ЦСКА-София е под натиск от УЕФА заради просрочени задължения и е в период на наблюдение и голям риск за изключване, като финансовата им структура е неясна и неустойчива.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 06 юли 2025 15:42

LoveAndPeace написа:Значи евреите се събраха късно , тренират в чужда държава , имат мачове с нас и насрочен мач за суперкупата на Израел. Искат отлагане на този мач и какъв отговор получават ??
Датата е насрочена , мач ще има , оправяйте се!
А ние (българските отбори) отлагахме по 2-3-4-5 мача , а тази година направо ни питаха кога и къде (то почти и "с кой") искаме да играем.
И после :lol: защо затъва българския футбол

Вече май само за плейофи ще можем да отлагаме вътрешни мачове.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 06 юли 2025 16:28

alexdb написа:

Естествено, че не е оправдание, макар и да е изключително важно. Главният проблем е, че няма заложени приоритети, които да се следват, а всичко се прави на парче и за далаверата. Аз лично щях да приема и да стисна зъби ако беше заявен приоритет за бързо изчистване на всички дългове с няколко нулеви години и градене на отбор от млади и переспективни наши момчета.

"Перспективни" в нашите очи не означава наистина перспективни и най - вече финансово оценени в чужбина. С нашите физкултурници по школите това е пряк път към славизация и няма да ни останат зъби, които да стискаме. За да бъдат наистина перспективни младите ни играчи трябвя всички в момента да бъдат изгонени и на тяхно място да се назначат знаещи и мотивирани чужденци като методисти в школата от футболни страни. И евентуално след 10-15 г може да мечтаем за повече. Кой от вас ще има търпението да чака толкова дълго, при положение, че пак не е сигурен резултата? Кой ще финансира всички това, ако през това време нямаме продажби на играчи ( при липса на богат собственик)?
Истината е че както във всичко останало и така и по този въпрос няма единство сред феновете. Според мен ако "мажоритаря" открито поставя цели, които имат нужда от финансова подкрепа, феновете ще знаят за какво даряват парите си и ще помагат, а не както сега просто "давайте" като комуникацията с феновете е занемарена. За мен най - голямата грешка на "собственика" е че прекъсна връзката с феновете.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

ElCochino
Контакти:

Мнениеот ElCochino » 06 юли 2025 20:43

Странно е да се дават такива квалификации, не те познавам, но силно се съмнявам да си управлявал милиарди. Имаш ли ум за това или? Всеизвестно е, че българина от всичко разбира. Безспорен факт е, че футболистите в общия случай не са учени или бизнесмени.

ElCochino
Контакти:

Мнениеот ElCochino » 06 юли 2025 20:47

scooool написа:Няма връзка, но вчера бях на последния концерт на Ози и Бляк Сабът и най-ме смая факта, че видях 7-8 човека с тениски на Локо София, че аз толкова на мачовете и не съм виждал :)

Еха, доколкото знам, билетите са свършили много бързо и бяха доста скъпички :) Кофти е, когато такива легенди са вече на възраст и здравословното им състояние е толкова зле. Блеки е типичен пример, другата седмица пак смятам да го гледам.

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 06 юли 2025 20:55

ElCochino написа:
scooool написа:Няма връзка, но вчера бях на последния концерт на Ози и Бляк Сабът и най-ме смая факта, че видях 7-8 човека с тениски на Локо София, че аз толкова на мачовете и не съм виждал :)

Еха, доколкото знам, билетите са свършили много бързо и бяха доста скъпички :) Кофти е, когато такива легенди са вече на възраст и здравословното им състояние е толкова зле. Блеки е типичен пример, другата седмица пак смятам да го гледам.

Моя билет беше около 700 лв, но ако си фен и предвид кой бяха там … за мен и доста повече си заслужаваше! Яко сцепване другата седмица пожелавам + една лека освежаваща победа в на старта в Европа :)

Върни се в “Левски”