miro_rz написа:За жялост на Манолката никога няма да има Славиянизация в Левски.
Успех от мен срещу евреите, ще ги отстраните.
2:0
Славиянизация няма как да има, защото масата левскари не сме русофилистици, ерго не се чувстваме и припознаваме с измисления термин славяни ;) виж славизацията вече е факт, макар за момента прикрита под термина лузърпулизация, щото то гроздето било кисело, пардон тенекетата не били важни. Иначе на нас реалната ни фенска маса е около 35000 за мач в ект, което ясно пролича на мача с немците, когато не си напълнихме местата, т.е без проблем пълним 17-18000 места, особено за мачове през 1-2-3 години за ект. Иначе казано, дори лаЙк като мен, сравнен с гениЙте в рАководството, лесно сметна, че цените са ниски, всичко ще се разпродаде за час и спокойно можеха да вземат още 200-250 000 лева отгоре като минимум. Ма на нас пари не ни трябват, всичко ни е топ и ди угаждаме
П.С. Мерси за пожеланията на колегите-припоци - ето в такива моменти истински ме е яд, че припознаха! И го казвам като човек, който е ходил на техни мачове в ект, защото на първи място бяха български отбор!