ЛЕ: Левски (София) - Апоел (Беер Шева), Четвъртък от 20:30 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: ЛЕ: Левски (София) - Апоел (Беер Шева), Четвъртък от 20:30 часа

Мнениеот tmanolov » 05 юли 2025 19:25

miro_rz написа:За жялост на Манолката никога няма да има Славиянизация в Левски.
Успех от мен срещу евреите, ще ги отстраните.
2:0

Славиянизация няма как да има, защото масата левскари не сме русофилистици, ерго не се чувстваме и припознаваме с измисления термин славяни ;) виж славизацията вече е факт, макар за момента прикрита под термина лузърпулизация, щото то гроздето било кисело, пардон тенекетата не били важни. Иначе на нас реалната ни фенска маса е около 35000 за мач в ект, което ясно пролича на мача с немците, когато не си напълнихме местата, т.е без проблем пълним 17-18000 места, особено за мачове през 1-2-3 години за ект. Иначе казано, дори лаЙк като мен, сравнен с гениЙте в рАководството, лесно сметна, че цените са ниски, всичко ще се разпродаде за час и спокойно можеха да вземат още 200-250 000 лева отгоре като минимум. Ма на нас пари не ни трябват, всичко ни е топ и ди угаждаме

П.С. Мерси за пожеланията на колегите-припоци - ето в такива моменти истински ме е яд, че припознаха! И го казвам като човек, който е ходил на техни мачове в ект, защото на първи място бяха български отбор!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 05 юли 2025 19:29

icemanbg33 написа:Пичове, като не ви харесва цената на билетите имам лесно решение - отивате в магазина купувате по още 1 фланелка и цената на билета ще стане колкото искате като се сложи маржа.

Предполагам такава е целта. Дано да продават пред стадиона артикули.
Иначе В Бургас на Виолейболната лига в смотаната им зала-хангар за 3 мача пакетната цената 100 лв. Демек, по 40 лв на мач.
Ако бяха вдигнали цената на билетите с евреите, щеше да бъде задействан вторият вариант на мърморенето. Нашето ръководство е в цунг-цванг - за отбора ли да мисли или за феновете. Иначе Националният стадион е непригоден от години за тв излъчване. Писал съм го няколко пъти.
А днес стадиона са го разпродали бързо, щото имаме много абонаментни карти.
Не знам как ще е с португалците и с по-следващия;)

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 05 юли 2025 19:38

Прав си, Манолов.
Трябваше да се играе на по-голям стадион. Едно време стадионите ни се пълнеха, защото бяха с пейки, ане със столчета и хората бяха нагъчкани.
Манолов, погледнах първите десет-двайсет минути на филма Гунди. Няма да коментирам избора за едната къдрава артистка. Но ми направи впечатлени стадионът с металните седалки. Това стадион Ивайло ли е. Методито да каже кога са сложили тези седалки. Едно време имаше пейки. Още не съм изгледал филма, щото имам лошо предчувствие.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 05 юли 2025 19:39

А Националният стадион бе осквернен от прасюгите.

AgePeeBG
Контакти:

Мнениеот AgePeeBG » 05 юли 2025 20:01

tmanolov написа:
miro_rz написа:За жялост на Манолката никога няма да има Славиянизация в Левски.
Успех от мен срещу евреите, ще ги отстраните.
2:0

Славиянизация няма как да има, защото масата левскари не сме русофилистици, ерго не се чувстваме и припознаваме с измисления термин славяни ;) виж славизацията вече е факт, макар за момента прикрита под термина лузърпулизация, щото то гроздето било кисело, пардон тенекетата не били важни. Иначе на нас реалната ни фенска маса е около 35000 за мач в ект, което ясно пролича на мача с немците, когато не си напълнихме местата, т.е без проблем пълним 17-18000 места, особено за мачове през 1-2-3 години за ект. Иначе казано, дори лаЙк като мен, сравнен с гениЙте в рАководството, лесно сметна, че цените са ниски, всичко ще се разпродаде за час и спокойно можеха да вземат още 200-250 000 лева отгоре като минимум. Ма на нас пари не ни трябват, всичко ни е топ и ди угаждаме

П.С. Мерси за пожеланията на колегите-припоци - ето в такива моменти истински ме е яд, че припознаха! И го казвам като човек, който е ходил на техни мачове в ект, защото на първи място бяха български отбор!

За определението в началото няма да казвам нищо, то там вашите заяжби са ясни. Въпросът ми е друг - "на първо място БЯХА български отбор". А сега не сме ли такъв, изкарваш ни така, сякаш сме турци. :D

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 05 юли 2025 20:21

AgePeeBG написа:
За определението в началото няма да казвам нищо, то там вашите заяжби са ясни. Въпросът ми е друг - "на първо място БЯХА български отбор". А сега не сме ли такъв, изкарваш ни така, сякаш сме турци. :D

Ми щото ЦСКА умрЕ, сега сте Литекс, затива. Пак сте бг отбор, пак ви желая успех, особено в мачове със севернофиромци, манафи, маляки и тн.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 05 юли 2025 20:22

NOMER14 написа:Прав си, Манолов.
Трябваше да се играе на по-голям стадион. Едно време стадионите ни се пълнеха, защото бяха с пейки, ане със столчета и хората бяха нагъчкани.
Манолов, погледнах първите десет-двайсет минути на филма Гунди. Няма да коментирам избора за едната къдрава артистка. Но ми направи впечатлени стадионът с металните седалки. Това стадион Ивайло ли е. Методито да каже кога са сложили тези седалки. Едно време имаше пейки. Още не съм изгледал филма, щото имам лошо предчувствие.

Снимано е на Голямата къща в Пловдив, ако помня правилно един разговор
Непринуден написа:

AgePeeBG
Контакти:

Мнениеот AgePeeBG » 05 юли 2025 21:07

tmanolov написа:
AgePeeBG написа:

Ми щото ЦСКА умрЕ, сега сте Литекс, затива. Пак сте бг отбор, пак ви желая успех, особено в мачове със севернофиромци, манафи, маляки и тн.

Единствените, на които никога не пожелавам успех, са тия от Разград. Тия за мен са по-противни и от вас, техни мачове в Европа никога не гледам (в началото гледах и после спрях), а когато Нордшеланд си ги наби със 7:1 - умрях от кеф.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 05 юли 2025 21:14

tmanolov написа:
NOMER14 написа:Прав си, Манолов.

Снимано е на Голямата къща в Пловдив, ако помня правилно един разговор

На него прилича.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 05 юли 2025 21:18

Левски трябва да играе мачовете в Европа на Герена. Там е атмосферата и духът на отбора. Истинските фенове ще ме разберат.

Върни се в “Левски”