ЛЕ: Левски (София) - Апоел (Беер Шева), Четвъртък от 20:30 часа
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- ChelseaFUN
- Контакти:
Re: ЛЕ: Левски (София) - Апоел (Беер Шева), Четвъртък от 20:30 часа
Този път съм много съгласен с Манолов относно цените на билетите. Много малоумно решение от ръководството. Сложили 15 лева на сектор Б , тия не може да си избият даже глобите , които ще ни дадат заради тях. Бесен съм!
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/B4/7E/93e189f21ab0b47e.png[/wrapimg][/center]
1/3 от хората в Б влизат без билети :lol: Я с хореографията, я с охраната, я се правят на луди.
Не разбирам очакванията , че ще ги отстраним. Според мен сме тотален аутсайдър, ако ги елиминираме, ще е чудовищен успех.
Пълните стадиони са много радващи окото. Обаче после идва мача с Монтана, ако сме отпаднали от Хапоел, ще сме обичайните 3 хиляди. Впрочем, пак сме повече от феновете на Литекс от Ловеч през 90% от сезона.
Не разбирам очакванията , че ще ги отстраним. Според мен сме тотален аутсайдър, ако ги елиминираме, ще е чудовищен успех.
Пълните стадиони са много радващи окото. Обаче после идва мача с Монтана, ако сме отпаднали от Хапоел, ще сме обичайните 3 хиляди. Впрочем, пак сме повече от феновете на Литекс от Ловеч през 90% от сезона.
"Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година – да стане лято и цял живот – да са щастливи ... " Умберто Еко
tmanolov написа:rhaegar написа:Аз някак се промъкнах през безкрайните рефреши и успях да взема билет. Но определено напливът беше огромен.
За смешните пари, за които ги пуснаха, съвсем нормално. Сега очакван, след като ни разбият еврейците, за мача с маляките цените да са 50% отгоре и стадионът да е полупразен
То, ако ни отупат с 3-0 в Гърция и без пари да ги дават - ще е полупразно.
И пак възниква въпроса -Защо не са заявили националния?
Пак лоши сметки?
Пак лоши сметки?
САМО ЛЕВСКИ!
tmanolov написа:rhaegar написа:Аз някак се промъкнах през безкрайните рефреши и успях да взема билет. Но определено напливът беше огромен.
За смешните пари, за които ги пуснаха, съвсем нормално. Сега очакван, след като ни разбият еврейците, за мача с маляките цените да са 50% отгоре и стадионът да е полупразен
Колко малко му е нужно на левскаря да си пълни стадиона....искрица надежда, по-сериозен мач и еуфорията е на лице. Няма нужда от седмици наред агитации, няма нужда от безплатни билети и подаръци. Просто е достатъчно Левски да се представя на ниво и стадиона може да събира по 10 000 на всеки мач. Уви отбор и ръководство са далеч от това да се представят на ниво. Колкото и да не ми се иска да го кажа, хикс с евреите ще е успех.
И отново ще го кажа. В България няма друг отбор с подобен фенски потенциал и такава безгранична любов, която се демонстрира дори след години разочарования, мизерия и никаква конкурентноспособност на другите два водещи отбора, в които се изляха милиони, построиха им се стадиони и т.н. И въпреки, че това всеки го знае, че всеки знае как може да печели от Левски ако го направи шампион и направи силен отбор за Европа.....никой не се заема с тази задача. Няма го никъде богатия собственик. Но в другите два отбора милионите не спират и богатите собственици се редят на опашка за да ги вземат.
Какъв рев имаше във форума, когато преди една или две години клуба повиши цените на абонаментните карти, а сега възмущение за обратното. Няма угодия. Като толкова обичате клуба има начин да помагате не само когато има мач в ЕКТ. Освен това същия Левски ще играе на Герена през седмица и може да го подкрепяте като пълните стадиона.
Последна промяна от realno на 05 юли 2025 16:38, променено общо 1 път.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
За жялост на Манолката никога няма да има Славиянизация в Левски.
Успех от мен срещу евреите, ще ги отстраните.
2:0
Успех от мен срещу евреите, ще ги отстраните.
2:0
-
- Контакти:
Пичове, като не ви харесва цената на билетите имам лесно решение - отивате в магазина купувате по още 1 фланелка и цената на билета ще стане колкото искате като се сложи маржа.
Успех срещу Апоел.
От фен на ЦСКА. Все пак сте български отбор, а когато играе български отбор, няма как да кажа на бялото черно и да не подкрепя. Когато играхте срещу Франкфурт, оня горе ми е свидетел, че ви стисках палци. И дори се израдвах, когато Фадига накара вратарчето на немците да гледа като изоглавен в самия край. После ме беше яд, че в Германия отпаднахте, защото играхте горе-долу като равни с тях.
От фен на ЦСКА. Все пак сте български отбор, а когато играе български отбор, няма как да кажа на бялото черно и да не подкрепя. Когато играхте срещу Франкфурт, оня горе ми е свидетел, че ви стисках палци. И дори се израдвах, когато Фадига накара вратарчето на немците да гледа като изоглавен в самия край. После ме беше яд, че в Германия отпаднахте, защото играхте горе-долу като равни с тях.