Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Aronaks
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Aronaks » 04 юли 2025 11:00

realno написа:Да не отидеш на могилата,на паметника на Апостола, или на гроба на Гунди/ Котков може да е лошо, но в пъти по - лошо е да изповядваш фасшистка идеология, да развяваш свастики, да си наркоразпространител, или последовател на банкянския тулуп и заклеймения комунистически режим и да отидеш на посочените по горе места и да се правиш на "дълбоко подчертан" левскар.

П.С. Използвайки горните метафори: Да не почетеш починалата си майка е лошо, но да го направиш със свастика или в дрогирано състояние е позор, защото майката не те е възпитала да бъдеш такъв.

Удобно пропускаш факта, че сем. Раеви и другите ни ръководители са изтривалки и подлоги на цитирания от теб банкянски тулуп. Или това няма значение?

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 04 юли 2025 11:10

Aronaks написа:
realno написа:Да не отидеш на могилата,на паметника на Апостола, или на гроба на Гунди/ Котков може да е лошо, но в пъти по - лошо е да изповядваш фасшистка идеология, да развяваш свастики, да си наркоразпространител, или последовател на банкянския тулуп и заклеймения комунистически режим и да отидеш на посочените по горе места и да се правиш на "дълбоко подчертан" левскар.

П.С. Използвайки горните метафори: Да не почетеш починалата си майка е лошо, но да го направиш със свастика или в дрогирано състояние е позор, защото майката не те е възпитала да бъдеш такъв.

Удобно пропускаш факта, че сем. Раеви и другите ни ръководители са изтривалки и подлоги на цитирания от теб банкянски тулуп. Или това няма значение?

Разбира се, че съм го казвал, вкл. и за Боримиров и ухиления Йовов. Проблема е че гледаме тях, а не виждаме себе си.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 04 юли 2025 11:21

realno написа:
Aronaks написа:

Разбира се, че съм го казвал, вкл. и за Боримиров и ухиления Йовов, проблема е че гледаме тях, а не виждаме себе си.

Кои са тези "себе си". Аз не се асоциирам с НКПСЗ, Тепавичаровци, Левски на левскарите, Жаклиновци и т.н. АЗ НЕ ИСКАМ СИРАКОВ, БОРИМИРОВ И ЙОВОВ да управляват Левски, но това не означава, че предишно споменатите от мен могат и трябва да имат нещо общо с управлението на Левски. Те лаят защото искат да са част от лапачката. Това е моето обяснение. Но аз съм против да избирам по-малкото зло, ако смяташ, че Сираков е по-малкото зло.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 04 юли 2025 11:48

Aronaks написа:
realno написа:
Aronaks написа:

Разбира се, че съм го казвал, вкл. и за Боримиров и ухиления Йовов, проблема е че гледаме тях, а не виждаме себе си.

Кои са тези "себе си". Аз не се асоциирам с НКПСЗ, Тепавичаровци, Левски на левскарите, Жаклиновци и т.н. АЗ НЕ ИСКАМ СИРАКОВ, БОРИМИРОВ И ЙОВОВ да управляват Левски, но това не означава, че предишно споменатите от мен могат и трябва да имат нещо общо с управлението на Левски. Те лаят защото искат да са част от лапачката. Това е моето обяснение. Но аз съм против да избирам по-малкото зло, ако смяташ, че Сираков е по-малкото зло.

Говоря по принцип, а не за теб. Много сме взискателни, изискващи и претенциозни към другите, но не и към себе си. Сираков и герберката шайка около него дали ще отидат или не на коментираните места все ще е лошо.
Освен това когато няма добро, а само зло и по - малко зло ще избера по - малкото зло, защото клуба ми в по - скъп от разни хора дето се правят на ръководители, но реално са послушковци на банкянския - Ново начало. Не бих рискуваш всички да рухне, защото не ми харесва "мажоритара".
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 юли 2025 21:26

realno написа:......

Изумително сравнение! :))))
Само дето е хубаво да правим разлика между ръководството на най-обичания клуб-институция у нас и утаечната част на обществото в лицето на нарко глупаците, които впрочем не карат влака в Левски.
Това е все едно да сравняваш действията на кмета с действията на някакви квартални/градски/селски пройдохи и така да оправдаваш кметските глупости. Не знам какво целите с подобни смехотворни напъни и абсурдни сравнения. :?
Последна промяна от TristaNNN на 04 юли 2025 21:43, променено общо 1 път.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 юли 2025 21:37

icemanbg33 написа:....
За да използвам метафората ти облицовайки примерите за ръководители които имахме до сега, ще ти отговоря така:
....

Ръководителите, които имахме досега и глупостите, които сътвориха на гърба не Левски, сме ги коментирали надълго и нашироко, даже все още го правим.
Нима техните глупости трябва да оправдават мизериите на Експертизата, която управлява сега?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

ElCochino
Контакти:

Мнениеот ElCochino » 05 юли 2025 00:38

Съвсем съгласен съм, че критика трябва да има към ръководството и то въобще не трябва да се щади, когато прави глупости, НО:
1. Бивши футболисти трудно могат да бъдат професори;
2. Когато предлагаш да смениш едно ръководство (а и каквото и да е друго), е редно да предложиш някакъв заменен вариант. Голяма част от левскарите са готови да си продадат душата на дявола (на някой мафиот) заради едното тенеке;
3. Ние сме просто привърженици на отбора на народа, но народа е многообразен и всеки тегли към себе си, а интернет дава трибуна на всеки да се изявява, пуста демокрация...

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re:

Мнениеот Странджата » 05 юли 2025 01:32

Някога Гео Милев беше попитал - Прекрасно- но що е Отечество. Сега навярно мнозина се питат какво е народ - български. Аз нямам отговор. Вие бихте ли ми отговорили какво ни обединява в един народ, различен от друг? Език - той е вече домашен, официалният е друг, история - тя е толкова пъти разказвана от различни разказвачи, че навярно не един се съмнява, че е факт, а не разказ, ценности и идеали - хайде сега, ще каже не един - стига с тези "интелигентски" приумици. А може би кухня - ама тя е балканска, или танци - ами и те не са само български. Самобитна култура - кукери и хора по Йорданов ден някак си не ми се връзват с понятието култура. И в този ред на мисли май само отборът на народа генерира някакво единство, но има ли някой толкова безразсъден, та да твърди, че ние сме единни ...
Затова аз вече се отказвам да наричам Левски отбор на народа, защото той тогава за мене би бил лишен от смисъл. Левски е на левскарите и е добре левскарите заради Левски да загърбят всичко онова, което днес би било наречено народ. Защото ние не живеем сред народ, а сред неговото отрицание.
Не че си падам по дядо Славейков, защото ми е между Гергана и побългарените гръцки еротични песни, ама още когато сме се напъвали да ставаме народ, той ни е прозрял ...

На линия
icemanbg33
Контакти:

Мнениеот icemanbg33 » 05 юли 2025 09:28

TristaNNN написа:
icemanbg33 написа:....
За да използвам метафората ти облицовайки примерите за ръководители които имахме до сега, ще ти отговоря така:
....

Ръководителите, които имахме досега и глупостите, които сътвориха на гърба не Левски, сме ги коментирали надълго и нашироко, даже все още го правим.
Нима техните глупости трябва да оправдават мизериите на Експертизата, която управлява сега?

Какви са мизериите на сегашното управление. Това че не ходят на събития и че Мъри и Ивков си тръгнаха ли?

Винаги може по-добре, но чак пък мизерии.

Върни се в “Левски”