ЛЕ: Левски (София) - Апоел (Беер Шева), Четвъртък от 20:30 часа
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЛЕ: Левски (София) - Апоел (Беер Шева), Четвъртък от 20:30 часа
Погледнах цените на билетите - никаква инфлация за 3 години - толкова бяха и с паок, и с хамрун, и с шкупи, и с апоел предишния път. При положение че на 99% стадионът пак ще се разпродаде за час, то или рАководството са тотални неможачи и искат да ни фалират, като не вземат максимума от приходите, или ги е страх стадионът да не се напълни и затова залагат цени тип мач със Славия, или си имаме достатъчно пари и си угаждаме
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Ти па си просиш по-скъпи билети, айде нема нужда! Пари има, само зимата дадохме над милион лева за звездна селекция, лятото махнахме гадните и лоши българи Колев, Стефанов, Стоянов и т.н. без неустойка. Сега сме се засилили глоба да плащаме, добре е.
Явно надеждите за успех в този мач ще се крепят около късмета, а не на футболните аргументи. Тогава да си пожелаем късмета да е с нас!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ananas написа:Ти па си просиш по-скъпи билети, айде нема нужда! Пари има, само зимата дадохме над милион лева за звездна селекция, лятото махнахме гадните и лоши българи Колев, Стефанов, Стоянов и т.н. без неустойка. Сега сме се засилили глоба да плащаме, добре е.
За мач в ект да сложиш цени като за мач със Славия, меко казано нелогично. И ако утре стадионът се разпродаде пак за около час, значи рАководството са идиоти
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Букитата дават леко предимство на евреите да ни елиминират.
Очаквам нервен мач за нас. Бих се радвал на победа с 1-0, макар че вътрешно не вярвам.
Причината е, че в контролите чесахме топчето срещу един единствен що годе мязащ на професионален отбор тим - този на сърбите, а сега ще се изправим срещу много, много корав противник.
Много ще се радвам да не съм прав, дано да греша!
Причината е, че в контролите чесахме топчето срещу един единствен що годе мязащ на професионален отбор тим - този на сърбите, а сега ще се изправим срещу много, много корав противник.
Много ще се радвам да не съм прав, дано да греша!
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
- LoveAndPeace
- Контакти:
Не очаквах , НО Евентим издържа!
Билетите спокойно можеха да са с 10-15% по-скъпи , но Триумвирата начело очевидно е над нещата и едни 150 000 - 250 000 лева за тях са нищо.
Дано поне се сетят или някой им каже , че след 5 дни 20 000 човека ще им дойдат на крака и всеки един от тях ще иска да вземе вода , фалшива биричка , пуканки за децата......
Билетите спокойно можеха да са с 10-15% по-скъпи , но Триумвирата начело очевидно е над нещата и едни 150 000 - 250 000 лева за тях са нищо.
Дано поне се сетят или някой им каже , че след 5 дни 20 000 човека ще им дойдат на крака и всеки един от тях ще иска да вземе вода , фалшива биричка , пуканки за децата......
Аз някак се промъкнах през безкрайните рефреши и успях да взема билет. Но определено напливът беше огромен.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:Аз някак се промъкнах през безкрайните рефреши и успях да взема билет. Но определено напливът беше огромен.
За смешните пари, за които ги пуснаха, съвсем нормално. Сега очакван, след като ни разбият еврейците, за мача с маляките цените да са 50% отгоре и стадионът да е полупразен
Непринуден написа: