Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mikata

Re: Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Мнениеот mikata » 04 юли 2025 06:56

Търдин май не е толкова зле.Като защитник се включи добре. Ако намерят защитник може и на Цунами да покажат изхода.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 04 юли 2025 08:32

Ради Кирилов очаквано ще се превърне във водеща фигура за отбора ви. След Уелтон не сте имали такъв футболист.
Готов съм да се обзаложа, че ако остане здрав през сезона, ще има най-голям сбор Гол + Асис. сравнено с другите ви играчи
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 04 юли 2025 08:51

Левски може бързо да намери нов вратар, който да замени освободения Матей Маркович. "Сините" водят разговори с Мартин Луков, научи Gong.bg. Той е без отбор от началото на годината, когато напусна Локомотив Пловдив. Стражът в четвъртък беше на "Герена", където изгледа победата на столичани с 3:2 над Берое в контрола.

Ако се стигне до трансфер на 31-годишния вратар, то той ще се бори с Огнян Владимиров за първа алтернатива на Светослав Вуцов.

Мартин Луков изигра 13 мача за "смърфовете" през миналия сезон. Той се завърна на "Лаута" през септември, но си тръгна след края на есенния дял в първенството. Това беше негов втори период при пловдивчани.

Вратарят е играл още за Дунав Русе, Арда, Ал-Тай от Саудитска Арабия и кипърския Кармиотиса.

Мартин Луков има пет мача за националния отбор на България.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 04 юли 2025 10:20

Този Джемили колкото по-бързо го разкарате, толкова по добре за целия ви отбор.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 04 юли 2025 11:51

Dust написа:Този Джемили колкото по-бързо го разкарате, толкова по добре за целия ви отбор.

Интересното е, че този е много добър като качества, НО като характер е ужас и безумие
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 04 юли 2025 14:18

Джемили прави интересни неща (и то когато има настроение) в нападение, но в дефанзивен план е пълна дупка. Колкото по-рано се отървем от него, толкова по-добре. И като гледам няма да вземем пари за него.

ananas
Контакти:

Мнениеот ananas » 04 юли 2025 15:25

Пак изпуснахме Георги Миланов...
Дано станат нещата с Луков, точно такава резерва ни трябва. Гледам и Радо Цонев се е освободил, говори италиански, ще се разбира с великия бивш треньор на Удинезне. Ако преквалифицираме Търдин ще ни трябва халф. Не знам как се допусна да имаме само 1 българин в цялата линия на защитата-титуляри и резерви, скандално е. Някое от сираковите тролчета може ли да обясни кога у него се зароди такова яростно българомразие?
Ако не спазваме правилото, аз сериозно ще се замисля дали да не пропусна подновяването на картата си за пръв път от доста години, просто прекалено ме е гнус вече.

ElCochino
Контакти:

Мнениеот ElCochino » 04 юли 2025 16:10

ananas написа:Пак изпуснахме Георги Миланов...
Дано станат нещата с Луков, точно такава резерва ни трябва. Гледам и Радо Цонев се е освободил, говори италиански, ще се разбира с великия бивш треньор на Удинезне. Ако преквалифицираме Търдин ще ни трябва халф. Не знам как се допусна да имаме само 1 българин в цялата линия на защитата-титуляри и резерви, скандално е. Някое от сираковите тролчета може ли да обясни кога у него се зароди такова яростно българомразие?
Ако не спазваме правилото, аз сериозно ще се замисля дали да не пропусна подновяването на картата си за пръв път от доста години, просто прекалено ме е гнус вече.

Сега ли се сети, защо не преди 3 години?
https://levskisofia.info/match/20340600 ... solun-2-0/
Само мрънкачи в тоя форум.

ananas
Контакти:

Мнениеот ananas » 04 юли 2025 17:32

Не съм се сетил сега, и тогава ги псувах. Брутални грешки бяха освобождаването на Алекс Петков и Живко Атанасов, които не са по-слаби от Каап, както и не взимането на свободния Станислав Иванов. Поне зимата взехме и К. Димитров за ЦЗ. Разликата е, че тогава имахме повече и по-добри българи + по-добри чужденци с доста по-нисък бюджет + тогава нямаше правило и глоба.
Сега безсмислено заменихме Галчев на пейката с много по-скъп негър, а Сирака се е засилил с глобата да плаща заплатите на Вутов, Цонев и Николов и Арда и Числото, след като не искаше да им ги дава в Левски. На нас буквално щеше да ни е много по-евтино да вземем тия тримата, вместо да откупуваме Бала/взимаме Фабиен и да плащаме глоба, а и отборът щеше да е по-силен. Истински гений!

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 04 юли 2025 23:06

ananas написа:Пак изпуснахме Георги Миланов...

Знаеш ли кога се зароди българомразието в Сираков. Когато е видял ,че такъв платен трол като теб се е пръкнал на този свят. От тогава те е намразила майка ти и си убил всичко българско в нормалните хора като те видят и ти чуят малоумнит и платени брътвежи. А за подновяването на картата не се пълни. Ти не знаеш какво представлява картата той щял да е подновява. Никога през жалкият ти живот не си си купувал карта освен твоите родители са ти купували ученическа карта за да ходиш на училище от село до града. Стои си в колибата и не се прави на играч. Прозираш от километри. Един личен въпрос. Знаеш ли Левски с какъв екип играят и какъв цвят е екипа? Благодаря предварително. Последният печели.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Върни се в “Левски”