Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- obi4am_pirin
- Контакти:
Re: Без цензура!
Голямо театро
хахахахах
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin
Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха.
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin
Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха.

ugly bug написа:Танас от кой е взел на заем този костюм за талисман на рогите ?
Баси цънцъра, оригинален костюм на говеждия талисман в Тему се продава за 3,46 лв.
Щом това струва3,46 ,значи фондацията се е изръсила с 3000 лв за фланелки за финала
САМО ЛЕВСКИ!
MASTER_COOL написа:Според мен не е до стари/износени гуми ! Може да е срещнал остър предмет /болт, винт от камион/ и при шофиране на тъмно - възможността за реакция клони към 0, особено със скорост.
Гледах снимки на участъка.Има сериозен спирачен път. Нищо чудно оня да го е засякъл.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Вълчан написа:MASTER_COOL написа:Според мен не е до стари/износени гуми ! Може да е срещнал остър предмет /болт, винт от камион/ и при шофиране на тъмно - възможността за реакция клони към 0, особено със скорост.
Гледах снимки на участъка.Има сериозен спирачен път. Нищо чудно оня да го е засякъл.
Ако е само от едната ос е от спуканата гума
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Ако е само една спукана гума,или само от едната страна не трябва ли следата да е крива ?
САМО ЛЕВСКИ!
- MASTER_COOL
- Контакти:
Пускал съм по същия начин, но за щастие беше задна гума, а скоростта ниска 90,100! Всичко над 150 е фатално
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
-
- Контакти:
Вие не разбрахте ли, пичът си е купил Ламбо, но нямал пари и е спестил за гуми. Та това е причината според един колега... Леле, какви индивиди бродят по нашата земя!
Do Something Different!
Тези "пенсионери" които в момента играят демонстративен мач в Разград ако си направят отбор е много вероятно да завършат в топ 4 на първенството ни.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Изумявам се на принципната потребност, при това от сърцето и душата на г-н Балкански (нямам никого предвид!), да коментира обстоятелствата около смъртта на популярна личност. Каква е тая съвременна национална черта на масите, убийте ме - не разбирам?
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс