Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли
Лима, Джемили, а в този мач и Рилдо бяха трагични. Има още няколко трагични, но с епизодични проблясъци.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Лима, Джемили, а в този мач и Рилдо бяха трагични. Има още няколко трагични, но с епизодични проблясъци.
Спокойно,тотомач е било.
Чети предния коментар
САМО ЛЕВСКИ!
Треньора вече 6 месеца не може да си избистри състава.
Трябва да се махат още футболисти, нивото е много ниско.
Трябва да се махат още футболисти, нивото е много ниско.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
- Kris_men2000
TristaNNN написа:Чудна (тото) контрола срещу безсмисления за родния футбол и обиден за традициите на прекрасния си град старогъзорски тото цирк. Имаше от всичко!
Директен червен картон още през първото полувреме. Само дето Чингизхан#50 можеше да смаже прехваления латино мързелан с тяло или рамо в ситуацията, траекторията на топката и позиционирането на двамата го позволяваха, а и тук изобщо не става дума за някое защитниче на 17 години.
Обръщалка-бонбон и цели 5 гола! Кеф!
При втория ни гол защитничето скача надолу.
При третия ни гол зеления се чуди как да не стигне до топката, ама от кумова срама се пробва да играе с нея. Според мене искаше да я свали на Кирилов, ама и така му се получи добре. :)))
За капак на тото празника, испанският payaso мята бутилки и се гневи що, аджеба, съдийчето си позволява да свири по правилата в предсезонното представяне на отбора.
Срам! Срам! Срам!
Пореден срамен ден за левскарите, които вярват(ха), че Левски е нещо повече от светиня и образцов клуб-институция!
Прав си. Срам,срам,срам СИ ТИ И ТВОИТЕ ЧОВЕКОПОДОБНИ ПРОДАЖНИ АНТИЛЕВСКАРСКИ ДОЛНИ БЕЗРОДНИ ДУШИЦИ .Как не се спряхте бе . Такива като теб мразят майките си заради някой грош. Толкова ти е черна душата , даже и дяволите се кръстят и се молят на Бог да не те праща в ада. Ти си приключил земният живот още преди да се родиш. Ти не съществуваше ти витаеш във вакуума.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
Учудващо добър мач за нашите в офанзивен план. Толкова подавания през центъра на противниковата отбрана, толкова дълги пасове напред - това не се беше случвало от близо година. Харесаха ми нашите в атака.
Иначе Арабелата, Лима и Охене са си за екарисаж. Тези тримцата са просто скандални в пореден мач.
Фабиен и той не показва нищо хубаво от привличането му.
Дано повече наши отбори нямат пари да си платят таксата от 400 000 лв. към БФС и им се наложи за играят с минимум 4 българи на мач. От това ние само ще спечелим.
Иначе Арабелата, Лима и Охене са си за екарисаж. Тези тримцата са просто скандални в пореден мач.
Фабиен и той не показва нищо хубаво от привличането му.
Дано повече наши отбори нямат пари да си платят таксата от 400 000 лв. към БФС и им се наложи за играят с минимум 4 българи на мач. От това ние само ще спечелим.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."
пак ще кажа и с това ще да свърша."
Дано да са повече тези които ще ги платят викам аз. Тези пари ще отидат за детските школи в България. Ясно е,че сегашните не стават. Дано по надолу да се наблегне нещо повече от сега.
Испанският payaso:
- Искам да благодаря на клуба, тъй като аз съм от доста време в тази професия, и това, което ни беше предоставено в Правец като условия за подготовка, бяха наистина невероятни. Невероятно, идилично и идеално място за подготовка и за тренировки. Единственото, което така, е трудно, е да намериш противници за контролните срещи. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Другото лято очаквам Виляреал, Удинезе, Сарагоса, Маритимо и Алавес в града-село на бай Тошо Живковия - доживотния кумир на всеки мързелив пияница и некадърник у нас! Те ще си докарат все някак противници за контролните срещи.
Момчета, този може да ни мъчи чак до края на сезон 25/26. Експертизата тачи нагаждачите на колене. :/
- Искам да благодаря на клуба, тъй като аз съм от доста време в тази професия, и това, което ни беше предоставено в Правец като условия за подготовка, бяха наистина невероятни. Невероятно, идилично и идеално място за подготовка и за тренировки. Единственото, което така, е трудно, е да намериш противници за контролните срещи. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Другото лято очаквам Виляреал, Удинезе, Сарагоса, Маритимо и Алавес в града-село на бай Тошо Живковия - доживотния кумир на всеки мързелив пияница и некадърник у нас! Те ще си докарат все някак противници за контролните срещи.
Момчета, този може да ни мъчи чак до края на сезон 25/26. Експертизата тачи нагаждачите на колене. :/
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

-
- Контакти:
Жоро Миланов е свободен, защо не го връщаме в Левски ?
kempesmario написа:Жоро Миланов е свободен, защо не го връщаме в Левски ?
Другия Жоро какво ще го правим тогава?
ikar написа:За да отстраним евреите е нужно да бъдем перфектни във фаза защита. Лично имам силни съмнения.
Бе стига и да вкараме повече от тях.