Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот blue avalanche » 24 юни 2025 15:40

Казано е:
"Не споменавай напразно името Божие!"
Какво общо има Бог с някакъв въшлив мач? И резултата от него?

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 24 юни 2025 20:07

Странджата написа:ще бъде адски трудно заради мотивацията от поредната победа на проблемния народ. Да се молим на Господа да се смили над греховете ни ... Още на Герена ще разберем дали сме се молили усърдно, ама не е лошо по-често да палим свещички ....
>Лозето неще молитва, а мотика<
А и, на кой по-точно "бог" да се молим, оня де вика - "Не убивай" !
И направи потоп, де заличи къмто 99.99 % от целият живот на Планетата ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 24 юни 2025 22:23

Странджата какви ги пишеш. Построили си държава. Та те се нанесоха там насила. Изкуствена държава без земя. Преселници скитащи къде ли не, изгонени откъде ли не.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 25 юни 2025 09:15

Чудя се дали да спамя в темата за Израел, но мога само да ви кажа да отиде до там и след това да говорите. Това е нация, която фанатично обича държавата си и гледки на 18-20-годишни кифли с автомат през рамо е съвсем нормална. Евреите до някаква степен са натрапници, от една страна, но от друга - те сами са си изкупили почти цялата земя на сегашната си държава още преди да се създаде. да, има разни митове за един Холокост, правят се на мъже и т.н., но като ги сравниш със съседите им, където също съм ходил, как да ви кажа - разликата не е в полза на съседите им. И не опира само до пари - стига човек да отиде в един кибуц и да види за какво иде реч (направо си представих кибуц у нас - ще се избият и изпокарт на третия ден), или да сравни Ейлат с Таба или Акаба, които са на 5 км от него в агломерация тип Несебър-Слънчев бряг-Свети Влас.

Дано ги бием, макар да съм почти краен песимист по темата - нека ме опровергаят, ще съм много шастлив от този факт, ако се случи. Дано!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 25 юни 2025 18:47

Вълчан написа:Странджата какви ги пишеш. Построили си държава. Та те се нанесоха там насила. Изкуствена държава без земя. Преселници скитащи къде ли не, изгонени откъде ли не.
Хората, когато са имАли Държава, брат'чедите им семити-арабески, са бродили из пустинята за паяци.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: Левски: THE G.A.M.Е/Вълчан

Мнениеот Странджата » 25 юни 2025 21:28

Бог е за този, който вярва в него. За другите не съществува, но е добре да не споменаваш напразно името му – за тебе то нищо не значи.
Това само означава, че не си като мен. И нищо повече ...
И все пак - и Ботев не е могъл да мине без бог - измислил си свой.

Вълчан
Да, направиха си държава, по която ние само можем да въздишаме. Ако не вярваш, питай Манолов.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 26 юни 2025 04:44

За мачовете с Беер Шева, нямам добро предчувствие. Ще са тегави срещи и който изклати другия, без да го е победил, ще продължи.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 26 юни 2025 09:21

Копирам си мнението от Без цензура, за да го има и тук:

Ще се пробвам отново кОлтурно да го обясня - в този условен лиценз няма нищо кой знае какво - абсолютно стандартна процедура, ако имаш дължими задължения за съответната година. Левски има задължения към НАП и СО, към които дължи като месечни вноски за 2025, съответно получава условен лиценз, т.е. казват ни директно, че ако не си плащаме тези вноски, ще ни отнемат лиценза. Същото се случи и през 2023 - пак имахме условен лиценз, щото дължахме месечни вноски - такива имахме и през 2020 и щяхме да фалираме, щото не изпълнявахме споразумението с НАП, ако не беше грипът и забраната за длъжниците покрай него. И понеже не очаквам нито един от вас да се светне и да ме пита що през 2024 нямахме условен лиценз, то ще ви го обясня предварително - щото г.з. беше предплатил вноските за цялата 2024 по споразумението с НАП - това беше врътката, с която се плати главницата, което се случи под формата на предплащане на вноските до май 2025, т.е. формално ние нямахме задължения за цялата 2024.

така ясно ли е, или да пробвам да го начертая - нашите наркоси отново са решили да се правят на умни и да създават новини, каквито реално няма. Г.з. има много грехове и ще си отворя от скъпото, когато напусне Левски (ако трябва и с краката напред), но в случая няма никаква вина - стандартна процедура
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 26 юни 2025 10:24

Никой не се е съмнявал, че ще вземем някакъв лиценз. Това не е новина.
А това, че сме изпълнили "минималните критерии" (независимо, че формулировката е стандартна) също не е новина.

Върни се в “Левски”