Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

ikar
Контакти:

Re: Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Мнениеот ikar » 23 юни 2025 15:42

ananas - Съгласен съм с болшинството от това , но все пак не смяташ ли в случея емоцията е в повече от реализма .

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 23 юни 2025 16:45

Може ли колегата 1914.1902 да вземе да направи тема за мача с еврейците, че е след 2 седмици (дано не се играе), та да си пишем там по въпроса :geek:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Венелин
Контакти:

Мнениеот Венелин » 23 юни 2025 17:04

tmanolov написа:Може ли колегата 1914.1902 да вземе да направи тема за мача с еврейците, че е след 2 седмици (дано не се играе), та да си пишем там по въпроса :geek:

Мача ще се играе и това е по-добре за нас - 2 сериозни мача преди решителните двубои с португалците ще са ни само от лолза, за да влезе отбора във форма.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 23 юни 2025 17:11

Идеално би било да се играе първият мач у дома, а втория да се провали. Така победата е сигурна. Иначе ще гледаме каквото гледахме цяла пролет, (ако някой е забравил , да прегледа коментарите за мачовете) и ще стискаме палци да ни се усмихне късмета някак си. Хуйо е показал, че е късметлия момче, поне тази година късмета го покрива стабилно, и може да го докараме до 6 мача в ЕКТ. А защо не и 8. Проблемите ще са октомври - ноември, както обикновено.

ananas
Контакти:

Мнениеот ananas » 23 юни 2025 17:37

rane написа:Я пак за грешките на Кордоба? Щото аз две фатални си спомням, ама от наш Ники.
Асен, Рупанов, Бачев, Петков + освободения вече от еспертизата Стефанов, както и незнайно защо непревлечения Миланов, от който имаме крещяща нужда да играе заедно с Костадинов в средата на терена. Тези + Димитров общо взето стават за Левски и да са титуляри или първи резерви. А за цял сезон играчи + ЕКТ 4-6 мача?

А не си спомняш как се стигна до ударите? Кордоба по еднакъв начин изпусна сам човек да бие отблизо и в двата мача. В Малта Никито спаси и ни измъкна, в София пак спаси, но после изпусна идиотски топката. Кордоба правеше адски много глупави грешки, но в нашето първенство успяваше да си поправи много от тях със скорост и сила. Играта му с глава беше ужасна и постоянно си изпускаше човека от поглед. Помниш ли как извеждаше играчи на Враца сами срещу Андреев, как ни закопа срещу Разград за купата като им подари гол, а после си взе топката да бие дузпа и я изпусна. Помниш ли черния от Шкупи как завъртя него и Каап като пумпали, но бяхме спасени от Андреев и Петков.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=RfUSR6FkUlo[/youtube] гледай тук на 0:25 какво правят хубавците Уелтън и Роналдо и ми кажи не приключваше ли тоя мач?
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=LYEKRlAn8fw[/youtube] гледай на 1:24 примерно
https://www.youtube.com/watch?v=Z2vN7DquMYg тука не намирам положението, което исках, ама гледай на 3:22 дружните действия на Кордоба, Сонко, Каап, Цунами
За другото вече съм писал- не може да имаме негър за резерва на друг негър на десния бек, и двамата нищо особено. Не може да имаме 2-ма бразилци леви бекове. Можеше да си запазим Галчев за резерва, да вземем Миланов, да не пъдим Колев бе причина. Ето, взехме Кирилов и Вуцов, по същия начин за 4 години можеме да вземем/запазим Стаси, Русев, Панайотов, Вутов, Цонев, Йомов, Г.Николов ,А. Илиев, А.Петков, Боруков, Велковски, Стаматов и Хубчев ставаха за резервни леви бекове и много други такива, ама Мажо просто НЕ ИСКА! В същото време една камара посредствени чужденци, като само Макун + 3-4-ма стават за нещо и може би са по-добри от българите.
https://www.youtube.com/watch?v=0jFxRF58eu0 Гледай златния Фабиен на 5:17, открадна 10-я гол на Колев хаха

Венелин
Контакти:

Мнениеот Венелин » 23 юни 2025 18:53

vvessel написа:Идеално би било да се играе първият мач у дома, а втория да се провали. Така победата е сигурна. Иначе ще гледаме каквото гледахме цяла пролет, (ако някой е забравил , да прегледа коментарите за мачовете) и ще стискаме палци да ни се усмихне късмета някак си. Хуйо е показал, че е късметлия момче, поне тази година късмета го покрива стабилно, и може да го докараме до 6 мача в ЕКТ. А защо не и 8. Проблемите ще са октомври - ноември, както обикновено.

И двата мача ще се играят, защото евреите са стигнали до Европа. Вторият ще се играе в Унгария и нама причина да не се състои.
6 мача е програма минимум. Целта трябва да е 8 мача, с влизане в групите на по-слабия турнир евентуално - програма максимум. Късмета може да бъде само в жребия за 3-ти кръг, ако стигнем до там разбира се. Тези евреи ги бихме преди 2 години със всичките им звезди и гостуване в пустинята така, че сега трябва да е по-лесно.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 23 юни 2025 18:55

Венелин написа:
tmanolov написа:Може ли колегата 1914.1902 да вземе да направи тема за мача с еврейците, че е след 2 седмици (дано не се играе), та да си пишем там по въпроса :geek:

Мача ще се играе и това е по-добре за нас - 2 сериозни мача преди решителните двубои с португалците ще са ни само от лолза, за да влезе отбора във форма.

Как разбра, че ше се играе, като те не могат да напуснат Израел все още? А и какво им е решителното на евентуалните мачове с Брага, ще ни класират в групи ли ;) за да се класиране за групи, трябва да отстраним минимум 3 противника от 4, та ско може да си спестим един и да стане минимум 2 от 3, ще е супер добре. Амин
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 23 юни 2025 19:16

ananas написа:
rane написа:Я пак за грешките на Кордоба? Щото аз две фатални си спомням, ама от наш Ники.
Асен, Рупанов, Бачев, Петков + освободения вече от еспертизата Стефанов, както и незнайно защо непревлечения Миланов, от който имаме крещяща нужда да играе заедно с Костадинов в средата на терена. Тези + Димитров общо взето стават за Левски и да са титуляри или първи резерви. А за цял сезон играчи + ЕКТ 4-6 мача?

А не си спомняш как се стигна до ударите? Кордоба по еднакъв начин изпусна сам човек да бие отблизо и в двата мача. В Малта Никито спаси и ни измъкна, в София пак спаси, но после изпусна идиотски топката. Кордоба правеше адски много глупави грешки, но в нашето първенство успяваше да си поправи много от тях със скорост и сила. Играта му с глава беше ужасна и постоянно си изпускаше човека от поглед. Помниш ли как извеждаше играчи на Враца сами срещу Андреев, как ни закопа срещу Разград за купата като им подари гол, а после си взе топката да бие дузпа и я изпусна. Помниш ли черния от Шкупи как завъртя него и Каап като пумпали, но бяхме спасени от Андреев и Петков.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=RfUSR6FkUlo[/youtube] гледай тук на 0:25 какво правят хубавците Уелтън и Роналдо и ми кажи не приключваше ли тоя мач?
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=LYEKRlAn8fw[/youtube] гледай на 1:24 примерно
https://www.youtube.com/watch?v=Z2vN7DquMYg тука не намирам положението, което исках, ама гледай на 3:22 дружните действия на Кордоба, Сонко, Каап, Цунами
За другото вече съм писал- не може да имаме негър за резерва на друг негър на десния бек, и двамата нищо особено. Не може да имаме 2-ма бразилци леви бекове. Можеше да си запазим Галчев за резерва, да вземем Миланов, да не пъдим Колев бе причина. Ето, взехме Кирилов и Вуцов, по същия начин за 4 години можеме да вземем/запазим Стаси, Русев, Панайотов, Вутов, Цонев, Йомов, Г.Николов ,А. Илиев, А.Петков, Боруков, Велковски, Стаматов и Хубчев ставаха за резервни леви бекове и много други такива, ама Мажо просто НЕ ИСКА! В същото време една камара посредствени чужденци, като само Макун + 3-4-ма стават за нещо и може би са по-добри от българите.
https://www.youtube.com/watch?v=0jFxRF58eu0 Гледай златния Фабиен на 5:17, открадна 10-я гол на Колев хаха
Оф, има ли смисъл да ти отговаря човек? Само като ти прочетох последното изречение...
Какъв 10-и гол на Колев, като дървото беше изпреварило топката с 1,5-2 метра и нямаше никакъв шанс да я достигне! Там грешката е при лошия пас на Макун - хем го забави, хем го пусна назад, та дойде неудобен и за двамата ни футболиста в атака.

Тези знайни и незнайни ритнитопковци, които си изредил и съм подчертал, какви кариери направиха? Един Станислав Иванов става. Другите са футболисти за средняци или за изпадащи отбори. Сигурно сред тях има такива, дето вече продават сладолед и безалкохолни по морето!

Вутов игра при нас и какво направи?
Борко и Радко също и... "полегнала е Тудора" за всички, които я пожелаха.
Стивънчо Петков беше блян на половината форум. Върна се. И? Засне и публикува клип на Здравко Хазарта, как масажира една характерна мъжка част от тялото си.
Яд ме е за Стефанов, много ме е яд за Миланов. Надявам се и на Рупанов и Бачев да покажат одбри игри и да се наложат в Левски. Ама да тъжа Борко и Радко, за Стивънчо, за Хубчев или за такива, дето дори не съм ги чувал. Сърбали сме им попарата на такива колци и пътни знаци. Да си градят кариерите по средняци и изпадащи отбори от 1, 2 или 3-а дивизия.

За Шкупи си спомням, че си решихме всичко още след първия мач. Кои го решиха...забравил съм. Можеш да ми припомниш, ако ти изнася...

Пасът на Уелтън беше зле от онази ситуация с Роналдо срещу Хамрун. Обаче, при гол на Кръстев от дузпа в първия мач и най-вече при стабилен вратар в реванша щеше да стане точно, както с Шкупи. Ама с Хамрун на вратата не беше Андреев, а татин Кольо.

И като си писал за помнене, а ти помниш ли колко парици получи Левски от Уелтън, от Роналдо, от Кордоба? Помниш ли там едни важни голове на бразилците срещу ПАОК, Шкупи, Апоел?

Помниш ли Димитър Костадинов и какво го провали в Левски? Талантлив играч, ама заради дадени зависимости го чака славна кариера, като куриер.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

ananas
Контакти:

Мнениеот ananas » 23 юни 2025 20:04

Лош пас вика аххах, на 3 метра и празна врата. Аз щях да съм голмайстор на първенството с разлика, ако получавах по 1 такъв "лош пас" на мач.
Знайните и незнайните направиха кариери в Домусчивец, Морето, Числото, Тирето, Арда, Полша, Русия, Китай, отбори около нашето ниво.
Вутов и Цонев са направили повече в Левски от Бала, а да не говорим за Лима, Фадига, Сангаре, Икена, Охене, Джемили, Алдаир и т.н. Направили са го и на по-млади години. В Арда и Спартак имаха сходен принос.
Вече съм казвал, че Макун, Уелтън, Кордоба и Сонко са единствените чужденци с безспорна класа в последните години. Иначе и те са много далече от Гари Родригес, Бардон, Гарата и т.н. и имат сериозни недостатъци. Не виждам и да са направили особени кариери, може би Кордоба, ама е рано да се каже. Това, че Уелтън търка пейката в Осака, Сонко в Разград, а последно се мота по Турция не значи нищо. И Стаси нищо не направи в сокърлигата, но е супер крило за сегашното ни първенство.
Роналдо вкарваше и изпускаше предимно на празна врата или от други чисти позиции. Защитник на Паок го изведе 1 на 1 с вратаря си, а Шкупи го оставиха сам на 2 метра от вратата, той сам не може нищо да си създаде. Чужденците действително се продават за повече, защото опира до маркетинг, а българите са с репутация на дъното. Иначе Димитров не е по-слаб от Каап, Цонев и Вутов са по-дорби от Лима и Бала, Иванов, Русев и Марин са по-добри от Роналдо и малко по-слаби от Уелтън и т.н. Писах ги вече тия работи няколко пъти. Радвай се на Левски Африкански щом толкова ти харесва.

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 23 юни 2025 21:59

Манолов, друже, не си пожелавай мача да не се играе, защото това ще означава Трета Световна Война. Нали си наясно, че евреите няма да бъдат извадени служебно, така че единственият вариант да не се играе срещата, е да започне световна война, което не пожелавам да се случи никога повече.
На другия потребител, който смята, че двубоите с Апоел ще са подготовка за Брага, искам да му кажа да слезе на земята. Апоел са два пъти по силни от момента, в който ги отстранихме, а ние смятам, че сме по-слаби от тогава. Апоел вече са в Полша и имат достатъчно време да се подготвят, дали са доста пари за нови играчи, така че аз не смятам че сме фаворити.
Чудя се само кога тримата глупаци в ръководството ще успеят да купят един качествен нападател, поне един да имаме качествен. Имаме 7-8 дефанзивни полузащитници, и нито един читав нападател. Това ако не е посредственост, здраве му кажи.

Върни се в “Левски”