Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Венелин
Контакти:

Re: Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Мнениеот Венелин » 22 юни 2025 16:34

W84me написа:Евреите са готови, нека мислим вече за Брага.

Евреите въобще не са готови, в смисъл - още не могат да отлепят от Израел. Предвид очакваното засилване на бойните действия, може да се стигне дори до служебно класиране на Левски. Това обаче няма да е добре, защото ще се лишим от 2 официални мача за обиграване на отбора.

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 22 юни 2025 17:42

scooool написа:Не харесвам Нико Петров.. Винаги е бил нагъл и няма да се промени, но ми хареса как размишлява по повод централните нападатели. Левски има център нападателят на България, двамата на младежкия национален Боби и Бачев + Стоянчов, който е на юношеския и все пак търсим, а на практика имаме най-доброто на местния пазар.
А местният пазар как е? Кой ни хване, тоз ни бие, нали?!
scooool написа:За мача, мога да кажа, че съжалявам на първо четене, че Ради не играе за нас от преди 4-5 години...

Припокът станал Ради вече?

Петко Славейков: Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 22 юни 2025 20:22

1948 играли с косовския шампион,явно в Банско има по-добри съперници,ама нали другаря Златев ни е партньор на карти
САМО ЛЕВСКИ!

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 22 юни 2025 21:36

rane написа:
scooool написа:Не харесвам Нико Петров.. Винаги е бил нагъл и няма да се промени, но ми хареса как размишлява по повод централните нападатели. Левски има център нападателят на България, двамата на младежкия национален Боби и Бачев + Стоянчов, който е на юношеския и все пак търсим, а на практика имаме най-доброто на местния пазар.
scooool написа:За мача, мога да кажа, че съжалявам на първо четене, че Ради не играе за нас от преди 4-5 години...

Ай така като стане ...няма как да знаеш какво ще е с наши момчета. Домо и Бабангида водеха атаката на най добрия отбор в последните 25 години и не бяха нещо невероятно!!!! Зависи от хората около тях. Ради играе за моя отбор ако беше краен ултас или обиждал да,но случая не е такъв и му желая успех и да няма контузии. Няма нужда да влизаме в обеснителен режим, кажи не съм съгласен и толкова, явно с как беше...големи, черни, злобни и грозни... Мачкаме.

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 22 юни 2025 23:13

scooool написа:
rane написа:

Ай така като стане ...няма как да знаеш какво ще е с наши момчета. Домо и Бабангида водеха атаката на най добрия отбор в последните 25 години и не бяха нещо невероятно!!!! Зависи от хората около тях. Ради играе за моя отбор ако беше краен ултас или обиждал да,но случая не е такъв и му желая успех и да няма контузии. Няма нужда да влизаме в обеснителен режим, кажи не съм съгласен и толкова, явно с как беше...големи, черни, злобни и грозни... Мачкаме.
Мачкаме с българчетата. Мачкаме и на футбол, и на волейбол, че и на баскетбол.
Славия, с Венци Тумбака и неговите българчета, мачкаше яко... в групата на изпадащите. Това е пътят. Левски явно трябва да е първи сред последните. Важно е.
Чета, че сме щели да играем с Испания - нито знам кога, нито знам за какво, ама това е нещо, което ще си заслужава да се види, особено ако е официЯлен, а не приятелски мач. Те в приятелски преди много години са ни лепнали 13-а. Сега тези българчета ще имат шанс за нещо по-достойно. Дано онези играят на 100% срещу нашите, та да се види нивото на българчетата и хората да прогледнат!?

received_737514099031591.jpeg
(54.45 KиБ) Свален 24 пъти

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 22 юни 2025 23:38

rane написа:
scooool написа:
rane написа:

Мачкаме с българчетата. Мачкаме и на футбол, и на волейбол, че и на баскетбол.
Славия, с Венци Тумбака и неговите българчета, мачкаше яко... в групата на изпадащите. Това е пътят. Левски явно трябва да е първи сред последните. Важно е.
Чета, че сме щели да играем с Испания - нито знам кога, нито знам за какво, ама това е нещо, което ще си заслужава да се види, особено ако е официЯлен, а не приятелски мач. Те в приятелски преди много години са ни лепнали 13-а. Сега тези българчета ще имат шанс за нещо по-достойно. Дано онези играят на 100% срещу нашите, та да се види нивото на българчетата и хората да прогледнат!?

received_737514099031591.jpeg

Не бе пич, просто ме е яд, че Охене и подобни се котират така, може и да не стане,но ме е яд за Рупанов който вкарва за Септември 3 гола по-малко от двамата ни нападатели заедно и сега ми е интересно колко шанс ще получи и да Не съм за идеята да играем само с българи.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 22 юни 2025 23:58

Този подфорум се превърна в българомразки и се напълни със скапани нихилисти с комплекс за малоценност!

Това не ви е психиатрично отделение! Лекувайте се при лекар! Нещастници!

Хубаво прочети този подпис, който сам си сложил, той за такива като теб се отнася!

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 23 юни 2025 01:41

scooool написа:
Не бе пич, просто ме е яд, че Охене и подобни се котират така, може и да не стане,но ме е яд за Рупанов който вкарва за Септември 3 гола по-малко от двамата ни нападатели заедно и сега ми е интересно колко шанс ще получи и да Не съм за идеята да играем само с българи.
Охене го доведе Експертизата в Левски. Не знам има ли нормален левскар, дето да му е радвал на този? Само, че на Охене му подновиха договорът, а на Стефанов, който е един от малкото ставащи българи, Еспертизата... сещаш се.
Рупанов, дори да е добър при нас, ако е един от 2-3 ставащи българи докъде ще я докараме... как мислиш?
Същото е положението ни в другите колективни спортове, където забележи - играят далеч повече българи!

Пак ще повторя. Тези, дето си мислите, че сегашните татини и мамини българчета стават за нещо - гледайте ги срещу испанците. Ако онези хлапета играят на 100%... вЕрвам, че мнозина ще прогледнете, къде е проблема!

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 23 юни 2025 01:46

Eminem написа:Този подфорум се превърна в българомразки и се напълни със скапани нихилисти с комплекс за малоценност!

Това не ви е психиатрично отделение! Лекувайте се при лекар! Нещастници!

Хубаво прочети този подпис, който сам си сложил, той за такива като теб се отнася!
За себе си ли пишеш, а щастливецо?!
Помниш ли какви ги писа след Левски- Хамрун, а НЕнихилистче? Да ти вадя ли комплексарското мнение след онзи злополучен за Левски мач? А това след АЕК!?

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 23 юни 2025 04:21

Нарекох Левски - евроидиот и за съжаление, това е заключението, когато отпаднеш от малтийци.

https://levskisofia.info/match/20340600 ... amrun-1-2/
Ще преброиш ли колко са чужденците в този мач?

А срещу Вадуц?
https://levskisofia.info/team/4000736-vaduts-vaduts/

А след това, ще преброиш ли българите в мачовете от ЛЕ, когато стигнахме 1/4 финала и в мачовете, които ни класираха в групите на ШЛ? Защо ли си мисля, че бяха ядрото на отбора и се стигаше до 7 българи в състава + влезли такива като резерви.
Тук?
levskisofia.info/match/19140506-levski-sofia-aik-stokholm-2-1/
levskisofia.info/match/19140507-levski-sofia-gent-gent-3-2/

Върни се в “Левски”