Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

ikar
Контакти:

Re: Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Мнениеот ikar » 21 юни 2025 21:29

Трудно може да преценим от този мач какво е състоянието на отбора . Това по скоро приличаше на двустранна игра. Лично ми се понрави темпото с което играеше Ради Кирилов.
Много е рано да оценяваме Рилдо. Спомням си как започна Лима? Сега е един от най посредствените.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 21 юни 2025 22:21

ikar написа:Трудно може да преценим от този мач какво е състоянието на отбора . Това по скоро приличаше на двустранна игра. Лично ми се понрави темпото с което играеше Ради Кирилов.
Много е рано да оценяваме Рилдо. Спомням си как започна Лима? Сега е един от най посредствените.

Преценките след мачовете в ЕКТ. Лично аз не съм оптимист и мисля, че веднага след тях ще се разделим с тоя треньор, но дано ме опровергаят.

kostko
Контакти:

Мнениеот kostko » 21 юни 2025 22:35

noo написа:Някой да знае защо го нямаше Рупанов?

Националите бяха в почивка. Рупанов е младежки.
Един за всички, всички за ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 21 юни 2025 22:51

Евреите са готови, нека мислим вече за Брага.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 21 юни 2025 23:15

alexdb написа:
ikar написа:Трудно може да преценим от този мач какво е състоянието на отбора . Това по скоро приличаше на двустранна игра. Лично ми се понрави темпото с което играеше Ради Кирилов.

Преценките след мачовете в ЕКТ. Лично аз не съм оптимист и мисля, че веднага след тях ще се разделим с тоя треньор, но дано ме опровергаят.

И какво следва след това? Този филм вече сме го гледали. Отбор не се прави за 5-6 месеца, дори и година. Основният проблем в Левски е че треньора е напълно изолиран от селекционната политика, а в същото време основен виновник при провален сезон.

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 21 юни 2025 23:17

Ако успеем да изиграем 6 мача в Европа ще бъде голям успех.

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 22 юни 2025 08:20

Спартак Плевен не е мерило, защото са доста по-слаби от Левски, но на мен какво ми направи впечатление: четиримата - Търдин, Цунами, Костадинов и Мислович са страхотен тандем, разбират се много добре помежду си. Изключително научени и интелигентни футболисти, играят с мисъл с няколко хода напред, нестандартни отигравания, да срещу Спартак Плевен, но въпреки това. Рилдо и Кирилов правят разликата отпред, отново с нестандартни изпълнение. Сангаре (въпреки гола и подаването) и Лима, когато и да ги шитнат ще е късно. Сангаре опропасти каквото можа, дори на празна врата от няколко метра, при балонно центриране, без да го притискат противникови играчи, направи Бижутерско изпълнение в целия му блясък. Лима общо взето играеше за противника - житен бегач.
П.П. Гледах само второто полувреме, по тази причина не се наемам да коментирам останалите.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 22 юни 2025 08:26

Питане към хора, занимаващи се професионално с футбол: Какъв е смисъла от контроли с нискоквалитетни отбори? Не е ли по-добре футболистите да се обиграват с отбори на нивото на Левски. Така се постига измамното чувство, че играта е безпроблемна.
Моля онези които си мислят, че разбират от тази игра (в това няма нищо лошо) да не се изказват, а да слушат.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 22 юни 2025 09:01

Ямаец и бразилец варианти за нов нападател на Левски

На „Герена“ вече работят по привличането на още един централен нападател, след като Александър Колев беше пратен във втория отбор, а и не е ясно дали Мустафа Сангаре ще остане. Абсурд пък е „сините“ да продължат само с Борислав Рупанов, който предстои да се бори за титулярно място в тима по време на подготовката.

"Мач Телеграф" пише, че столичани имат два варианта за нов таран. Един от тях е от Бразилия. Другият е Триванте Стюърт от Раднички Ниш. Той е на 25 години и през миналия сезон вкара 16 гола в 38 мача във всички турнири за сръбския отбор.

Стюърт прави фурор с Маунт Плезънт в Ямайка, след което е привлечен от италианския Салернитана. При "гранатите" обаче не успява да се наложи и е даден под наем на Явор в Сърбия. През миналото лято нападателят, който е висок 191 см, е привлечен от Раднички Ниш. Договорът му е за още един сезон.

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 22 юни 2025 11:34

Не харесвам Нико Петров.. Винаги е бил нагъл и няма да се промени, но ми хареса как размишлява по повод централните нападатели. Левски има център нападателят на България, двамата на младежкия национален Боби и Бачев + Стоянчов, който е на юношеския и все пак търсим, а на практика имаме най-доброто на местния пазар. Нали гледате Сърби и Хървати, чудя се какво те биха правили в тази Ситуация!!!! Според мен щяха да налагат и излъскват имиджа на "стоката" но не и ние нали!!!! За мача, мога да кажа, че съжалявам на първо четене, че Ради не играе за нас от преди 4-5 години, новия бразилец изглежда добре, но е твърде рано, но определено лъха на футбол от тях.

Върни се в “Левски”