Трудно може да преценим от този мач какво е състоянието на отбора . Това по скоро приличаше на двустранна игра. Лично ми се понрави темпото с което играеше Ради Кирилов.
Много е рано да оценяваме Рилдо. Спомням си как започна Лима? Сега е един от най посредствените.
Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли
ikar написа:Трудно може да преценим от този мач какво е състоянието на отбора . Това по скоро приличаше на двустранна игра. Лично ми се понрави темпото с което играеше Ради Кирилов.
Много е рано да оценяваме Рилдо. Спомням си как започна Лима? Сега е един от най посредствените.
Преценките след мачовете в ЕКТ. Лично аз не съм оптимист и мисля, че веднага след тях ще се разделим с тоя треньор, но дано ме опровергаят.
noo написа:Някой да знае защо го нямаше Рупанов?
Националите бяха в почивка. Рупанов е младежки.
Един за всички, всички за ЛЕВСКИ!
Евреите са готови, нека мислим вече за Брага.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
alexdb написа:ikar написа:Трудно може да преценим от този мач какво е състоянието на отбора . Това по скоро приличаше на двустранна игра. Лично ми се понрави темпото с което играеше Ради Кирилов.
Преценките след мачовете в ЕКТ. Лично аз не съм оптимист и мисля, че веднага след тях ще се разделим с тоя треньор, но дано ме опровергаят.
И какво следва след това? Този филм вече сме го гледали. Отбор не се прави за 5-6 месеца, дори и година. Основният проблем в Левски е че треньора е напълно изолиран от селекционната политика, а в същото време основен виновник при провален сезон.
Ако успеем да изиграем 6 мача в Европа ще бъде голям успех.
- Der Schmarotzer
- Контакти:
Спартак Плевен не е мерило, защото са доста по-слаби от Левски, но на мен какво ми направи впечатление: четиримата - Търдин, Цунами, Костадинов и Мислович са страхотен тандем, разбират се много добре помежду си. Изключително научени и интелигентни футболисти, играят с мисъл с няколко хода напред, нестандартни отигравания, да срещу Спартак Плевен, но въпреки това. Рилдо и Кирилов правят разликата отпред, отново с нестандартни изпълнение. Сангаре (въпреки гола и подаването) и Лима, когато и да ги шитнат ще е късно. Сангаре опропасти каквото можа, дори на празна врата от няколко метра, при балонно центриране, без да го притискат противникови играчи, направи Бижутерско изпълнение в целия му блясък. Лима общо взето играеше за противника - житен бегач.
П.П. Гледах само второто полувреме, по тази причина не се наемам да коментирам останалите.
П.П. Гледах само второто полувреме, по тази причина не се наемам да коментирам останалите.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!
Питане към хора, занимаващи се професионално с футбол: Какъв е смисъла от контроли с нискоквалитетни отбори? Не е ли по-добре футболистите да се обиграват с отбори на нивото на Левски. Така се постига измамното чувство, че играта е безпроблемна.
Моля онези които си мислят, че разбират от тази игра (в това няма нищо лошо) да не се изказват, а да слушат.
Моля онези които си мислят, че разбират от тази игра (в това няма нищо лошо) да не се изказват, а да слушат.
Ямаец и бразилец варианти за нов нападател на Левски
На „Герена“ вече работят по привличането на още един централен нападател, след като Александър Колев беше пратен във втория отбор, а и не е ясно дали Мустафа Сангаре ще остане. Абсурд пък е „сините“ да продължат само с Борислав Рупанов, който предстои да се бори за титулярно място в тима по време на подготовката.
"Мач Телеграф" пише, че столичани имат два варианта за нов таран. Един от тях е от Бразилия. Другият е Триванте Стюърт от Раднички Ниш. Той е на 25 години и през миналия сезон вкара 16 гола в 38 мача във всички турнири за сръбския отбор.
Стюърт прави фурор с Маунт Плезънт в Ямайка, след което е привлечен от италианския Салернитана. При "гранатите" обаче не успява да се наложи и е даден под наем на Явор в Сърбия. През миналото лято нападателят, който е висок 191 см, е привлечен от Раднички Ниш. Договорът му е за още един сезон.
На „Герена“ вече работят по привличането на още един централен нападател, след като Александър Колев беше пратен във втория отбор, а и не е ясно дали Мустафа Сангаре ще остане. Абсурд пък е „сините“ да продължат само с Борислав Рупанов, който предстои да се бори за титулярно място в тима по време на подготовката.
"Мач Телеграф" пише, че столичани имат два варианта за нов таран. Един от тях е от Бразилия. Другият е Триванте Стюърт от Раднички Ниш. Той е на 25 години и през миналия сезон вкара 16 гола в 38 мача във всички турнири за сръбския отбор.
Стюърт прави фурор с Маунт Плезънт в Ямайка, след което е привлечен от италианския Салернитана. При "гранатите" обаче не успява да се наложи и е даден под наем на Явор в Сърбия. През миналото лято нападателят, който е висок 191 см, е привлечен от Раднички Ниш. Договорът му е за още един сезон.
Не харесвам Нико Петров.. Винаги е бил нагъл и няма да се промени, но ми хареса как размишлява по повод централните нападатели. Левски има център нападателят на България, двамата на младежкия национален Боби и Бачев + Стоянчов, който е на юношеския и все пак търсим, а на практика имаме най-доброто на местния пазар. Нали гледате Сърби и Хървати, чудя се какво те биха правили в тази Ситуация!!!! Според мен щяха да налагат и излъскват имиджа на "стоката" но не и ние нали!!!! За мача, мога да кажа, че съжалявам на първо четене, че Ради не играе за нас от преди 4-5 години, новия бразилец изглежда добре, но е твърде рано, но определено лъха на футбол от тях.