Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Eminem » 20 юни 2025 22:28

И аз не мога да разбера как може да се радваш на служебна победа. Иначе леят морал на припоците...

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 21 юни 2025 00:22

vlong написа:
TristaNNN написа:Явно посмешището, в което се е превърнал любимия ни клуб-институция през последните десетина години, неминуемо оказва влияние и върху част от левскарите.
Да се надяваТЕ противникът да не може да се събере, да не може да присъства на мача, или пък играчите му да се разбягат?! Не ви ли е срам, бе! Дедите и легендите ни се въртят в гробовете си! Това ли ни завещаха, такива ли бездушници и подлеци в мислите си мечтаеха да са сините?!
Явно и последният силен корен на левскарството и спортсменството - честта и моралът на привържениците - вече е започнал да гние. Моментът на прегръщането на всички припошки "ценности" значи не е далеч.

По принцип е така,но какво да сториш,мислиш,кажеш ,когато навсякъде виждаш как неправдата,насилието,лъжата ,тарикатлъка,келепира тържествуват и са поставени на пиедестал.Целта на обществото.
И тогава някой призовава за ренесансови ценности и възпитание,които изобщо не са печеливши.
Какво да правим,кой път да изберем?

Мунчо, не се напъвай да блестиш и не се чувствай длъжен да ме коментираш. Твоя дребен селски тарикатлък като начин на живот е от ясен, по-ясен. Лошо няма. Животът си е твой, а явно хапката, тарикатлъкът и пивката са най-важни за БГЛ.
Обаче, моля не намесвай и любимия Левски в подобни модерни низости. От това няма нито да спечелиш, нито да загубиш хапка, пивка, или келепирец. Иван Кралича дълго ти набива в кратуната разни мисли и цитати на велики българи, а ако може да направим едно сравнение с тях - в нашия случай мнение, почтена позиция или капка виртуално спортсменство не ни коства нито живота, нито здравето, нито дребната далаверка. Впрочем, това ни отличаваШЕ като привърженици от всички останали тарикати, припоци, дребни душици, завистници, мишлета и кренвирши.
Избирай който път си пожелаеш и не се чувствай длъжен да ме коментираш - нямаш елементарни левскарски ценности, селски тарикат-нагаждач!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 21 юни 2025 09:11

Изобщо пък не съм мислил за теб, о Благородний и Възвишенний.
Пиша си от наша гледна точка ,на мунчовците.
САМО ЛЕВСКИ!

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 21 юни 2025 09:25

Eminem написа:И аз не мога да разбера как може да се радваш на служебна победа. Иначе леят морал на припоците...

Ще разбереш, когато осъзнаеш, че изказванията на "дълбоко подчертания" левскар са внушения и настроения по путинофилски маниер срещу "мажоритаря" и неговата работа. Ако Рибаря ни беше треньор, тогава "песента" щеше да е друга. Левски в момента може да не е този, който искаме, но подобно отношение към отбора е позорно.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 21 юни 2025 11:26

TristaNNN написа:Явно посмешището, в което се е превърнал любимия ни клуб-институция през последните десетина години, неминуемо оказва влияние и върху част от левскарите.
Да се надяваТЕ противникът да не може да се събере, да не може да присъства на мача, или пък играчите му да се разбягат?! Не ви ли е срам, бе! Дедите и легендите ни се въртят в гробовете си! Това ли ни завещаха, такива ли бездушници и подлеци в мислите си мечтаеха да са сините?!
Явно и последният силен корен на левскарството и спортсменството - честта и моралът на привържениците - вече е започнал да гние. Моментът на прегръщането на всички припошки "ценности" значи не е далеч.

Тристане, не че нещо, но да не се възползваш от проблемите на противника ти, значи си глупак - мога да дам десетки примери от всякакво естество. Колкото до моралът - прав си, но потърси проблемите първо в секБтор, които първи припознаха, понеже, обаче и защото
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 21 юни 2025 12:15

vlong написа:Първо да кажа ,че Тръмп изобщо не ми е пример
Това е страхотен жест от страна на Катар. Никога не бих отказал такова предложение. Искам да кажа, че бих могъл да бъда глупав човек и да кажа: „Не, не искаме безплатен, много скъп самолет“, каза Тръмп миналата седмица.

Къде видя жест от евреите? За някои интересчии е келепир, чест и достойнство, но да се възползваш от нещастието на някого е позорно, като орки отмъкввши перални, тоалетни, телевизори по време на война.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 21 юни 2025 12:49

Нищо не ти разбрах
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 21 юни 2025 17:17

blue avalanche написа:
NOMER14 написа:Вече сме коментирали защо евреите играят в Европа.
Ако питаш Чичко Гугъл, ти се появява някакъв хермафродит, наречен Изкуствен интелект и ти пише неща, които са му го написали и на него.
(Само ще се похваля, че са ми чели в Меито такъв курс за ИИ при Социализма).
Ето, прочетете, като ползвате преводач:
https://en.wikipedia.org/wiki/Israel_na ... tball_team

Въпросът не беше "защо играят в Европа", а "защо изобщо играят"? След нападението на Израел срещу суверенен Иран.

Защото са супер тъпи и нагли нацисти. Убийци на деца и невинни хора. Такива ги уважават в джендърската продажна Европа. Хитлер трябваше да си свърши работата докрай и сега нямаше да умират невинни палестинци.и иранци.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

icemanbg33
Контакти:

Мнениеот icemanbg33 » 21 юни 2025 17:30

Тези дето се молят Левски да победи служебно са същите дето защитават комунизма, но се пишат фенове на Левски.

Когнитивния дисонанс е на високо ниво при тези хора.

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 21 юни 2025 17:40

TristaNNN написа:
vlong написа:

По принцип е така,но какво да сториш,мислиш,кажеш ,когато навсякъде виждаш как неправдата,насилието,лъжата ,тарикатлъка,келепира тържествуват и са поставени на пиедестал.Целта на обществото.
И тогава някой призовава за ренесансови ценности и възпитание,които изобщо не са печеливши.
Какво да правим,кой път да изберем?

Мунчо, не се напъвай да блестиш и не се чувствай длъжен да ме коментираш. Твоя дребен селски тарикатлък като начин на живот е от ясен, по-ясен. Лошо няма. Животът си е твой, а явно хапката, тарикатлъкът и пивката са най-важни за БГЛ.
Обаче, моля не намесвай и любимия Левски в подобни модерни низости. От това няма нито да спечелиш, нито да загубиш хапка, пивка, или келепирец. Иван Кралича дълго ти набива в кратуната разни мисли и цитати на велики българи, а ако може да направим едно сравнение с тях - в нашия случай мнение, почтена позиция или капка виртуално спортсменство не ни коства нито живота, нито здравето, нито дребната далаверка. Впрочем, това ни отличаваШЕ като привърженици от всички останали тарикати, припоци, дребни душици, завистници, мишлета и кренвирши.
Избирай който път си пожелаеш и не се чувствай длъжен да ме коментираш - нямаш елементарни левскарски ценности, селски тарикат-нагаждач!

Това да се правиш на морален стожер. А в съшото време да викаш с цялото си гърло "умрете селяни", просто някак си е малоумно.

Върни се в “Левски”