Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот 1914.1902 » 19 юни 2025 07:56

Аз нямам желание промяната в Левски да стане на принципа как Наско Сираков е взел акциите и какво е направил след това.

Въобще не харесвам да ми се дават примери, че взел акциите без пари (ами друг да ги е взел тогава, разнясаха ги по столицата), какви резултати бил постигнал, защо не е шампион, защо не е представил проект за развитие на клуба, защо не развива българските играчи, защо са му необходими толкова чужденци, къде е новия стадион, липсват пробиви в Европа (даже няколко пъти не се класира за ЕКТ), както и най-прословутата фраза ''аз няма да се справя по-зле от него''.

На мен не са ми нужни хора, които няма да се справят по-зле от Наско Сираков, а само ръководители, които ще се справят по-добре от него. Целта на промяната е да се постигнат по-оптимални резултати и отлично развитие на клуба. Преди време написах едни 9/10 точки върху които да акцентира евентуалния кандидат за нов собственик на клуба. Дори на една точка от тях няма някой, който да се навие и да направи нещо, а и няма никакъв човек, който е готов да заеме поста очевидно. Промяна не се прави като по цял ден се стои и се хейти. Единствено - предлагаш по-доброто с ясна визия и хората застават зад теб.

icemanbg33
Контакти:

Мнениеот icemanbg33 » 19 юни 2025 10:08

Интересно ми е, ако се беше провел един “референдум” във форума с въпрос “Как очаквате да се представи Левски в евротурнирите” при треньора Костов как щяха да коментират съфорумниците ми.

Ясно е, че нямаме кой знае какъв шанс да отстраним португалците, но израелците са напълно преодолими. От нас си зависи изцяло. Не знам на каква основа е този огромен песимизъм.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 19 юни 2025 10:18

icemanbg33 написа:Интересно ми е, ако се беше провел един “референдум” във форума с въпрос “Как очаквате да се представи Левски в евротурнирите” при треньора Костов как щяха да коментират съфорумниците ми.

Ясно е, че нямаме кой знае какъв шанс да отстраним португалците, но израелците са напълно преодолими. От нас си зависи изцяло. Не знам на каква основа е този огромен песимизъм.

на фона на играта на отбора и тоталните неможачи, които правят трансферите. искрено се надявам, че хуйло ще има същият кАсмет като мега калиткото Колю (някой може ли да провери дали не е рода на чичо Пенчо), който спокойно си отпадаше още от севернофиромските шиптъри, и ще отстрани поне един съперник - дано, дано, дано! даже предпочитам да отстрани маляките и да направим почти голям шлем (отстранявали сме Олимпиакос и ПАОК вече) от техните отбори, но когото и да отстрани, все ще е голям успех.

И не, нито еврейците са слаби, нито маляките, напротив, много сериозни отбори са, ама много сериозни - дано не успеят да излетят или поне УЕФА да разреши на чуждестранните им играчи да разтрогнат без пари, както стана с украинските и руските клубове след началото на войната през 2022, защото аз друг шанс да ги бием не виждам. особено в жегите, а те са свикнали на жега. дано греша, дано!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 19 юни 2025 13:14

Някой може ли да се аргументира на какво се дължи твърдението "израелците са напълно преодолими"?

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 19 юни 2025 13:26

blue avalanche написа:Някой може ли да се аргументира на какво се дължи твърдението "израелците са напълно преодолими"?

може ли аз:
- топка е, върти се
- ми 50/50 е - или ще отпаднем, или няма
- всеки мач почва от 0:0
- нека вярваме в момчетата, те могат
- на Герена и публиката ще помага и т.н.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 19 юни 2025 13:51

tmanolov написа:
blue avalanche написа:Някой може ли да се аргументира на какво се дължи твърдението "израелците са напълно преодолими"?

може ли аз:
- топка е, върти се

"Мач с мач не си приличат"
Ще развяваме палестински знамена, за да им е гадно.
Може да се чува и "Аллах акбар", за да им е още по-гадно.
:) :) :)

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 19 юни 2025 14:34

blue avalanche написа:
tmanolov написа:

може ли аз:
- топка е, върти се

"Мач с мач не си приличат"
Ще развяваме палестински знамена, за да им е гадно.
Може да се чува и "Аллах акбар", за да им е още по-гадно.
:) :) :)

мда, класика :)

Най-култовата публика на Левски, която съм виждал, беше тази на мача с Галатасарай - стадионът тъпкан до дупка, отвън поне 5000 (повечето с билети), които не могат да влязат заради гратисчии и щото затвориха стадиона 3 часа преди да почне мача - лудница. Та седя си аз в Г, че само за там намерих места, и по едно време почва да се вика: Турци сте, турци сте - то хубаво, ама те какви да са, нали са турци, как ги обиждаме, че не се сещам :) Все едно аз да се обидя на: Българи сте, българи сте :mrgreen: А за капак това "Турци сте, турци сте" звучи почти като "Тюркийе, Тюркийе", т.е. "Турция, Турция" на техния език, което беше все едно техните фенове викат и ги окуражват на Герена :oops:

Велика работа беше, някой голям мозАк го беше измислил. Иначе за друг подобен мач беше баскетболния ни с Фенербахче (разказвал съм за него, но пак, за по-младите) - 5 часа висях на опашка пред зала "Христо Ботев", че беше безплатен входа и да вляза с първите. По едно време нещо ни натискат, а пред мен едно детенце - сгъвам се почти на 4, за да го предпазя и се набих в огражденията, та нещо извъднъж изпука сериозно под якето ми - "край, викам си, счупих някое ребро в тази блъсканица". За мой късмет, се оакза, че съм счупил някаква химикалка (идвах от лекции) :mrgreen: как да е, влизам уж с първите, а залата вече над 50% пълна (някакви явно са влезли "с връзки") и къде да седна - гледам едни повечко така свободни места, че съм с група и да пазя, и бам там. Оказах се точно 1 ред под турската агитка (кордон, милиция и т.н.). Почва мача, викане, крякане, до мен един пич от Шуменско знаеше турски, та ги почвам аз на английски, на турски, гледам лошо и т.н. - стандартното, чак милиционерите се раздвижиха да ми правят кордон. По едно време някой ме бура по рамото - гледам, от турската агитка - тъкмо да скачам и момчето ми вика: "пич, псувай ни на български, ние те разбираме" :geek: Голямо шоу беше, че даже и ги обърнахме (бяхме с Жоро Младенов тогава) от над 20 точки за тях - мен ме пуснах да изляза с последните от залата, да не съм правел скандали :mrgreen: . Великански мач.

Ех, спомени, дано отново ни донесат такива нашите футбалерци това лято...
Непринуден написа:

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 19 юни 2025 16:03

Аз пак ще питам, нищо че отговор няма, Дон Хулио участвал ли е някога в кариерата си на треньор в евротурнири? Не, че има голямо значение, гледам че тук всички разчитат на късмета и на УЕФА да ни присъди служебно продължаване срещу евреите.

CapitanePuyol
Контакти:

Мнениеот CapitanePuyol » 19 юни 2025 16:10

Не е. Той даже е водил отбори главно във втора дивизия. Изображение
Рашка капут, Буданов салют ! Изображение

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 19 юни 2025 16:25

Aronaks написа:Аз пак ще питам, нищо че отговор няма, Дон Хулио участвал ли е някога в кариерата си на треньор в евротурнири? Не, че има голямо значение, гледам че тук всички разчитат на късмета и на УЕФА да ни присъди служебно продължаване срещу евреите.

ми това е най-реалистичният начин да ги отстраним, затова :) Иначе четох, че срещу Брага имал 5 мача, от които 2 победи :mrgreen:
Непринуден написа:

Върни се в “Левски”