Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

На линия
Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот LoveAndPeace » 18 юни 2025 15:44

bubka написа:realno, нищо лично, но не си ми интересен. Чакам Дамянов да каже, да си направим малко моабет с него на тема евроиздънки на Левски Изображение.

Не че нещо , ама вие сте единственият отбор отпадал :lol: :lol: още на жребието :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 18 юни 2025 17:17

LoveAndPeace написа:
bubka написа:realno, нищо лично, но не си ми интересен. Чакам Дамянов да каже, да си направим малко моабет с него на тема евроиздънки на Левски Изображение.

Не че нещо , ама вие сте единственият отбор отпадал :lol: :lol: още на жребието :lol: :lol: :lol:

И от абсолютен дебютант в ЕКТ, който повече ни се чу, ни се видя(Мура), като прибавим и останалите им издънки, последната от която 6вепси, след
който вече 2 години не смеят да припарят до Европа...
А последното им участие напролет в Европа е набор на сина ми, който тази година навърши 35 и от който имам 2 внучета.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 18 юни 2025 18:23

damyanov1963 написа:
LoveAndPeace написа:

И от абсолютен дебютант в ЕКТ, който повече ни се чу, ни се видя(Мура), като прибавим и останалите им издънки, последната от която 6вепси, след
А последното им участие напролет в Европа е набор на сина ми, който тази година навърши 35 и от който имам 2 внучета.

Да, така е. Щеше да бъде много по-яко да ни беше изтупал у дома отбор сервитьори от Малта в последната секунда на редовното време Изображение.

Така и не разбрах кой ще ви жлемби тоя път.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 18 юни 2025 18:48

Очаква ни приятно европейско лято с българските отбори!Ще се забавлявам!
хахахахах
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin

Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха. ;)

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 18 юни 2025 19:23

bubka написа:
damyanov1963 написа:
LoveAndPeace написа:

Да, така е. Щеше да бъде много по-яко да ни беше изтупал у дома отбор сервитьори от Малта в последната секунда на редовното време Изображение.

Така и не разбрах кой ще ви жлемби тоя път.

Тоя отбор от сервитьори имаше предишни участия във втори кръг, а за да разберете кой ще ни изжлемби, трябваше вие да се класирате, за да ни покажете.
И Един въпрос, който ви го задавам няколко пъти, но отговор до сега не съм получил - Колко участия в групите имате?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 18 юни 2025 20:52

LoveAndPeace написа:

Гледам днес жребия и търся с кого са се паднали оранжевите. Гледам,но нищо не виждам. После се сетих ,че преди доста време май играеха някъде в Европа. Въпреки ,че наскоро играха Европейски мач с Арда.

AntonToni
Контакти:

Мнениеот AntonToni » 18 юни 2025 21:15

Едно въпросче.
Колко и кои наши отбори,са отпадали от втородивизионни отбори?

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 18 юни 2025 23:09

Абе,то и бг Черноморие по думите на партийните хотелиери е голяма работа ,ама само европейски алкохолици монтьори и шлосери се вясват тъдява.
Така и футболо
Тея с полуфиналите с три мача ,сега с толкова не могат до плейоф да стигнат,шумкари
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 18 юни 2025 23:46

AntonToni написа:Едно въпросче.
Колко и кои наши отбори,са отпадали от втородивизионни отбори?

Eдно отговорче.
Умрялото на 09.09.2016 четирибуквие отпадна от втородивизионен отбор за купата през 2012.
Знам, че за умрелите се говори или хубаво или нищо, но понеже съм вежлив за припоците събеседник :mrgreen: , реших все пак да чукна манерката на раменете ти и да припомня. :)
--------------------------------
Ясно ми е какво се въртеше в припошката ти главица, но когато интелектуалният ти капацитет не надминава този на касиерка в Кауфланд, и не можеш да се изразиш като хората, поради беден речник и прогнил от левскимразие и оранжева пропаганда мозък, е хубаво да си седиш в дупката като другите припоци, щото се появява някой като мен и те прави за резил. :arrow:
Последна промяна от TristaNNN на 18 юни 2025 23:57, променено общо 1 път.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

AntonToni
Контакти:

Мнениеот AntonToni » 18 юни 2025 23:56

Става въпрос за еврорурнирите!
Да поясня за по-малко умните!

Върни се в “Левски”