Мнениеот Muaddib » 17 юни 2025 23:46
Стават минимум 6. :lol:
Сега ... стига глупости, че се размечтахме излишно.
В Левски няма никакъв баланс в състава. Нямаме разиграващ хлаф, нямаме реализатор, нямаме 10-ка. Може да се появи пробойна в центъра на отбраната, ако продадем Каап и/или Макун. Разкарваме българите, което накланя везните, че няма да спазваме новото правило "4".
Охене, Костадинов и Кирилов са хора над 30, без абсолютно никаква преспектива да бъдат продадени. Добавям, че и тримата имат спорни качества. Нито един от тримата не може да направи разлика в конкретен мач. А заради Охене загубихме мача във Варна и дадохме възможност на Литекс от Ловеч да играе финал. Това в скоба.
Веласкес е сложен да ги тренира , а не да селектира. Никаква стратегия и план няма за налагане на млади футболисти. Ако/когато се натрупат картони и контузии, ще лъсне аматьорската селекция. Ако изключим факта, че треньорът ни е ментално недобре, дори да е Пеп Гуардиола, пак няма да може да издържи в 90% от мачовете, просто защото няма качество в състава.
Всички преговори, разговори и идеи за нов стадион са замразени до второ нареждане, заради напрежението между кмета и ББ/ДП.
Публиката ни е толкова разделена, че трябва искра, за да се запали пожар, който ще ни затрие завинаги. Подозирам, че Сдружението са толкова умопомрачени от омраза към Сираков, че ще си направят нов отбор, я с тире, я с число ( хиберлозирам ).
За да пробиеш в Европа и да влезеш в основна схема в ЕКТ, трябва години системно бачкане в една посока, а не некадърна селекция, базирана на комисионни и пренасочване на парите на клуба посока спонсора или семейството на мажоритарния "собственик".
Всичко в Левски, впрочем и в държавата, е схема. Аз съм безкрайно скептичен към настоящия сезон. Даже подозирам, че реалната цел във Вторенството е баража и то от долната 4-ка.
И предната година бях краен в мнението си ( за Генчев ) и после се извиних, ама Експертизата го махна. Конспираторите ще си помислят, че е защото Станислав искаше шампион да става.
Докато Левски е въвлечен в схема на зависимости, няма да видим нито купа, нито титла, камо ли запомнящ се пробив в Европа.
"Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година – да стане лято и цял живот – да са щастливи ... " Умберто Еко