Няма кой да продадем сега, преди ЕКТ, освен ако играча не е бил следен доста време. То и единствните по-конвертируеми играчи са Макун, Бала и Марин. Освен ако не излезе някакъв изненадващ трансфер от изток подобно на Роналдо и Дарлан.
При всяко положение трябва да разкараме Джемили, Сангаре и Маркович. Изтървахме Мартин Величков, можеше и да се навие да е ротация на Вуцов.
Рупанов дано получи шансове. В един мач спечели повече въздушни двубои от Сангаре за 2-3 срещи.
Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли
Ако сме в турнирите до края на август кога ще го продадем :cry:
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
mikata написа:Половината месец мина продажби няма :oops:
Чакаме да дойде еврото и цените им да скочат.
Венелин написа:Всички тези твърдения са меко казано спорни, да не кажа направо неверни. Атанас Илиев е бил "супер нападател" само във Втора лига. И до там. Морето го пробваха на 2 пъти и го разкараха. Ако вярвам на очите си И. Илиев излизаше от кожата си от яд заради "изявите" му. Имаше само един добър сезон в Ботев - 33 мача/7 гола. Колев също 1 добър сезон в Крумовград - 33 мача/15 гола. Илиев е вкарал 2 гола повече, но Ботев е много по-силен отбор от Крумовград, а и това има значение. Последния сезон - Атанас Илиев - 26 мача/8 гола, Колев - 27 мача/9 гола. Тук статиктиката е на страната на Колев, но пак почти същото. С какво точно А. Илиев е по-добър от А. Колев? За нашия стил на игра в момента Колев може да е по-полезен, макар привличането му в Левски да беше грешка.
Георги Николов нашите искаха да го вземат в Левски, той предпочете Ботев. Левски в онзи момент не е имал възможност да му предложи по-добра заплата. В настоящия момент пък не си струва въобще да се говори за него.
Цонев е халф - 43 мача/6 гола, Бала - крило 36 мача/7 гола. По-бърз е от Цонев, по-техничен, по-млад и не е обременен с тежки операции. Има възможност до бъде продаден за прилична сума. Цонев - не.
Само факти. Иначе всеки може да си има мнение и предпочитания.
Морето не го "разкараха", а го пуснаха да поиграе за повече пари в Италия и Кипър, както ние пуснахме Миланов при арабите.
Илиев вкарва или асистира на всеки 146 минути в А група, Колев на всеки 184. Илиев е по-млад и има 118 гола в кариерата си, Колев има 70 в повече изиграни минути. Илиев е играл с Монтана, Ботев и Морето в А група, а Колев с Левски, Числото, Берое и Крумовград. Илиев има същите голове+асистенции със средняк в по-силното кипърско първенство като Колев с Левски в по-слабото българско в половината от неговите изиграни минути.Илиев и Аралица бяха безплатни, а Сангаре и Колев 400-500хил. лева. Колев по-рано също беше безплатен и по-млад, но ние тогава не се интересувахме от него, щото имахме звездата Бари.
Бала вкарва или асистира на всеки 200 минути за Левски. Цонев на всеки 148 в Левски, в Арда са 214, а в Берое 143. Цонев има 3 пъти повече голове и 4 пъти повече асистенции от Бала в кариерата си в по-малко от 2 пъти повече минути. Бала има един силен сезон в кариерата си и ще бъде на 27г. през Януари, за колко ще го продадем според теб, щото се говори, че сме платили 150-200 хил. евро за него + по-висока заплата? Подобно е и сравнението с Вутов, а Бала играе в по-предни позиции от двамата, особено от Цонев. Левски български футболен отбор ли е или афробразилска сергия за футболисти? Факти?
От всички тия звезди само Ст.Иванов може да играе в Левски.
-
- Контакти:
Какво обсъждате Атанас Илиев, при условие, че ако бе дошъл в Левски всички тука щяха да мрънкат за какво ни е?
Във вестника пише,че пак искаме Андреа Христов.
Serafim написа:Какво обсъждате Атанас Илиев, при условие, че ако бе дошъл в Левски всички тука щяха да мрънкат за какво ни е?
Идиотите се подиграваха и като подписахме с Панайотов и Г.Костадинов от Берое навремето.
Сега разбирам, че и Шейтанов бил с изтекъл договор. Това лято можехме буквално да си направим половин добър отбор само със свободни българи, но Сирак Насков е запълнил състава със Сангарета, Камдеми, Фабиени, Алдаири, Търдини, Охенета, Икени, Марковичи, Лими, Бали, Джемилита и не може да се отърве от тях, а е платил, за да ги има.
Слушах пресконференцията на сеньора и хич, ама хич не съм с добри впечатления. Угаси и малката искрица, която аз, както повечето левскари, вероятно, имам преди началото на сезона. Да не се лъжем - знаем си положението в родната кочина, но въпреки това началото на всеки нов сезон дава поводи за малко тръпчица, надежди, дори и малко мечти.
А сега какво? Клишета, повърхностни коментари, дискретности, липса на желание за поемане на всякаква отговорност, абе - тотално принизяване на институцията Треньор на Левски. Генчев, Колето Костов, че дори и един Вуцан навремето се справяха по-добре.
Изобщо нямам предвид надуване на розови балони, високопарни слова, сериозни закани и обещания, не - нищо подобно! Ама малко, та малко самочувствие, стратегия и огън, дейва! :evil:
Не знам що се сетих за един бисер на чичкото от Кауфланд, човекът-бонус и най-прост доктор Хонорис кауза на света - сам пипълс кам джъст то пас дъ тайм и ноу уърк, ноу сакрифиси...
А сега какво? Клишета, повърхностни коментари, дискретности, липса на желание за поемане на всякаква отговорност, абе - тотално принизяване на институцията Треньор на Левски. Генчев, Колето Костов, че дори и един Вуцан навремето се справяха по-добре.
Изобщо нямам предвид надуване на розови балони, високопарни слова, сериозни закани и обещания, не - нищо подобно! Ама малко, та малко самочувствие, стратегия и огън, дейва! :evil:
Не знам що се сетих за един бисер на чичкото от Кауфланд, човекът-бонус и най-прост доктор Хонорис кауза на света - сам пипълс кам джъст то пас дъ тайм и ноу уърк, ноу сакрифиси...
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Аз лично специално Стасито го помня и изобщо не съм впечатлен... Нямам спомен този житен бегач да е излъгал някой на скорост!!!! Виж Георги Русев, Виктор Попов и Неделев преди катастрофата бяха играчи според мен за Левски, другото е шлака за мен лично. Нивото в Бг е ниско пичове и честно казано почти никой няма да ни вдигне нивото.