THE G.A.M.E написа:След като сме постигнали целта си ( Генчев, междудругото, говореше за Титла, без тази "цел" да е била потвърдена "отгоре" ) ... Що да е била "грешка" смяната ?tmanolov написа:Па играта на Хулио задоволителна ли ти е? Или пък най-слабо посетения ни мач с делиорманци, откакто имаме "дерби" с тях? За мен беше идиотия да се сменя Генчев, но каза едни думи против припоците и се наложи г.з. да дава отчет където трябва, ерго наложи се да го смени. Нищо лично, просто хазарт и зависимости
И на мен към онзи момент ми изглеждаше глупаво, след като Генчев навърза няколко последователни успеха, макар и минимални, ама си бехме в "играта".
Обаче "продукцията" ни, до колкото я имаше, бе потресаваща.
При испанеца поне имаме "План Б" и когато "тики-таката" не тръгне, сме виждали и дълги подавания, и остри центрирания от крилата.
Докато при Станислав, едно и също, без значение от резултат и това, дали съперникът ни е задушил ....
Съжалявам, ама и Генчев е като Стоилов, долу-горе сам си изяде хляба/мястото ...
защото, когато се държиш като немъж със своите кадри, накрая получваш играещи маочвете на жовота си срещу теб тренери и играчи, като отидат в друг отбор, което, съчетано с нямането ни на пари и крайното неможачество на плеяда "собственици", доведе до това, което се случи в последните 15 години. Сравни това с кадрите на припоците и си направи изводите, ама без клишетата тип ний сме Левски, бааа, нека ни играят на 100%. Първенството е маратон, в който трябва и да си почиваш, ако искаш да го спечелиш - не че ние имаме такива амбиции де :oops: