Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Илиан му било окей да цицка от две места, нямал проблем в това.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Dust написа:Хем мрънка ме, че националите слаби, хем мрънка ме, че БФС иска да играят повече българи в отборите.
Последно какво искаме.
Българите трябва да си заслужат мястото
в отборите
dragoni написа:NOMER14 написа:Помня двете ни победи срещу Гърчолята с 4:0. Тогава не съм знаел, че след години ще стане обратното.
Хората докато си развиваха футбола
ние правихме алъш-вериш
Най-силният ни футболист последните години е резерва в гръцки отбор.
dragoni написа:Dust написа:Хем мрънка ме, че националите слаби, хем мрънка ме, че БФС иска да играят повече българи в отборите.
Последно какво искаме.
в отборите
Тогава защо се мрънка срещу националния отбор и БФС?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
dragoni написа:Dust написа:Хем мрънка ме, че националите слаби, хем мрънка ме, че БФС иска да играят повече българи в отборите.
Последно какво искаме.
в отборите
Но и трябва някой да има желание да ги развива. Първата мисъл на хората във футбола ни е да купят някой чужденец. Ако трябва да давам пример с играчи на Левски, които по никакъв начин НЕ заслужават да заемат мястото на някой български играч, ще отидат няколко месеца в писане.
Иначе после плюем по БФС. Че Лечков, Михайлов, Костадинов и т.н. са адски противни същества е така, но е крайно време и клубовете да започнат да отнасят критики.
NOMER14 написа:Помня двете ни победи срещу Гърчолята с 4:0. Тогава не съм знаел, че след години ще стане обратното.
Станаха Евро шампиони. Олимпиакос взеха ЛнК, ПАО имат загубен финал на КЕШ!?
Сравняваш Москвич с Голф!
Увеличила е силикона ;)
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Погледа е ---> жадна съм :oops: :lol:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
MASTER_COOL написа:Погледа е ---> жадна съм :oops: :lol:
Така жадно гледахте Ганчев когато предложи клуба му да емигрира от Ловеч в София. :)))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"