Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Влезе малкото копеленце на ИИ, горкия няма да го взема да рита с децата...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
dragoni написа:W84me написа:Вили, тъпата, овча глава, каза че нямало как да ни бият :mrgreen:
Маляките находом ще ни унижът
Тоя Тапир каже ли нещо, става обратното винаги. Толкова я "чува"
W84me написа:Влезе малкото копеленце на ИИ, горкия няма да го взема да рита с децата...
За вашата махала не става ли?
Илиан не може да си подреди защитата. А тя му е нарисувана. Тези пишлегари от долните дивзии в Европа са на светлинни години от Чочев.
NOMER14 написа:W84me написа:Влезе малкото копеленце на ИИ, горкия няма да го взема да рита с децата...
За вашата махала не става ли?
В Морската ще чака ред...
ЕЕееееее разбиват те шибаните гърци, падаш 3:0 в 90тата минута и се опитваш да разиграваш в наказателното поле. Ритни я тая топка.
Martinez1948 написа:Кикики
Отбора на бфс , копае нови дълбини.
Осмокласника нали имаше интервю в което гордо заявяваше , че след 2-3 години ще са на друго ниво !
Получи ли се ?
Айде играйте сега с четирима българи
и със осем ще е най добре направо ще истреляме национала
в друга орбита
Помня двете ни победи срещу Гърчолята с 4:0. Тогава не съм знаел, че след години ще стане обратното.
NOMER14 написа:Помня двете ни победи срещу Гърчолята с 4:0. Тогава не съм знаел, че след години ще стане обратното.
Хората докато си развиваха футбола
ние правихме алъш-вериш
Хем мрънка ме, че националите слаби, хем мрънка ме, че БФС иска да играят повече българи в отборите.
Последно какво искаме.
Последно какво искаме.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.