Колко е силен ЛЕВСКИ?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

viroglav
Контакти:

Re: Колко е силен ЛЕВСКИ?

Мнениеот viroglav » 01 мар 2010 16:22

edmon_dantes написа:
viroglav написа:Въпросът в заглавието на темата не е зададен в съотвeтствие с реалността... Би трябвало да е - "Колко e слаб Левски ?", а моят отговор е - много. Ако ги няма уредените мачове от Батков ще се бори за оцеляване в групата , а и за съществуването си въобще... 8-)

Какво оцеляване те гони тебе, бе? Я вземи се прегледай. Слаби сме - да, ама чак пък толкова. Неподготвен се изказа ми се струва.

Много си нервен нещо... От истината явно те е заболяло. Ето , ти сам си го констатирал , че сте слаби... , а "чак колко сте слаби" може да се разбере , ако не си уреждате мачовете в първенството. По добре ти ходи да се прегледаш. 8-)

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 01 мар 2010 16:25

Борбата тоя сезон ще е за 3 място,много трудно можем да станем шампиони.И отново като всяка друга година нямаме добър централен нападател.Пак ще слушаме-"Играхме добре,създадохме много положения ама нямахме шанс да ги реализираме".

Потребителски аватар
lakito7

Мнениеот lakito7 » 01 мар 2010 17:35

За мен проблемът е че откакто Батков махна Мъри нямаме свестен треньор,който така да подготви отбора,че да няма толкова много и в повечето случаи сериозни контузии.Това съм забелязал и съм сигурен,че лошите резултати от есента,за съжаление ще се повторят.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!

http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Мнениеот Gonzo0009 » 01 мар 2010 17:38

Левски не е силен и не се знае кога ще стане такъв.
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 01 мар 2010 18:13

blue avalanche написа:
JimBeam написа:Ще ги видим в 18-ят кръг срещу Литекс колко са силни.След това следва Славия, Локомотив Сф, ние, Черноморец и горе долу е това за в началото и това са мачове един след друг.
Вземете ли по полвината от точките, които би трябвало да вземете в тези мачове значи не ставате за нищо тази година.
Иначе ако паднете от Литекс фактически губите титлата почти 100%

"...Иначе ако паднете от Литекс фактически губите титлата почти 100%..."
И вие!Иначе,като гледам показаното от другите отбори,не виждам нещо чаааак толкова страшно.

Така е, но сега говорим за вас а не за нас ;)
Плюс това нашият мач с тях е едва в 26-ят кръг (4 кръга преди краят) докато вашият е в 18-ят кръг.

edmon_dantes написа:Струва ми се, че ако паднем от когото и да било, не само от Литекс, титлата става трудно достижима. Пък и ловчанлии май не показват кой знае каква игра (визирам мача с Локо Мз).

Някак си не идва да си вадим изводи от мача им с Мездра, защото те не са отбор който да се препостави на някой от първите 5 отбора, а и нагласата е друга.Ако съдим по тази логика то трябва и ние да си правим някакви заключения от вашият мач със Спартак преди дни :)

Всичко ще си проличи колко сили имате в идващите 4-5 кръга и какво ще стане.Много неща зависят от мач Литекс - Левски - губите почти окончателно шансове за титла, ние губим за сега надежда да им съкратим преднината, вие или се доближавате до нас с малко точки или се отдалечавате от нас с доста.

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 01 мар 2010 22:06

Някои казват ,че в мача с Литекс ще видим на какво дередже сме ,но според мен още тази неделя в мача с Миньоро ще се видим какво представляваме ,ако не вземем мача с орките ,мисля да не стъпя на мач до края на сезона :evil:
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

someone
Контакти:

Мнениеот someone » 01 мар 2010 22:15

viroglav написа:Много си нервен нещо... От истината явно те е заболяло. Ето , ти сам си го констатирал , че сте слаби... , а "чак колко сте слаби" може да се разбере , ако не си уреждате мачовете в първенството. По добре ти ходи да се прегледаш. 8-)

Кои мачове са уредени от Батков, може ли да ни ги кажеш, че аз не се сещам ?

someone
Контакти:

Мнениеот someone » 01 мар 2010 22:23

turbogena написа:Някои казват ,че в мача с Литекс ще видим на какво дередже сме ,но според мен още тази неделя в мача с Миньоро ще се видим какво представляваме ,ако не вземем мача с орките ,мисля да не стъпя на мач до края на сезона :evil:

Май повечето песни, които пееш на стадиона не разбираш в действителност какво означават... ти сам си прави сметка за кои става въпрос... Виж ако има организиран протест на всички фенове, както примерно феновете на Лацио протестираха с/у президента, когато стадиона оставаше празен тогава и аз няма да стъпвам на стадиона... но не мисля, че това е решение на проблемите, които несъмнено съществуват в клуба ни... напротив точно на стадиона трябва да отстояваме позицията си и да бъдем още повече и по-силни и да покажем, че ни пука за Левски. :roll:

Потребителски аватар
IVAN.CIPRUS
Контакти:

Мнениеот IVAN.CIPRUS » 02 мар 2010 07:03

Още несме изиграли един мач в първенството и започнаха критиките.Не така бе хора така не става .Да вярно е че не върви играта,вярно е че постояно имаме контузени играчи.Но това не зависи само от Гонзо и компания.Трябва и ние да помогнем с нещо на тези хора,треньори и играчи.За ,Батков няма кво даму помагаме освен по бързо да се махне от ЛЕВСКИ.Запомнете приятели ЛЕВСКИ това сме ние всички заедно фенове,футболисти,треньори и пак фенове ние всички трябва да сме в едно и тогава ще спечелим.А когато критикуваме инападаме своето ние нападаме себеси.Ние сме
България а това значи ЛЕВСКАРИ.Нека всички заедно покажем че сме силни.
А ,ЛЕВСКИ е силен когато има силна подкрепа от своите фенове които са милиони.
АЗ ЕДИН ОТ НАРОДА , СИН КАТО НЕБОСВОДА.
СЪС ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ .

bluelegend

Мнениеот bluelegend » 02 мар 2010 09:32

Левски е трагичен, това е истината и влизане в тройката ще е успех, всяко излишно надъхване за нещо повече е смешно и безпочвено

Върни се в “Левски”