Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот TristaNNN » 05 юни 2025 12:21

LoveAndPeace написа:[youtube]https://youtu.be/cWAMAuPmISg?t=1133[/youtube]
Припоци :o :o :o тоя какви ги говори бе ???

Коя част или времеви откъс да чуем? Ушите ми няма да понесат близо 2 часа припошките празнодумия на тия двамата глупаци и набедения треньор.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 05 юни 2025 12:27

TristaNNN написа:
LoveAndPeace написа:[youtube]https://youtu.be/cWAMAuPmISg?t=1133[/youtube]
Припоци :o :o :o тоя какви ги говори бе ???

Коя част или времеви откъс да чуем? Ушите ми няма да понесат близо 2 часа припошките празнодумия на тия двамата глупаци и набедения треньор.

:lol: :lol: Линка е с точно "илианилиево" време :lol: :lol:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 05 юни 2025 13:12

TristaNNN написа:
delqnski47 написа:.....
Я ми кажи в колко ситуации в последно време си се подигравал на наш резил ПРЕДИ предстоящите ви мачове в Ойропа и не си оставал с пръст в гъза няколко седмици след това. :lol: Ма така хубаво вътре да си го навираш та се налага ветеринаря да идва да го изкарва после. Кажи сега колко са без бой.

Вашите резили като личности, като публика и морал, са толкова дълбоки, че на левскарите няма да ни стигне още двувековна история, за да ви настигнем по позор.
Ма пръста, ма ветеринаря, ала-бала ... плоски опити за бранене на оранжевата амбразура, щото другите мишки се покриха. :)))
Напомням, че след припознаването имате една единствена купичка и много кървави мутренски милиони в канала, за да се дупите на Чорбата и Арда по баражите. :))) Баси кефа е да се гледа унижението на правоприемника на Литекс! Вече не искам да призовавам да ви връщат на Лоич.

За другите не отговарям дали са се покрили, аз се появявам тук горе долу в такива моменти, щот знам, че една друга нечервена мишка е излязла да ни се ''подиграва'', а в едни други моменти го няма именно, щото е мишок. :))) Горе долу тва се случва няколко седмици след ''подиграването''.
Колкото до ''милионите'' дет са отишли в канала няма никакво значение, щото тея пари тези олигарси не са ги изкарали с труд, така че не ги мисли много много :))) Най лесно се хвърлят пари, дет не си ги изкарал.
Последна промяна от delqnski47 на 05 юни 2025 13:16, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 05 юни 2025 13:14

TristaNNN написа:
delqnski47 написа:Само един фен посрещна Интер на летището

https://sportal.bg/news-2025060118212278356

"Ауу, как може българинът да подкрепя само при добри моменти, то те на Запад подкрепяли винаги"
Тука някои сами ли ще се напишат на Стената на срама или да почвам да пиша никове, че толкова съм спорил относно тея малоумни сравнения за тук и там...

Егати безплодния опит да се замаже срамната посещаемост на припоците! :lol: Тръгнали да си сравняват миризливите микренски цървули с миланските боти, леле-мале. :lol:
И това на фона на глупостите на ония мухльовци, де пишеха пропаганди преди финала, че Тирето бил отбора на народа. :)))
За резил сте, бе! Няма ли миризма на купа, аромат титла или бой по говедата, сте от жалки по-жалки!
Разликата между нас и припоците, която никога няма да проумеят радикализираните ви главички, е, че вие сте само и единствено консуматори на успехи, докато ние изпитваме принадлежност към любимия си отбор. Затова и ставате непрестанно за резил. Затова и всякакви мутри вече си правят ташаци с вас и ви вкарват в най-противните тото схеми. Все така да сте!
Тръгнало оранжевото администраторче да сравнява посрещането на Интер на летището в Милано след финал в ШЛ, с обезлюдените оранжеви трибунки... :mrgreen:
Благодаря ти, Боже, че не съм припок!

Когато направите такъв финал и рекорди, да дойдеш да пишеш :))
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 05 юни 2025 13:20

TristaNNN написа:
delqnski47 написа:Само един фен посрещна Интер на летището

https://sportal.bg/news-2025060118212278356

"Ауу, как може българинът да подкрепя само при добри моменти, то те на Запад подкрепяли винаги"
Тука някои сами ли ще се напишат на Стената на срама или да почвам да пиша никове, че толкова съм спорил относно тея малоумни сравнения за тук и там...

Егати безплодния опит да се замаже срамната посещаемост на припоците! :lol: Тръгнали да си сравняват миризливите микренски цървули с миланските боти, леле-мале. :lol:
И това на фона на глупостите на ония мухльовци, де пишеха пропаганди преди финала, че Тирето бил отбора на народа. :)))
За резил сте, бе! Няма ли миризма на купа, аромат титла или бой по говедата, сте от жалки по-жалки!
Разликата между нас и припоците, която никога няма да проумеят радикализираните ви главички, е, че вие сте само и единствено консуматори на успехи, докато ние изпитваме принадлежност към любимия си отбор. Затова и ставате непрестанно за резил. Затова и всякакви мутри вече си правят ташаци с вас и ви вкарват в най-противните тото схеми. Все така да сте!
Тръгнало оранжевото администраторче да сравнява посрещането на Интер на летището в Милано след финал в ШЛ, с обезлюдените оранжеви трибунки... :mrgreen:
Благодаря ти, Боже, че не съм припок!

Няма смисъл да се опитваш да обясняваш на тези промити мозъци. Те дори не разбраха, че половината публика на финала не знаше защо е там, не можеха да изброят дори един играч на отбора без тире, който дойде от Ловеч, просто бяха там заради безплатната екскурзия и подарените тениски. Аз такава пропаганда и масове подаряване на билети и ходене на финал не съм виждал никога, а после се подиграват на Лудогорец за платени фенове и кремвирши.
Не си губи времето, те си мислят, че били гранд, който редовно имал евроуспехи, а всъщност не са никакъв гранд и единствените им евроуспехи последните 30 години са завоюването на последното място в групи на евротурнирите (няколко пъти). После тръгнали да се сравняват отбор играл на 1/4 финал в УЕФА.

DanailG
Контакти:

Мнениеот DanailG » 05 юни 2025 13:28

Serafim написа:Честно казано съм изненадан от назначението на Керкез, предвид амибциите които уж имаха. Ботев имаха силен старт на сезона и добро участие в ЕКТ, но май като по традиция просто хванаха противници по бели гащи още и бяха в по-добра кондиция.
Продадоха му някакви играчи, имаше трусове в Ботев Пд, но не съм го запомнил с нещо, да е показал някакви треньорски качества. Да, надигра Генчев с опълчение. Втория полусезон изглеждаха като отбор, който може да падне от всеки и то с разлика.
Явно ЦСКА-София вече много ги е страх да не се нахендряд на поредното менте, пък бил той и от Иберия и с добра визитка. Залагат на изпитаното - треньор от бивша Югославия, който даже и вече е бил в България.

Kакво добро представяне са имали Ботев в еротурнирите, ти нормален ли си. Тоя е мега смешен треньор, който въобще не отива да води гранд, който се очаква да играе атакуващо и да радва феновете. Жалко за милионите на Папазки. Това ще е поредния загубен сезон за тирето.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 05 юни 2025 13:33

Да беше само това. :mrgreen: В часовете преди финала трябваше да ходя напред-назад с метрото и какво установих: от 40-50 припока, които видимо отиваха на мача, я имаше двама-трима с екип на Тирето, я не. Масово нахлузили кой каквото имал червено в гардероба, без да броим тия с менте фланелките от Илиянци, и те двама-трима. :lol: Шалове два-три. Един от тия безплатните на А1, един плетен от някоя баба или дете в час по трудово и третия дамски, като притурка на някаква туника. :lol:
Егати отбора на народа на Тирето, егати любовта от дете, егати вечно верните, егати любовта на живота!
Не закривай! 8-)
Позорът трябва да продължи още дълго!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

AntonToni
Контакти:

Мнениеот AntonToni » 05 юни 2025 13:47

Бахти и комплексираните говеда,единия ходил на и около стадиона ,да пита хората как се казват играчите,другия обикалял с метрото цял ден,да брои шаловете и да гледа плетката :mrgreen:

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 05 юни 2025 13:53

Купона "Аз мразя Тире с пълна сила и нищо друго за мен няма знаение " продължава с пълна сила.

Сладури :P
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

ElCochino
Контакти:

Мнениеот ElCochino » 05 юни 2025 13:55

delqnski47 написа:
TristaNNN написа:
delqnski47 написа:.....
Я ми кажи в колко ситуации в последно време си се подигравал на наш резил ПРЕДИ предстоящите ви мачове в Ойропа и не си оставал с пръст в гъза няколко седмици след това. :lol: Ма така хубаво вътре да си го навираш та се налага ветеринаря да идва да го изкарва после. Кажи сега колко са без бой.

Вашите резили като личности, като публика и морал, са толкова дълбоки, че на левскарите няма да ни стигне още двувековна история, за да ви настигнем по позор.
Ма пръста, ма ветеринаря, ала-бала ... плоски опити за бранене на оранжевата амбразура, щото другите мишки се покриха. :)))
Напомням, че след припознаването имате една единствена купичка и много кървави мутренски милиони в канала, за да се дупите на Чорбата и Арда по баражите. :))) Баси кефа е да се гледа унижението на правоприемника на Литекс! Вече не искам да призовавам да ви връщат на Лоич.

За другите не отговарям дали са се покрили, аз се появявам тук горе долу в такива моменти, щот знам, че една друга нечервена мишка е излязла да ни се ''подиграва'', а в едни други моменти го няма именно, щото е мишок. :))) Горе долу тва се случва няколко седмици след ''подиграването''.
Колкото до ''милионите'' дет са отишли в канала няма никакво значение, щото тея пари тези олигарси не са ги изкарали с труд, така че не ги мисли много много :))) Най лесно се хвърлят пари, дет не си ги изкарал.

А най-лесно се харчат чужди пари, при вас върлува мнението, че някой ви е длъжен и трябва да си изсипва милиончетата в тая каца без дъно, дето наричате отбор. Ама затова сте на тоя хал и ви се подиграваме.

Върни се в “Левски”