Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот k20dan4o » 04 юни 2025 21:56

Serafim написа:Честно казано съм изненадан от назначението на Керкез, предвид амибциите които уж имаха. Ботев имаха силен старт на сезона и добро участие в ЕКТ, но май като по традиция просто хванаха противници по бели гащи още и бяха в по-добра кондиция.
Продадоха му някакви играчи, имаше трусове в Ботев Пд, но не съм го запомнил с нещо, да е показал някакви треньорски качества. Да, надигра Генчев с опълчение. Втория полусезон изглеждаха като отбор, който може да падне от всеки и то с разлика.
Явно ЦСКА-София вече много ги е страх да не се нахендряд на поредното менте, пък бил той и от Иберия и с добра визитка. Залагат на изпитаното - треньор от бивша Югославия, който даже и вече е бил в България.

Просто взеха треньор, който да предизвика най малко негативни мнения сред разклатените им фенове. Страх лозе пази. Проучвали, проучвали, накрая оня ден в неделя па се спрели на него.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 юни 2025 23:13

delqnski47 написа:.....
Я ми кажи в колко ситуации в последно време си се подигравал на наш резил ПРЕДИ предстоящите ви мачове в Ойропа и не си оставал с пръст в гъза няколко седмици след това. :lol: Ма така хубаво вътре да си го навираш та се налага ветеринаря да идва да го изкарва после. Кажи сега колко са без бой.

Вашите резили като личности, като публика и морал, са толкова дълбоки, че на левскарите няма да ни стигне още двувековна история, за да ви настигнем по позор.
Ма пръста, ма ветеринаря, ала-бала ... плоски опити за бранене на оранжевата амбразура, щото другите мишки се покриха. :)))
Напомням, че след припознаването имате една единствена купичка и много кървави мутренски милиони в канала, за да се дупите на Чорбата и Арда по баражите. :))) Баси кефа е да се гледа унижението на правоприемника на Литекс! Вече не искам да призовавам да ви връщат на Лоич.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 юни 2025 23:25

delqnski47 написа:Само един фен посрещна Интер на летището

https://sportal.bg/news-2025060118212278356

"Ауу, как може българинът да подкрепя само при добри моменти, то те на Запад подкрепяли винаги"
Тука някои сами ли ще се напишат на Стената на срама или да почвам да пиша никове, че толкова съм спорил относно тея малоумни сравнения за тук и там...

Егати безплодния опит да се замаже срамната посещаемост на припоците! :lol: Тръгнали да си сравняват миризливите микренски цървули с миланските боти, леле-мале. :lol:
И това на фона на глупостите на ония мухльовци, де пишеха пропаганди преди финала, че Тирето бил отбора на народа. :)))
За резил сте, бе! Няма ли миризма на купа, аромат титла или бой по говедата, сте от жалки по-жалки!
Разликата между нас и припоците, която никога няма да проумеят радикализираните ви главички, е, че вие сте само и единствено консуматори на успехи, докато ние изпитваме принадлежност към любимия си отбор. Затова и ставате непрестанно за резил. Затова и всякакви мутри вече си правят ташаци с вас и ви вкарват в най-противните тото схеми. Все така да сте!
Тръгнало оранжевото администраторче да сравнява посрещането на Интер на летището в Милано след финал в ШЛ, с обезлюдените оранжеви трибунки... :mrgreen:
Благодаря ти, Боже, че не съм припок!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 юни 2025 23:53

Явно Тирето е магнит за престъпници, мръсници и подлеци - от шефа, та чак до редовия припок.

"Не искам да коментирам тези слухове. Имам договор с Ботев и съм тук, за да работя. Обичам Пловдив и съм благодарен за отношението на феновете към мен. Моят договор е до 2026 година и тук ми е добре. Ако водя друг отбор, той няма да е в България."

Предишният физкултурник също беше с армейска чест, мъжкар, истински борец и пример за подражание. :mrgreen:
Къде да повърна?! Тирето и всички свързани с него са гнусно отражение на всичко мерзко, низко, мутренско, нечестно и незаконно!
[offtopic]

DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 05 юни 2025 00:43

tmanolov написа:
Dust написа:Керкез в случая не предава никой. Ако някой може да се чувстван излъган, то това са поляците.
Ботев на първо време да си оправят положението в клуба, че нещата хич не са добре.

Предава и то много, но феновете на ботевЪ са си припоци по душа, така че ще му простят и ще му пляскат. Както пляскаха на Любче Ташакий, а псуваха Мъри - те са си такива. Ако Керкенезът иде при припоците, ще последва съдбата на Бруно-то и после ще защитава магистратура в Хебър, хадйе в Ботев Враца :geek: Но пък парите са си пари - питайте КюрдЪ или г.з./гибонЯ

Че те половината от вашите фенове си го псуват Мъри „предателя“, това по твоята логика ги прави припсове по душа ли?
Do Something Different!

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 05 юни 2025 07:52

Eminem написа:
realno написа:Вече ще се хвалите на копейките по руските сайтове, че сте горди европейци пазаруващи с евро. Бъдете сигурни, че ще ви завиждат. Хахахаха.

Комплексите за малоценност са ваша запазена марка. Хвалете се вие.

Какви саботажи, няма нужда от такива. Като видиш какви олигофрени са в партията и ти става ясно за какви неможачи и тъпанари става въпрос. Двамата ви лидери - Кирил Петков дори не може да говори и има повече изцепки от "Ту-Ту"! А другият - лодкарят, който тръгна да превзема Росенец, седна на ку*а и на Доган и на Пеевски!
Вие сте пълен позор, няма нужда някой да ви саботира.

Я отговори на този въпрос - какво стана със съдебната ви реформа? Само тук става ясно колко сте несъстоятелни!

Затова и основните подкрепящи ппдб са лгбт.

Всеки е свободен да гласува за ПП-ДБ. Заради недостатъците на демокрацията или че някой злоупотребява с нея, няма как да подкрепя фашистки, антисемитски, путинофилски партии, които се стремят към диктатура и същевременно са патерици на ГЕРБ и Дебелото напало. Ако на някой не му харесва демокрацията със всичките й недостатъци, може да се възползва от свободата, която позволява и да емигрира в любимите ви Русия, Беларус, С.Корея, Венецуела, Куба или друго по избор диктатури. Там ще ви "хареса" и ще драпате да се връщате в "лошата" демокрация. Не ви увря акъла след 45 г диктатура.
А относно съдебната реформа питай саботьорите на Резидентна, банкянския и техните патерици в КС.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 05 юни 2025 08:17

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

ElCochino
Контакти:

Мнениеот ElCochino » 05 юни 2025 09:30

realno написа:Всеки е свободен да гласува за ПП-ДБ. Заради недостатъците на демокрацията или че някой злоупотребява с нея, няма как да подкрепя фашистки, антисемитски, путинофилски партии, които се стремят към диктатура и същевременно са патерици на ГЕРБ и Дебелото напало. Ако на някой не му харесва демокрацията със всичките й недостатъци, може да се възползва от свободата, която позволява и да емигрира в любимите ви Русия, Беларус, С.Корея, Венецуела, Куба или друго по избор диктатури. Там ще ви "хареса" и ще драпате да се връщате в "лошата" демокрация. Не ви увря акъла след 45 г диктатура.
А относно съдебната реформа питай саботьорите на Резидентна, банкянския и техните патерици в КС.

Обяснявай им на тези промити комунистически мозъци. Роб веднъж - роб винаги. ПП-ДБ имат много недостатъци и никой не го отрича, но като гледам другите мафиоти и ми се повръща.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 05 юни 2025 11:02

[youtube]https://youtu.be/cWAMAuPmISg?t=1133[/youtube]
Припоци :o :o :o тоя какви ги говори бе ???

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 05 юни 2025 11:43

LoveAndPeace написа:[youtube]https://youtu.be/cWAMAuPmISg?t=1133[/youtube]
Припоци :o :o :o тоя какви ги говори бе ???

Не се учудвам. Вирусът на припощината и предателството върлува не само сред "винаги верните", но и сред футболистите. Няма хапче за тази болест. Както няма хапче и за лечение на путлеризма. :)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Върни се в “Левски”