Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли
Георгиатанасовщината с нови висоти :mrgreen:
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tmanolov написа:нека пак го кажа - няма 11 поредни мача без победа:
- първо, защото между всичките тези мачове беше двубоят за купата с Вихрен, който спечелихме
- второ, защото сред тези 11 мача за първенство имаше отложени кръгове, т.е. не са поредни
Аман от припощки опорки за нещо, което се е случило съвсем скоро!
Иначе Коиса е съвършено прав - идеята на Мъри беше да се играе срещу силни (оркски) отбори и да се продаде някой играч на тях - отчаяните времена изискват отчаяни мерки! Но едни умнокрастави "левскари", които обичат Украйна повече от отбора "на сърцето си", прецекаха нещата - ще е много интересно, ако се паднем с Шахтьор (от Донецк, между другото), те за кого ще са, но да не задавам риторични въпроси и да не политизирам темата!
Мъри спаси този отбор от фалита и вдъхна надежда на феновете. След него има само канибализиране на остатъците, след лудия кАсмет на КолЮ в ЕКТ. Път напред и надежда няма, остава ни само да се молим г.з. да си иде по какъвто и да е начин, а с него и смешното спонсорче.
Не ти ли писна да пишеш само едни и същи глупости, примесени и тук-там с някой факт за цвят? Истина няма да станат, но за сметка на това доказваш колко си несложен, повтаряйки ги като папагал.
ElCochino написа:Не ти ли писна да пишеш само едни и същи глупости, примесени и тук-там с някой факт за цвят? Истина няма да станат, но за сметка на това доказваш колко си несложен, повтаряйки ги като папагал.
Да си умнокрастав очевидно е диагноза, а да си многоников умнокрастав, граничи с олигофрения. За пръв и надявам се последен път ще използвам функцията на форума, за да те блокирам и да не ти чета полюциите - не го считам за правилно, но с клинични случаи явно следва така да се процедира. Бъди здрав и все така умнокрастав
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Интересно кои са ми другите никове, иначе ще се радвам, че няма да ме четеш. Направо ще взема да се почерпя по повода. Както ще заявя за пореден път - над 10 години съм чел форума като гост и познавам полюциите на доста от потребителите. Зад образа, който лъскаш, очевидно седи социопат и човек без никаква емпатия, но страхотно самочувствие. Жив и здрав!
ElCochino написа:Интересно кои са ми другите никове, иначе ще се радвам, че няма да ме четеш. Направо ще взема да се почерпя по повода. Както ще заявя за пореден път - над 10 години съм чел форума като гост и познавам полюциите на доста от потребителите. Зад образа, който лъскаш, очевидно седи социопат и човек без никаква емпатия, но страхотно самочувствие. Жив и здрав!
И ти си намерил да спориш с радиото. Тоя е като Черна станция, не му се занимавай с тъпотиите.
- blue avalanche
- Контакти:
LoveAndPeace написа:blue avalanche написа:Тук, обаче, е забавно. Току що разбрах, че Уелтън бил някакъв "Марадона". Вкарвал с ляв, десен, глава, задна ножица, минавал ги по 3-4... :) :) :)
Уелтън е с коеф. мачове/голове 0.21 в Левски.
Паулиньо - 0.23
Чудя се - ако Уелтън беше "Марадона", кой ли беше Паулиньо? :) :) :)
В царството на слепите едноокия е цар.
За Левски и нивото ни , Уелтън беше Марадона.
И въобще не става въпрос за коефициента му мачове/голове.
Когато поемеше топката сектора се изправяше , а ако пуснеш запис на някой мач ще видиш , че противниковия треньор обикновено пращаше 3ма човека в зоната му.
Секторът както се е изправял, така и тихичко си е сядал. В болшинството от случаите. Уелтън нещо "Радостта на народа" ли беше? Искренов 2.0?
Смятай колко ниско е паднала летвата.
Такава радост беше, че сега е в девета глуха в Япония.
ikar написа:Не знам за какво си чишим езиците и коментираме тази велика игра футбола, когато за два дена в нашите медии се натъкваме на две значими заглавия ?
Ботев Пловдив остава на улицата 40футболисти ?
Днес " ЦСКА1948 се раздели със 27 футболисти?
Къде е дъното на този наш футбол никой не знае ?
Тези измислени рембрандирани отбори, взели имената на известни такива, каква роля имаха в шампионата последните години. От кого вземаха точки и на кого ги подаряваха.
Левски, Славия и Морето са единствените нерембрандирани отбори.
Ако спряганият за Левски бразилец, наричан от журналята "магьосник" е този: "Рилдо трудно се задържа в един отбор до момента в кариерата си. Той е бил собственост на Гремио до лятото на 2023 година, но е даван два пъти под наем - в Бразил Пелотас и Баия. След това е продаден в Санта Клара, където играе един сезон и не успява да се наложи. Следва шестмесечен наем в Портимонензе и още един такъв в бразилския Жувентуде. В средата на 2024 година е преотстъпен в Гояс, а първата половина на тази година престоява в Португеза." то се питам има ли смисъл от четвъртодивизионни ритнитопковци които практикуват шестмесечни престои в различни отбори. Някой от тримата овластени на Герена запита ли се защо настоящите собственици в началото се дърпаха, а сега са съгласни на сделка? За мен отговора е един: защото никой не го иска. Това ми мяза на схема за обогатяване на определени хора при евентуална продажба и то при положение, че го закупим. А ако действително цената му е 500 хил. Е + сериозната заплата за колко трябва да се продаде? Ами ако е под наем?