Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Без цензура!

Мнениеот damyanov1963 » 01 юни 2025 14:13

W84me написа:
damyanov1963 написа:Тия па Интер, скапаха ми вечерта!

Като пребит съм днес. Нещо генерално се обърка снощи...

Толкова си можеме, царе сме на изцепките, помня една година в групите на ШЛ бихме Арсенал в Лондон с 3:0, а след това в Милано паднахме с 1:5.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 01 юни 2025 14:15

realno написа:"За първи път в историята си ЦСКА пропуска участие в турнирите в две поредни години, което да се дължи изцяло на резултатите му на терена, а не на административни причини."

Уникално! Ловешкия позор петни името на ЦСКА! :)

Какво е усещането две години подред да не се класираш за ЕКТ? Били споделил ? Все пак имате опит ?

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 01 юни 2025 15:56

gihuelo написа:
realno написа:"За първи път в историята си ЦСКА пропуска участие в турнирите в две поредни години, което да се дължи изцяло на резултатите му на терена, а не на административни причини."

Какво е усещането две години подред да не се класираш за ЕКТ? Били споделил ? Все пак имате опит ?

Ще се опитам да обясня така, че дори ти да ме разбереш. :)
Предполагам усещането е различно когато си пред фалит, но когато си убиеш клуба заради дългове и припознаеш друг клуб заради обещание за златен дъжд, купи и титли, а не се класираш дори за ЕКТ, предполагам усещането е различно. За второто ти ще кажеш. :)))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 01 юни 2025 17:35

realno написа:
gihuelo написа:

Предполагам усещането е различно когато си пред фалит, но когато си убиеш клуба заради дългове и припознаеш друг клуб заради обещание за златен дъжд, купи и титли, а не се класираш дори за ЕКТ, предполагам усещането е различно. За второто ти ще кажеш. :)))

Ами ти кажи какво е усещането две години подред да не играеш в ЕКТ пък аз ще ти кажа дали при нас е различно.
Знам че си един от най-неумните във форума , но няма как да ти го обясня по-лесно.

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 01 юни 2025 19:13

Микренци, къде е Европата? :lol: Всичко ви се върна, след като си позволихте да сложите онзи гнусен транспарант по време на финала за Купата. Гледах края на вчерашния мач по няколко пъти и още съм широко ухилен. 8-)

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 01 юни 2025 19:23

gihuelo написа:
realno написа:
gihuelo написа:

Ами ти кажи какво е усещането две години подред да не играеш в ЕКТ пък аз ще ти кажа дали при нас е различно.
Знам че си един от най-неумните във форума , но няма как да ти го обясня по-лесно.

Викаш с течение на времето палачинката се обръща и всичко се връща.
Така е, живота и времето са едно въртящо се вертикално колело.
В един момент си на върха, а опонента ти е на дъното, в следващия си разменяте местата и така...
Това не се отнася само за футбола, а изобщо.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 01 юни 2025 20:11

delqnski47 написа:
TristaNNN написа:
MASTER_COOL написа:
TristaNNN написа:- Никой читав футболист няма да иска да дойде в Измамата

Много бързаш
Достатъчно е само да си види банковата сметка и едно клипче с едни 40000 ;)

Разбирам, че ви боли от поредния позор, но така и не се научихте, че тука в тоя форум сме две-три говеда, чиито неприятни за вас прогнози за Тирето често се сбъдват. ;)

Ако бяхте малко повече от ''говеда'', щяхте да запомните, че накрая всеки път ние се смеем последни... ;)

Да, да ....знам. И в скоро време ЦесИкатУ ще се върне там, където му е мястото. До болка позната сива, радикална припошка демагогия, която слушам от 09.09.2016, докато резилите се нижат един след друг. :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 01 юни 2025 20:23

gihuelo написа:....

Определено е неприятно, но предвид, че беше по-важно да спасим клуба си от фалит и лайнарщини, то може да се преглътне. Сега като погледнем назад, спокойно можем да кажем, че левскарите излязохме от ситуацията с чест, любов и гордост - на практика непознати слова за припоците, които побързаха да убият четирибуквието след обещания за титли, купи, супи и т.н.
Сега вие трябва да кажете какво е усещането разни мутри да наливат кървавите си милиони в Тирето и накрая да го правят за резил с уговорени мачове, докато им седите пред циповете. :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 01 юни 2025 20:45

Моето възпитание е такова никога да не ритам съперник, когато е паднал на земята. Ритам го, когато е изправен на крака и е в силата си ;)
Кой разбрал, разбрал 8-)
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 01 юни 2025 21:08

Вълчан написа:Томаш си свърши работата. Пое ги във зоната на баражите за изпадане един вид. Докара ги до финал за купата и реален мач за Европейските турнири. Отборът макар и да не показваше постоянство взе да се променя към по добро. Но Българските фенове много бързо разкриват всички треньори и айде да се махат още на 6-7 месеца. Не е само при ЦсКа това.С интерес очаквам следващият специалист които ще се омотае в нашата действителност. Чета днес изказване на Стойчо Младенов. Егати двуличният плъх.

Направиха безпрецедентна селекция, а това беше за мен най-слабият сезон в историята. В Левски играят няколко полуаматьори, а сме втори, смятай за какво иде реч. За тях е провал, независимо, че е дошъл при 1-0-5. Само 6 мача са това. Стоилов дойде при сходни условия, 2-0-6, ако не бъркам и в последният кръг игра за бронза, а и вече беше взел купата

Върни се в “Левски”