Левски си връща Рупанов, Чандъров остава в Септември
Участникът в Лига Европа – Левски, си връща Борислав Рупанов, научи Дарик радио.
Нападателят бе преотстъпен на Септември за изминалия шампионат. Другият пратен в отбора, ръководен от Николай Митов - Асен Чандъров, ще си продължи там, макар и при нов треньор. Ники Митов засега няма отбор и още изчаква оферти.
Борислав Рупанов бе от водещите голмайстори през изминалия шампионат и ще започне на 11 юни подготовка с Левски.
Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли
Венелин написа:Съмнявам се Генчев да даде Аралица, след като изгониха Св. Диков преди 1 ден, а той ще играе с двама нападатели. На мен Кошмара от Берое ми харесва повече и ще ни пасне на стила на игра.
Той Генчев едва ли ще има тежката дума при трансфер, та ако шефовете решат, ще дадат Аралица срещу доплащане, разбира се. Проблема е, че нашите шефове няма да го искат, щото толкова им е акъла. Ако са искали да са го взели, преди да отиде в Локо Сф, щото гаранция и на нас е предлаган.
А Кошмара от Берое има кошмарна цена , посилна за Литекс или Лц. На нас не ни е по джоба.
Този Аралица е същият бастун като Колев.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Добре дошъл на Кирилов! Добър трансфер.
-
- Контакти:
vvessel написа:Венелин написа:Съмнявам се Генчев да даде Аралица, след като изгониха Св. Диков преди 1 ден, а той ще играе с двама нападатели. На мен Кошмара от Берое ми харесва повече и ще ни пасне на стила на игра.
Той Генчев едва ли ще има тежката дума при трансфер, та ако шефовете решат, ще дадат Аралица срещу доплащане, разбира се. Проблема е, че нашите шефове няма да го искат, щото толкова им е акъла. Ако са искали да са го взели, преди да отиде в Локо Сф, щото гаранция и на нас е предлаган.
А Кошмара от Берое има кошмарна цена , посилна за Литекс или Лц. На нас не ни е по джоба.
И аз си мисля, че Генчев няма да е фактор. Вероятно ще е трансфер-размяна и някакъв % от бъдеща продажба. Аралица сигурно взима 5000лв. в Локо Сф, а в Левски ще взима поне двойно и ще се разсмърди много бързо, Генчев ще го забие на пейката и клуба ще му плаща заплата само...
vvessel написа:Венелин написа:Съмнявам се Генчев да даде Аралица, след като изгониха Св. Диков преди 1 ден, а той ще играе с двама нападатели. На мен Кошмара от Берое ми харесва повече и ще ни пасне на стила на игра.
Всичко е въпрос на преговори. Кой казва, че трябва да го купим на 100%!? Може да го вземем под наем, част от правата, да предложим български футболисти - Берое имат 1 българин, като изключим юношите, а едва ли ще платят 400 хил. Тук е мястото на ръководството да покаже бизнес нюх.
Венелин написа:vvessel написа:Венелин написа:Съмнявам се Генчев да даде Аралица, след като изгониха Св. Диков преди 1 ден, а той ще играе с двама нападатели. На мен Кошмара от Берое ми харесва повече и ще ни пасне на стила на игра.
Всичко е въпрос на преговори. Кой казва, че трябва да го купим на 100%!? Може да го вземем под наем, част от правата, да предложим български футболисти - Берое имат 1 българин, като изключим юношите, а едва ли ще платят 400 хил. Тук е мястото на ръководството да покаже бизнес нюх.
Да,май така се получава,все едно си купуваш въглеродни квоти.
Какви времена доживяхме
САМО ЛЕВСКИ!
Да,май така се получава,все едно си купуваш въглеродни квоти.
Какви времена доживяхме
Ако сте недоволни, вадете отбора и отивайте в Малта, например. Там отборът ще е шампион. А не, чакай...
Никой не е задължен да играе в българското първенство!
- MASTER_COOL
- Контакти:
MASTER_COOL написа:Може да е на 33, но вече си имате крило ! След Уелтон такова липсваше
Кирилов: Досега не съм играл в огромен клуб като Левски, доближавам се като стил до Уелтон
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
- blue avalanche
- Контакти:
Венелин написа:Всичко е въпрос на преговори. Кой казва, че трябва да го купим на 100%!? Може да го вземем под наем, част от правата, да предложим български футболисти - Берое имат 1 българин, като изключим юношите, а едва ли ще платят 400 хил. Тук е мястото на ръководството да покаже бизнес нюх.
1. Ние много българи ли имаме, че ги раздаваш с лека ръка?
2. На Берое ще му трябват българи за титуляри, а не някакви изплющяци, които да търкат пейката. Ние колко такива можем да им предложим? Възниква и резонният въпрос: като са готови за титуляри, ние що не ги пускаме?
3. Какво значи "като изключим юношите"? Защо "изключваме" юношите? В един отбор пенсионери ли трябва да играят?