Май съм луд, но само на мен ли въпросното правило за 4 българи ми се се струва противозаконно? Нали именно заради това преди години БФС въведоха правило вратарите да са само от ЕС, защото, ако са само БГта се води като лимитиране на правото за свободен пазар на труда?
Друг е въпроса, ако никой не го сезира (а едва ли някой иска да си прави такава анти-реклама) то изобщо ще бъде ли повдигнато някога като въпрос който да бъде решен от съдилища?
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Левски: Всичко около клуба
Ако клуб реши да излезе от правилото, и заяви това още в началото на кампанията, ще заплаща глоба в края на сезона от 400 хиляди лева, които след това солидарно ще бъдат разпределени на клубовете, спазващи това правило.
Клуб, обявил, че ще спазва изискването на БФС, но в последствие не спази това правило за четирима български титуляри, ще инкасира служебна загуба с 0:3 за конкретния двубой.
„Минимум в групата попадат по 5 български, един минимум 21-годишен, 4 стартират. 21-годишният може да остане резерва, може да играе. Всеки треньор решава колко от тези играчи колко време ще стоят на терена“, сподели Георги Иванов.
Няма и определен период за играчите, които влизат като титуляри. Треньорите могат сами да определят кога и как да използват тези българи на терена.
Символична ми се види глобичката, за джобовете на Луноходец и тирето. Останлите по ще се съобразят и е донякъде нормално, не е редно Крумовград да ми излиза с 10 чужденци титуляри.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Странджата
- Контакти:
Re: mikata
А он-лаин може ли някак - Ивков не е заслужил поклон и вечна памет само от софиянци ...
- Странджата
- Контакти:
Ако клубът смята решението за противозаконно, може да го обжалва. Докато върви процесът, ще губи служебно. Ако подпише декларацията, той се съгласява с нейната противозаконност и е непродуктивно после да я атакува като неконституционна.
Има нужда от подобно правило, не може да продължава това и селските отборчета да играят с 8-9 чужденци! Ще дойде момент, в който ще трябва да внасяме и играчи за нац. отбори.
Има достатъчно либерали-безродници, които с радост ще сезират.
Друг е въпроса, ако никой не го сезира (а едва ли някой иска да си прави такава анти-реклама)
- LoveAndPeace
- Контакти:
Eminem написа:Има нужда от подобно правило, не може да продължава това и селските отборчета да играят с 8-9 чужденци! Ще дойде момент, в който ще трябва да внасяме и играчи за нац. отбори.Друг е въпроса, ако никой не го сезира (а едва ли някой иска да си прави такава анти-реклама)
:lol: :lol: :lol:
След сезиране или заплаха от сезиране се случиха:
BUL;3 --> Дунав Русе в Европа
Отнемането на лиценза на ЦСКА и Левски в пресявките за ШЛ
Нередовния Михтарски и служебната загуба на ЦСКА
Либерали-безродници :lol: :lol: предполагам ?
Тоест отбор, който има амбиции за нещо и финанси казва не ме устройва. Ето ви 400 000. Няма грижи от там нататък другите отбори са неравнопоставени освен финансово, защото нямат пари за скъпи играчи и в избора на играчи. Не може да имаш 5 българи, които да са готови да играят и да се молиш да не се контузят или да са наказани 2 в един и същи мач. Не може така да им гарантираш и постоянно да са титуляри. И в един хубав момент се налага да излизаш с момчета от школата, които освен млади и неопитни са физически и тактически неподготвени. Тоест сега е момента да се заяви кой отбор има амбиции и пари да играе в евротурнирите. Да се бориш да не изпаднеш и да имаш 7-8 чужденци титуляри обаче никога не е било оправдано. Така поне опашкарите ще играят с повече българи. От сега знам 2 отбора, които ще си платят, защото това е нищо. То всеки мач ни глобяват за нецензурни думи. Останалите глоби даже няма да ги споменавам. Не е това начина да гарантираш на по-некадърен, че ще играе, защото е от определена държава. За да пускаш 4 човека ти трябва да имаш 10 българи, които да могат да влизат поне като резерви. Тоест ние по никакъв начин ги нямаме. Аз искам да върнат Бачев и Рупанов и да ги пускат поне като резерви, но не без да си заслужават мястото. А Чандъров изобщо не разбирам защо се споменава, той не е футболист, който да е за топ 5 отборите в България. Ако Станислав Иванов иска и има вариант да дойде може да е полезен. Какво стана с бъдещия носител на златната топка Дани Начев? Къде е перлата на А група, която изпуснахме така лековато още ли е в Спартак Варна някой знае ли? Ако някой заслужава да играе с качества и раздаване нека играе. Това ми звучи като гарантирани еди си колко процента студенти от някакъв произход, тоест не защото са били по-добри в изпитите, учили са повече, а защото имат такъв произход. Е това ако не е сбъркано. Не може да си в школата да се наливаш, да не спазваш режими, да не се раздаваш и да ти се дава да играеш за сметка на някой който е по-добър. Това е смисълът на пазарната логика. Докажи се играй и всички ще спечелят.
Глобата от 400 Хил. лв за някои е много, но за олигархичните каузи и оранжеви лъжи е малко. Глобата трябва да бъде процент от бюджета и отнемане на точки.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
LoveAndPeace написа:Либерали-безродници :lol: :lol: предполагам ?
Кой най-много изрева след изказването на Гонзо, че в националния ще играят само българи? Либералите-безродници. Ти също изрева тогава.
- LoveAndPeace
- Контакти:
Eminem написа:LoveAndPeace написа:Либерали-безродници :lol: :lol: предполагам ?
Кой най-много изрева след изказването на Гонзо, че в националния ще играят само българи? Либералите-безродници. Ти също изрева тогава.
Само БЕЛИ българи :lol: има лека разлика
При положение , че е играл с Лусио (национал на България) и че в отбора , който го направи това което е има младо момче пак национал на България , НО тъмнокож.