https://en.wikipedia.org/wiki/2025%E2%8 ... opa_League
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Това се появи по-рано днес, но може да има условности:

Ай чиститу !
Ще започваме от Лигата. Пък ако се лигавим ще ни пращат на Конференция.
Направо съм изненадан от играта на Лц. Взеха мача почти в стил Славия, но на Йовичевич вероятно това му е стила. Ама все тая, нали ще се излагаме поне срещу два съперника. Ако имаме късмет и срещу три ;)
Ще започваме от Лигата. Пък ако се лигавим ще ни пращат на Конференция.
Направо съм изненадан от играта на Лц. Взеха мача почти в стил Славия, но на Йовичевич вероятно това му е стила. Ама все тая, нали ще се излагаме поне срещу два съперника. Ако имаме късмет и срещу три ;)
Успех на нашите в борбата им в Лига Европа.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
-
- Контакти:
4 мача гаранте баце. Цурето може да го д..а. Черно море- Цура бараж баце :mrgreen: у Варна. Сега ще видим Илийката как ще сваля гащи за смях и резил. :mrgreen:
- metodito
- Контакти:
Вълчан написа:Нямали история. Егати неадекватното мнение. Тези влизат редовно в Европа...шампиони са не знам колко години подред. Имат база мечта дори и за отбори от Европа. Да ...млад отбор са, но като постижения за този период отнасят всички. Това ,че си клуб на 50-80 години не те прави нещо особено ако нямаш постижения.Зелените от доста години си я пишат историята и то прекрасно. Не им пренебрегвайте труда и средствата които са вложили. Да не съм пророк но поне още 2-3 години няма кой да ги пипне в България.
Гледайки мачовете им с тях във времето, как смяташ, тези титли всичките честни ли бяха? Да не говорим колко лоша услуга правят на българския футбол. С чужденците, именно с добрите игри в Европа, които заблуждават, че все още имаме футбол. Вината на "Левски" да бъде засенчен от тях е изцяло на "Левски".Мъри при първия си престой дали нарочно или принуден от обстоятелства налучка Пътя. И дойдоха успехите. Вторият... кой знае, какво щеше да направи... А историята, във футбола е като в света. Имаш си константи и някакви временни звезди. ПСЖ - от 70-те. Колко титли имат в Европа? А Сити? РБ Залцбург? Е, от другата страна са Милан, които не ги виждам скоро да се върнат на върха в Европа... У нас футболът е отражение на случващото се в страната. ЦСКА не ме интересуват, но "Левски" бе овладян от мафията. Когато тя го пусне, когато пусне България, нещата ще се оправят. Дотогава шпалирчета и така. А надигнем ли глава. Както казах, ще има "Левски" се взриви".
А навремето колко титли на Цска и Левски бяха честни. На Локо Пловдив...Литекс....Берое....все подпрени купи и то от водещите софийски грандове.
kempesmario написа:4 мача гаранте баце. Цурето може да го д..а. Черно море- Цура бараж баце :mrgreen: у Варна. Сега ще видим Илийката как ще сваля гащи за смях и резил. :mrgreen:
За целта трябва да ошамарим Морето насред Варна или равен в краен случай. Но съм сигурен, че са се подготвили със съдия, а на нашите няма много да им се играе, та по- вероятно е Арда да изядат хурката с баража.
Левски ще е съперникът на Лудогорец за Суперкупата на България през сезон 2025/26. Това стана ясно след финала за Sesame Купа на България.
Според новия правилник, ако даден отбор спечели дубъл, негов съперник вече не е финалистът за Купата, а вицешампионът, в случая Левски.
dsport.bg
Според новия правилник, ако даден отбор спечели дубъл, негов съперник вече не е финалистът за Купата, а вицешампионът, в случая Левски.
dsport.bg
- metodito
- Контакти:
Вълчан написа:А навремето колко титли на Цска и Левски бяха честни. На Локо Пловдив...Литекс....Берое....все подпрени купи и то от водещите софийски грандове.
За ЦСКА, не знам. Гледал съм техни мачове само с "Левски".Разбирам гледната ти точка и имаш право до някаква степен. Но защо да е така? Но ти ми говориш за след 90-та. А я погледни историята на "Левски". Ако "Левски" е бил в някаква минимална степен галеник на властта/партията (бакърджиев, софянски...), това е бил един малък период след 1990. Но в Европа след това се представяхме много добре. Имахме кофти коефицент просто. И да не забравяме, че и след 90-та именно Партията изгони Чорни и навреди на "Левски".
1914.1902 написа:Левски ще е съперникът на Лудогорец за Суперкупата на България през сезон 2025/26. Това стана ясно след финала за Sesame Купа на България.
dsport.bg
В Англия суперкупата си оспорват носителя на купата на ФА и най-добре класиралият се в шампионата.