Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Kotooshu » 16 май 2025 10:23

Втори ден след казаното от Павел Колев, освен в спортала.... никъде не намирам, нищо!
Сещам се за онзи голям левскар Ромео Тусев, който се "чудеше" защо сме на това дередже :shock:
До колкото си спомням всички парашутисти си направиха прекрасен PR при него, дали ще го покани да говори защо сме политическа играчка 1 час :?
Та днес гледам , че любимото му ТУ-ТУУУУ е вкарал 5 гола и е на финала, а онази срамота наречена Бижутер и той, разбира се там, ветеран...
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 16 май 2025 10:44

Eminem написа:То пък големите "таланти" докарват тук, вместо българските играчи.
Толкова са талантливи, че първенството ни е най-жалкото в света!

Много е прав, Методито. Нихилизмът и безродничеството е най-големият спорт тук! Затова и с право ще изчезнем, съвсем скоро.

Имам предложение. Като патриот да си смениш американския никнейм с български и на кирилица. Например: Иван Вазов. ;)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 май 2025 11:06

rhaegar написа:
metodito написа:Да, да, корееца. Не схващаш ядката.

Ma не ве, обясни я ядката, щото мяташ някакви неща в пространството, показва ти се че не са верни и казваш "ми то не е така". Питах кои реалистични за купуване бг играчи искаш, не каза, твърдиш че в Звезда не играят много чужденци, очевидно играят, даже повече от сърбите. Имаш си някаква теза, доста несъстоятелна, ма ок, дръж си на нея. Просто не казвай че другите не са разбрали, когато ти покажат че не си прав.

Кое не разбра, rheager? Прекалено са много причините да не продаваме навън. И засяга много аспекти. Обобщено, западните ни съседи имат различен манталитет. Мога да ти напиша 50 реда, за да съм достатъчно обстоятелствен да ме разбереш, но ме мързи. А и се съмнявам, че пак би се съгласил. Сутринта браузвам, щото мисля да бетвам на нещо в Сегунда. И открих да речем някакъв босненец в Сарагоса. Милан Баждар. Сръбски национал и тъ нъ. На 21. От "Сокъруей", гледам, че го пускали в Партизан още от 17-годишна възраст. Миналият сезон лапето има 25 мача, 11 титуляр и седем гола. Партизан са в някаква криза от години. Или "Звезда" е много силна. Не знам. Демек, те не са го видяли в европейски турнири, Партизан не е ставал шампион. Но при сърби и хървати, това да пускат такива голобради деца и то за титуляри е практика не от вчера. Титуляри. Не за по пет минути за пълнеж. И на Запад, това се отчита. Партизан и "Звезда" са все още имена. И хората знаят, че може да изскочи заек от там. Както между другото "Левски" има все още (не знам поради каква причина) добра репутация за собствения си продукт. И заради това, когато Мъри почна да налага един хлапак за титуляр на вратата и той се утвърди, беше лапнат от един нелош средноевропейски клуб. Добър-лош Пламен, това няма значение. Казват си хората: "На 18. Титуляр. С мачове за национални гарнитури. Бе я дай да го вземем, пък каквото стане". Не се ли случи същото с Ники и Ливърпул? Та тези неща, човек, се гледат на Запад. За разлика обаче от Сърбия и Хърватия, у нас младите са забранена тема. И причините за това, както ти казах са многостранни и засягат теми от корупция до народопсихология и националнихилизмът. Много е сложно. Чакай, че ще станат 50 реда. Бих ти дал друг пример. Неманя Радонич, който беше считан за голям талант. Отиде в Марсилия. Не къде да е. Ама след като от лапе го пускат в "Звезда". Статистиката му е красноречива. За нападате, 100 и не знам колко мача, под 30 гола. Пичът явно е бил за "местна консумация" футболист. Пука им на "Звезда". Нали са си гушнали кинтите.
Бъди сигурен, че ако Рупанов бъде налаган в "Левски" и вкара 15+ гола, следващият сезон, няма да е в "Левски". Защото, както казах "Левски" все още има репутация на Запад и България. Но. Трябва да бъде налаган за титуляр. И да се възползва от кацналото птиче на рамото му. Но е по-вероятно да гледаме Сангаре или Клеман ли какъв беше този и родилни мъки всеки мач.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 16 май 2025 13:52

България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 16 май 2025 14:19

mikata написа:https://fanshop.levski.bg/product/oficialna-flanelka-2526-copy-1

без палмите щях да си я купя на секундата. А появата на палмите, мисля, прекратява фантасмагориите за нов спонсор и нова орбита - БХ няма толкова лесно да си даде царството и господарството, докато има сини припоци, доволни и на дребните подаяния за палмите. Сега чакаме мантрата за стадиона - г.з. ще ходи ли на Могилката да обеашва небивалици със старческия си дебилизъм, или пак ще пуска боримир :lol:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 16 май 2025 15:11

tmanolov написа:
mikata написа:https://fanshop.levski.bg/product/oficialna-flanelka-2526-copy-1

без палмите щях да си я купя на секундата. А появата на палмите, мисля, прекратява фантасмагориите за нов спонсор и нова орбита - БХ няма толкова лесно да си даде царството и господарството, докато има сини припоци, доволни и на дребните подаяния за палмите. Сега чакаме мантрата за стадиона - г.з. ще ходи ли на Могилката да обеашва небивалици със старческия си дебилизъм, или пак ще пуска боримир :lol:

Нещо се говори за осмиците, така че да не би да не е палма, а 8888. :)

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 16 май 2025 15:33

ElCochino написа:
Eminem написа:Тази статистика не е коректна, защото чужденците във Франция и Англия ги пишат "англичани" и "французи". Такива "местни" не може да няма и в Португалия и Холандия.

Това обаче НЕ променя факта, че чужденците в нашето първенство, вече са самите българи.

Ми, като са некадърни, ще са чужденци. Причините за некадърността са много, но не ми се коментират с копейки и псевдопатриоти, заради които сме на този хал.

Защо до 2000 да кажем българските играчи не бяха некадърни, а след това са некадърни, донякъде и за волейбол примерно важи, а дори и за олимпиадите по математика с рязък спад в последните 10 + години. Гените ли се промениха, друго ли? Или кокошката или яйцето. Спря да се разчита на българина и той стана некадърен или стана некадърен и затова спря да се разчита не него. Аз съм прост и вие сте прости и сме си ОК? Аз съм една идея повече за първото. На българина не му се поставят високи цели и на него толкова му трябва...

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 16 май 2025 15:57

Когато генофондът ти е редуциран от Народния съд и затрит от пролетарската власт, това не е народопсихология (колкото и оспорван да е този термин). Когато другите са се развивали с конкуренция, макар и не толкова повсеместна, ние сме се колективизирали. Ето ви сега колективен разум, ето ви пролетарска държава. Скудоумиоето на пролетариата, разбиран като алтернатива на "пършивата" интелигентция, беше овластено и заковано в Конституцията.
А днес днешните партии, доколкото са партии, а не корпоративни обединения и мафиотски структури, казват простичко и откровено - ние сме прости и властта е на простите. Колкото простащината е по-повсеместна, толкова по-безспорна е нашата власт. И веейки знамето на простащината, днешната власт събира под него само прости и корумпирани хора, а отблъсква от всякаква власт способния и моралния. Това не е народен дух, народна психология или народна ценностна система - народ няма, нация няма, има една тълпа, от която съзнаващите себе си се мъчат да се измъкнат и да се капсулират по някакъв начин.
А колкото до футбола - тук се пише като за игра на ФИФА - все едно , че тези млади хора не виждат къде какъв е животът и не могат да правят своите избори ...

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 16 май 2025 16:13

drvasko98 написа:
ElCochino написа:
Eminem написа:Тази статистика не е коректна, защото чужденците във Франция и Англия ги пишат "англичани" и "французи". Такива "местни" не може да няма и в Португалия и Холандия.

Това обаче НЕ променя факта, че чужденците в нашето първенство, вече са самите българи.

Ми, като са некадърни, ще са чужденци. Причините за некадърността са много, но не ми се коментират с копейки и псевдопатриоти, заради които сме на този хал.

Защо до 2000 да кажем българските играчи не бяха некадърни, а след това са некадърни, донякъде и за волейбол примерно важи, а дори и за олимпиадите по математика с рязък спад в последните 10 + години. Гените ли се промениха, друго ли? Или кокошката или яйцето. Спря да се разчита на българина и той стана некадърен или стана некадърен и затова спря да се разчита не него. Аз съм прост и вие сте прости и сме си ОК? Аз съм една идея повече за първото. На българина не му се поставят високи цели и на него толкова му трябва...

причините за некадърността са основно в новите интернационалисти, пардон глобалисти, деца на комунисти, а сега гордо наричащи се демократи - те, в съзвучие с новия повей на вятъра, доразвиха интернационализма на родителите си, смесвайки го с нихилизъм и откровена омраза към "тази държава". Няма как от родители, закърмили детето си с "бегай, мама, от тази кочина", да очакваш деца-родолюбци и с желание за развитие.

Има и друго - нека си го кажем - презадоволени сме, т.е. не сме изобщо гладни и бедни (да, пак "лошият" запад и тн. - има мед, има и жило), а богатият трудно с енапряга за каквото и да е. За капак имаме и повсеместна корупция, заради овладяните съд и прокуратура, та играе синчето на този, който плаща, а не този, който наистина може. И се получава това, което се получава - мат'риалът не става, а и не се правят особено опити да се научи да става, щото е по-лесно и евтино с маймуняци - нашата школа е на много сериозен минус за отбора и е по-добре да се закрие. Твай
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Върни се в “Левски”