Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

danon
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот danon » 13 май 2025 11:12

realno написа:
metodito написа:Извън нефутболните неща, най-големият грях на Наско, като ...ръководител е, че не успя за пет години да създаде отбор. Някой му подшушна нещо в последните две години сякаш и уволнението на Генчев в тази връзка беше стратегически правилно. Щото секой треньор идва и маха петима, води петима. Кой да знае, че Джавад има само мухи в главата. Млад, техничен, с потенциал да донесе не малко пари. Бала е лидер. И ще го покаже следващия сезон.
Ако преди пет години Наско беше започнал да гради отбор и беше проявявал същата твърдост към треньорите, както към Генчев, кой знае дали днес при втория гол "Левски" нямаше да празнува титла. Понеже помним началото на нулите как беше. Нямаше го това всеки сезон пет нови титуляри. Тактически, схеми, не знам какво се променят, но общо взето едно ядро от 6-7 човека е присъствало на терена с години.
Извънфутболните му грехове ги знаем.

Имаше футболисти, които бяха селектирани при Рибаря, но бяха разпродадени заради дълговете. Бързо забравихте за тях (дълговете).

Имаше футболисти доведени и развити от "Рибаря", защото знае точно какви изпълнители му трябват, затова и бяха продадени за милиони евро като направиха добри мачове като тези с ПАОК например, същото беше и при предишния престой на "Рибаря" като треньор на Левски ... след това тези футболисти в новите отбори меко казано не се представят добре. Сега без "Рибаря" може само да си мечтаят за такива трансфери некадърници като ръководители Боримиров, Йовов, Сираков и т.н.

Потребителски аватар
gdlk
Контакти:

Мнениеот gdlk » 13 май 2025 11:20

Само че ги продадоха при Костов а не при Мъри.. Като мисля че при Костов се представиха по-добре в Европа.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 13 май 2025 11:45

Пламен Андреев обясни трансфера във „Фейенорд“ с решаваща заслуга на своя бивш треньор в „Левски“ Николай Костов. Грандът от Нидерландия плати на „сините“ 1,2 млн. евро и подписа договор за 5 сезона с талантливия вратар, който в края на годината ще навърши 20.

„Мисля, че впечатлих новия си отбор с това, че миналата година в „Левски“ практикувахме вида футбол, който „Фейенорд“ практикува – модерният футбол за момента“, обясни младежкият национал Андреев.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 13 май 2025 12:29

Ще играят ли с новия екип с морето?
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 13 май 2025 13:03

Подкастът на "Левски на левскарите". Еми пак стигнах до десетата минута и го изключих. Тея хора са много сбъркани според мен. Не знам за какво се борят. Слушал съм доста от тях. При тях е 99% тролене и хейт. ОК, анти си. Кажи за какво си "про". Само гнъсене, гнъсене и гнъсене. Не схващам, ей богу. Някои неща, при сегашните политически и икономически условия у нас няма как да се случат. Просто няма. А относно "Левски" на феновете" и да сме горди, но във В група... Не знам. Принципно не ме такова къде е "Левски", но клуб с името "Левски" и то столичен, това задължава. Не знам. Тези пичове или като малки не са им обяснявали някакви базисни неща или имат скрити интереси.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 13 май 2025 20:24

danon написа:
realno написа:
metodito написа:Извън нефутболните неща, най-големият грях на Наско, като ...ръководител е, че не успя за пет години да създаде отбор. Някой му подшушна нещо в последните две години сякаш и уволнението на Генчев в тази връзка беше стратегически правилно. Щото секой треньор идва и маха петима, води петима. Кой да знае, че Джавад има само мухи в главата. Млад, техничен, с потенциал да донесе не малко пари. Бала е лидер. И ще го покаже следващия сезон.
Ако преди пет години Наско беше започнал да гради отбор и беше проявявал същата твърдост към треньорите, както към Генчев, кой знае дали днес при втория гол "Левски" нямаше да празнува титла. Понеже помним началото на нулите как беше. Нямаше го това всеки сезон пет нови титуляри. Тактически, схеми, не знам какво се променят, но общо взето едно ядро от 6-7 човека е присъствало на терена с години.
Извънфутболните му грехове ги знаем.

Имаше футболисти, които бяха селектирани при Рибаря, но бяха разпродадени заради дълговете. Бързо забравихте за тях (дълговете).

Имаше футболисти доведени и развити от "Рибаря", защото знае точно какви изпълнители му трябват, затова и бяха продадени за милиони евро като направиха добри мачове като тези с ПАОК например, същото беше и при предишния престой на "Рибаря" като треньор на Левски ... след това тези футболисти в новите отбори меко казано не се представят добре. Сега без "Рибаря" може само да си мечтаят за такива трансфери некадърници като ръководители Боримиров, Йовов, Сираков и т.н.

Рибаря както го наричан някои, си свърши работата за която му се плащаше, и то не малко. Добър треньор е няма спор. Позволи си обаче да бъде манипулират и заблуден от определени хора. Видиш ли махаме Сираков...имаме хора които чакат на стенбай да станат спонсори...даваме ти цялата власт, един вид Фъргюсън. За съжаление всичките те се разбягаха и го оставиха подведен и огорчен. Няма как да го признае. Доверяваше се на Ивков но усети, че там е същото дърво работата.Може би ще се върне след години. Ще се преглътнат минали неща.

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 13 май 2025 22:38

Каквито и локуми да разтягаме за миналото, то вече е приключило. Единственият шанс за Левски е да се появи лудия с парите, да изгони тези некадърници, които управляват в момента Левски, да плати всичко, да построи стадион и да купува класни играчи. Сори ама това е положението. Едните тук мечтаете за Левски на феновете, който щял да се самоиздържа....другите вярват на комарджиията Раев, че щял да спаси Левски. И двете са утопии. И при двата варианта Левски няма да помирише повече от трето място. Разград и тирето са супер богати и ще им дишаме само праха съвсем скоро, ако не се появи човека с много кинти.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 13 май 2025 22:40

Вълчан написа:Рибаря както го наричан някои, си свърши работата за която му се плащаше, и то не малко. Добър треньор е няма спор. Позволи си обаче да бъде манипулират и заблуден от определени хора. Видиш ли махаме Сираков...имаме хора които чакат на стенбай да станат спонсори...даваме ти цялата власт, един вид Фъргюсън. За съжаление всичките те се разбягаха и го оставиха подведен и огорчен. Няма как да го признае. Доверяваше се на Ивков но усети, че там е същото дърво работата.Може би ще се върне след години. Ще се преглътнат минали неща.

Мнението ти за случилото се се припокрива на 90% с моето. За съжаление, добър професионалист, но Мъри е много наивен като човек. Доверчив или наивен, въпрос на гледна точка. А това е бизнес. И в морето плуват акули. Батков захлеби от наивността му, Наско на два пъти, Ивков, палмите и много други. Включително и едни "сдружени спасители" и "визионери". За Ивков нямах мнение, докато беше в "Левски". Впоследствие обаче гледах достатъчно видео с него и мнението ми е негативно за него. Странно е човек на 60 като Мъри да е толкова наивен. Но, поне за мен, това е истината.
Аз му пожелавам да не се връща. Пак ще го използват и захвърлят като някакъв непотребен капут. Жалко е, но и доста симптоматично е начинът, по който клубът се отнесе с него. На два пъти. Паралелите с България пак, няма как да не ги направя. Или София. Щото София не е България. В София си или вълк или агне. Няма трета опция.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 13 май 2025 23:01

Има, и тя е най-честата - да си овца ...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 13 май 2025 23:04

Aronaks написа:Каквито и локуми да разтягаме за миналото, то вече е приключило. Единственият шанс за Левски е да се появи лудия с парите, да изгони тези некадърници, които управляват в момента Левски, да плати всичко, да построи стадион и да купува класни играчи. Сори ама това е положението. Едните тук мечтаете за Левски на феновете, който щял да се самоиздържа....другите вярват на комарджиията Раев, че щял да спаси Левски. И двете са утопии. И при двата варианта Левски няма да помирише повече от трето място. Разград и тирето са супер богати и ще им дишаме само праха съвсем скоро, ако не се появи човека с много кинти.

А за мен пътят към титла и връщане към славата е поглед, както казах към края на 90-те-началото на нулите. Постепенно изграждане на състав. Качествени треньорИ (Гочето, Муслин, Грозни, Херо, Парцуцата. Помниш какви имаше тогава). Без шест нови титуляри всяка година. Топ бг играчи да се купуват, а не чужди и евтини легионери. "Били скъпи". Бау. Ти ще правиш работа или ще прави 4икии? Евтиното е скъпо. Не качеството. Не може в клуба с името на най-големия българин да излизат 9 титуляри чужди наемници, които не знаят нито кой е Левски, нито какво е "Левски"! Иначе чичко-паричко е ясно. Но трябва и да милее за клуба. Не знам как ще стане. Филип Кръстев - бам! Илия Груев - няма значение колко струва. Трети, пети. И време. Това е. Стадиото не е толко от значение. Ако на него ще гледаш Рерас и Охене, какво ще се промени?

Върни се в “Левски”