LoveAndPeace написа:teerr написа:LoveAndPeace написа:bubka написа:damyanov1963 написа:Да попитам феновете припознали Литекс на какво основание искат метростанция в София да се кръсти ЦСКА и блокират кръстовища? Да си блокират междуселската автобусна спирка в Микре и да си я кръщават нея.
ЦСКА е най-великият клуб и символ на България, съвсем нормално е да има станция с това име. Ако феновете на Подуене решат да протестират за нещо, може да го направят по селските отклонения на околовръстното, където им се намира отборът
. Нали така, Дамянов?
Нормалния свят върви към заличаване на всичко комунистическо , руско .............вие метростанция искате да кръстите с някаква абревиатура отдавна изпразнила се от съдържание и смисъл.
В изтекла информация от ВВС - то се твърди , че военните издирвали да закупят стара пералня " Рига 60". Надушвам във връзка с повредената платка на нашия F - 16 blok 70.
Ми , да помагаме, братя. Още има време до Гергьовден.
Нали пак ще я дадат в ръцете на същия ватник , който "без да иска" я е свършил.
Главния ватник от Дондуков доволен на куче , заработил е потупването по рамото от приятелката на Устата и Евгени Минчев - агент Митрофанова.
Майтап, Уили!
Самальотът го докарахме на косъм.
Успяхме!
П.С.A ти драги,кат ми даваш наклон на буя и ми казваш кои какъв е...............Аре беш към оплискания в кръв корумпиран киевски неонацист Зеленски преди две седмици покани всички "опечалени" от разгрома на Третия райх еврофашисти на алтернативен парад в Львов. Там щели да отбележат денят на Европа. Най-вероятно с портретчета на нацисти като националните герои на Украйна Степан Бандера и Роман Шухевич. Ще пеят песни за антиеврейските погроми, които идейните вдъхновители на днешния укрорайх са ръководили и ще вдигат напред десните си потни ръчички с изпъната длан и ще викат "Салва Украини" - поздарва на СС "Галичия" и на формиралите дивизията украински националисти.