mikata написа:Има ли по слаб отбор от Левски е групата?
Почти всички. Факт, че този слаб Левски е втори с разлика говори за нивото на всички отбори.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
mikata написа:Има ли по слаб отбор от Левски е групата?
blue avalanche написа:Ако ВАР беше спрял нашата атака, за да разглежда ситуацията, същите хора тук щяха да ореват орталъка.
Общо-взето ситуацията във форума е ясна:
"ВАР ограби труда на момчетата. Играчите плачат в съблекалнята. И т.н."
Къде ли съм го чел преди? А, да... В един форум, дето се казва "Черно море".
blue avalanche написа:Шейтанов не беше ли обявен за "неможач" от форумните експерти тука?
Питам за един прЕател...
vvessel написа:blue avalanche написа:Ако ВАР беше спрял нашата атака, за да разглежда ситуацията, същите хора тук щяха да ореват орталъка.
ВАР няма да спре да разглежда, защото ситуацията не е за червен картон.
Аз не съм много наясно с правилата за отмяна на гол с ВАР, но за пръв път виждам такова разиграване при което топката в продължение на минута мина през 7-8 човека с 15-16 паса и накрая върнаха положението пред нашата врата.
Все пак , доколкото знам трябва да се гледа за нарушение, което да е повлияло за отбелязване на гола, а не нарушение въобще в атаката.
blue avalanche написа:Ако ВАР беше спрял нашата атака, за да разглежда ситуацията, същите хора тук щяха да ореват орталъка.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
blue avalanche написа:Някои биха казали, че това нарушение(неотсъждането му) е "повлияло" за отбелязване на гола. Представям си какъв вой щеше да е тук, ако ситуацията беше обратната.
Не знам какво, изобщо, обсъждаме тук? Имаше ли фал - имаше. Точка.
vvessel написа:blue avalanche написа:Някои биха казали, че това нарушение(неотсъждането му) е "повлияло" за отбелязване на гола. Представям си какъв вой щеше да е тук, ако ситуацията беше обратната.
Не знам какво, изобщо, обсъждаме тук? Имаше ли фал - имаше. Точка.
Ако слуша Гаджев какво каза, аз нямам какво да добавя. Едни и същи ситуации в различни мачове се отсъждат различно и все в ущърб на Левски.
vlong написа:Не беше ли правило ,че Вар не се обажда за жълт картон,а само ако трябва да е червен
Потребители, разглеждащи този форум: Air_Smuggler, ElCochino, Google [Bot], Serafim и 24 госта